Oftalmologie Vaslui

Actualizat pe:

Dupa ce s-au hotarat sa aleaga serviciile unui cabinet oftalmologic din Vaslui, urmatorul pas pe care persoanele interesate trebuie sa il faca este sa se progameze la un control. Cea mai usoara modalitate prin care pot face acest lucru este sa intre in contact cu un reprezentant al cabinetului respectiv, iar mai apoi sa aleaga o data si o ora potrivita pentru ele.

Cand vine vorba de oftalmologie in Vaslui, exista echipe cu o experienta impresionanta in domeniu, care isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete oftalmologice cu aparatura de ultima generatie.

In functie de ce vei alege cabinetul oftalmologic din Vaslui unde urmeaza sa-ti faci control?

Cei mai multi oameni sunt tentati sa aleaga un cabinet oftalmologic in Vaslui care se afla in apropiere de locuinta lor, fara sa acorde o importanta prea mare altor detalii – aceasta este prima greseala. Pentru a alege cel mai potrivit oftalmolog in Vaslui, un pacient trebuie sa ia in calcul mai multi factori, precum pretul, catalogul de servicii oferit si experienta medicului.

1. Cabinetul oftalmologic Green Eyes Optic

Printre serviciile pentru care o persoana poate opta la cabinetul oftalmologic din Vaslui, Green Eyes Optic, se numara examenul medical oftalmologic si optica medicala. Atat copiii, cat si adultii pot sa apeleze la aceste servicii.

In cazul primei categorii, examenul dureaza aproximativ 45 de minute si consta in investigatii medicale specifice globului ocular, masuratori optometrice si prescriptii. Cabinetul are si o gama variata de ochelari de vedere: monofocali, bifocali degresivi si progresivi.

In vederea programarii unei eventuale intalniri, numarul de telefon al clinicii este 0733511577, iar adresa de E-mail greeneyesoptic@gmail.com.

2. Cabinetul oftalmologic Optik Tataru

Optik Tataru are un cabinet de oftalmologie in Vaslui, la serviciile caruia poate sa apeleze oricine se afla in zona. Pe langa consultatia oftalmologica de baza, in cadrul cabinetului se realizeaza si diverse investigatii, precum tonometria. Investigatia se ocupa cu determinarea presiunii intraoculare si este o etapa esentiala in diagnosticarea si monitorizarea glaucomului.

Persoanele care vor alege sa viziteze acest cabinet oftalmologic vor avea de ales din gama de servicii intre prescriptia pentru ochelari si lentile de contact, keratometrie, tonometrie, examenul fundului de ochi, tomografia in coerenta optica pentru retina si nervul optic etc.

Progrmarile se fac la numarul de telefon 0785259824.

3. Cabinetul oftalmologic Optimit

Din punct de vedere statistic, echipa Optimit se bucura de mai mult de doua decenii de experienta in domeniu si peste 10.000 de clienti multumiti anual. Cei care trec pragul cabinetului oftalmologic din Vaslui vor putea profita de o consultatie optometrica, servicii personalizate, asistenta service gratuita si chiar si montaj de ochelari.

Programarile se vor face la numarul de telefon 0235315562.

Concluzii

Prin urmare, cabinetele oftalmologice din Vaslui au o gama diversa de servicii, asa ca nu trebuie sa existe motive de ingrijorare. In urma controlului, cei mai multi pacienti vor primi un tratament cu picaturi de ochi sau o prescriptie pentru ochelari, pe care le vor putea folosi ca sa-si imbunatateasca vederea in mod considerabil.