Radiografie pulmonara Cluj

Radiografie pulmonara Cluj

Durerile toracice care provin de nicaieri, tusea care a devenit din ce in ce mai severa si dificultatile in respiratie sunt doar cateva dintre simptomele care alerteaza pacientii, convingandu-i sa mearga cat mai curand la o clinica de radiografie pulmonara in Cluj, pentru o examinare amanuntita a plamanilor. In orasul in care se afla cabinete medicale de top, ai ocazia sa te adresezi unor medici profesionisti, cu experienta, pentru a-ti oferi indicatii relevante si tratamente corespunzatoare in cazul in care acestea sunt necesare.

Exista o multime de afectiuni ingrijoratoare cu care te poti confrunta, atunci cand intampini senzatii neplacute la nivelul plamanilor, ca cele mentionate anterior. Din fericire, exista o multime de medici radiologi in Cluj care iti pot interpreta corect radiografia pulmonara la preturi accesibile si care iti pot oferi un verdict clar. De asemenea, echipamentele utilizate sunt de inalta performanta, oferindu-le tuturor pacientilor posibilitatea de a intra in posesia unor rezultate precise intr-o perioada scurta de timp.

Top 3 clinici de radiografie pulmonara in Cluj

In judetul Cluj, radiografiile pulmonare realizate in cadrul clinicilor de specialitate sunt profesionale, oferind rezultate precise, pe baza carora se stabileste si tratamentul potrivit. Iata cateva dintre clinicile puternic frecventate de pacienti in Cluj-Napoca, la care poti apela oricand pentru realizarea radiografiilor necesare:

Unde iti poti efectua o radiografie pulmonara in Cluj?

Pacientii care vor sa apeleze la o clinica de radiografie pulmonara in judetul Cluj din cauza afectiunilor toracice care par sa se acutizeze, isi pot indrepta atentia cu incredere catre optiunile prezentate ulterior in articol, pentru a obtine investigatii la standarde inalte de calitate.

1. Affidea

Affidea este un centru medical de diagnostic imagistic din judetul Cluj, in care radiografiile pulmonare sunt realizate sub atenta observatie si indrumare a medicilor specialisti. Cu o experienta de peste 30 de ani, grupul Affidea a fost infiintat in anul 2002 in Romania si are sedii in 16 tari europene: Bosnia si Hertegovina, Italia, Grecia, Turcia, Croatia, Republica Ceha, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia, Romania, Irlanda, Irlanda de Nord, Lituania, Elvetia, Serbia.

Centrul medical Affidea pune la dispozitia pacientilor o multime de servicii de medicina nucleara si radiologie imagistica, printre care se numara si radiografia conventionala cu raze X realizata in anumite zone ale corpului, fiind astfel de mai multe tipuri. Printre acestea se numara si radiografia pulmonara, o examinare care se recomanda in momentul in care pacientii se confrunta cu dureri la nivelul pieptului, tuse persistenta sau chiar dificultati de respiratie. Prin intermediul investigatiei, se realizeaza verificari ale inimii, plamanilor si coastelor la pretul de doar 100 lei.

Unii dintre pacientii care au beneficiat de serviciile din cadrul clinicii Affidea si-au exprimat multumirea fata de amabilitatea personalului medical, in timp ce altii au punctat ideea ca s-ar putea aduce imbunatatiri in ceea ce priveste respectarea programarilor.

2. Medstar

Medstar este un centru medical care ofera servicii medicale complete si diverse, printre care se numara si cele de imagistica, fiind inclusa si posibilitatea realizarii radiografiilor pulmonare. Amplasat in Cluj, un oras in plina dezvoltare in ceea ce priveste domeniul medical, pacientii au ocazia de a lua legatura cu medici profesionisti, cum ar fi: dr. Popita Felicia (medic radiolog), dr. Roman Raluca (medic radiolog), dr. Samsodan Alin (medic radiolog) si dr. Modoi Diana (medic radiolog cu contract CAS).

Pacientii care vor sa realizeze o radiografie pulmonara in cadrul centrului medical Medstar, vor avea ocazia de a colabora cu medici profesionisti, capabili sa ofere servicii calitative. Cu toate ca se utilizeaza un echipament performant, capabil sa obtina rezultate precise intr-un timp scurt, tariful pentru o astfel de investigatie la nivelul plamanilor este accesibil – doar 90 de lei. De asemenea, exista si posibilitatea accesarii serviciului medical in mod gratuit, costurile fiind amortizate de catre CAS (Casa de Asigurari de Sanatate). Pentru obtinerea sa, este nevoie doar de eliberarea biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii au remarcat profesionalismul cadrelor medicale, rapiditatea efectuarii tuturor investigatiilor si s-au declarat multumiti, cu mentiunea ca pot exista imbunatatiri in privinta sistemului de management.

3. Interservisan

Cu o experienta de 25 de ani, centrul medico-chirurgical Interservisan ofera servicii la standarde inalte de calitate, obtinand, din acest motiv, peste 25 de certificari si premii. Astfel, pacientii din judetul Cluj care au nevoie de o radiografie pulmonara, se pot adresa cu incredere echipei medicale Interservisan, formate din medici profesionisti, cu experienta vasta.

Serviciile prestate in cadrul Interservisan sunt la standarde inalte de calitate, utilizandu-se un echipament performant, modern, care contribuie semnificativ la obtinerea rezultatelor exacte in mod rapid. Aparatul folosit pentru radiografia conventionala este marca Phillips, iar cel folosit pentru radiografia digitala este General Electric. Cu toate acestea, pretul care trebuie sa fie platit pentru o radiografie pulmonara este avantajos – doar 80 de lei, iar rezultatele sunt primite in cel mai scurt timp posibil, interpretate in mod corect de catre medicii specialisti.

Unii dintre pacientii, care si-au efectuat investigatiile pulmonare in cadrul clinicii Interservisan, au fost placut surprinsi de profesionalismul si rapiditatea de care medicii au dat dovada, in timp ce altii au mentionat ca se poate imbunatati modul doctorilor de abordare a pacientilor.

Concluziile noastre

In cazul in care iti doresti sa efectuezi o radiografie pulmonara in Cluj, pentru verificarea starii de sanatate a inimii, plamanilor si a vaselor de sange, iti poti indrepta atentia catre una dintre clinicile mentionate in randurile de mai sus, care ofera servicii premium la preturi accesibile. Desi procesul se realizare a radiografiilor este unul comun, des intalnit in cadrul cabinetelor medicale din toata tara, este necesar ca la un anumit interval de timp sa te adresezi unui medic radiolog, pentru efectuarea unei investigatii amanuntite.

Preturile accesibile si posibilitatea de a accesa examinarile radiologice in mod gratuit prin intermediul CAS sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa apelezi constant la clinicile de radiografie din judetul Cluj.