Meniu

Radiologie Cluj

Actualizat pe:

Daca intrebi locuitorii judetului Cluj care sunt obiectivele turistice semnificative, iti vor raspunde, fara sa stea pe ganduri: Cetatuia si Gradina Botanica, dar regiunea este vizitata si pentru clinicile de radiologie din Cluj Napoca, in care se utilizeaza echipamente la standarde inalte de calitate.

Radiologia este o metoda moderna si sigura, care foloseste imagistica in procesul de diagnosticare exacta a pacientului. Exista o multime de medici din Cluj, care au experienta in radiologie si care au capacitatea de a interpreta rezultatele obtinute cat mai exact.

Unde poti gasi clinici de radiologie in Cluj?

Daca si tu te confrunti cu diverse simptome atipice in anumite zone ale corpului, cel mai bine ar fi sa mergi la o clinica de radiologie in Cluj, pentru a-ti efectua examinarile radiologice in conditii sigure si pentru a depista care sunt problemele de sanatate cu care te confrunti. Echipamentul foloseste raze X, capabile sa contureze o imagine clara a interiorului corpului, astfel incat medicul sa vada clar care este afectiunea de care suferi si cum o poate ameliora.

Pentru o examinare ireprosabila, poti lua in considerare una sau mai multe dintre cele trei variante de clinici de radiologie in Cluj enumerate in randurile de mai jos.

1. Radiomed – cabinet de ecografie si radiologie

In cadrul clinicii Radiomed exista un personal medical profesionist, cu experienta, capabil sa interpreteze in mod corect rezultatul obtinut in urma examinarii radiologice. Sedinta de examinare are o durata scurta, de aproximativ zece minute, in functie, bineinteles, si de zona corpului supusa testarii. Vestea buna este ca rezultatele obtinute se elibereaza pe loc, astfel ca nu mai trebuie sa astepti o anumita perioada pentru a primit un verdict.

Se pot efectua multe tipuri de examinari, printre care se numara si cele de la nivelul:

• abdomenului;
• perineului si pelvisului;
• tiroidei;
• axilei si sanului;
• muschilor si oaselor;
• tesuturilor moi (formatiuni musculare, subcutanate).

2. ISO-X – cabinet de radiologie si imagistica medicala

ISO-X pune la dispozitia pacientilor un echipament performant de radiologie, pentru efectuarea unei investigatii ireprosabile. Examinarile radiologice sunt utile si pentru identificarea din timp a unei boli, afectiuni sau tumori, dar si pentru a tine sub control o afectiune existenta. Dozele de radiatii folosite nu dauneaza sanatatii.

Eliberarea rezultatului se efectueaza in cateva minute dupa testare si este interpretat de catre medicul radiolog. Analiza rezultatelor iti este inmanata a doua zi. In cazul in care pierzi documentul cu interpretarea rezultatelor, ii poti solicita personalului clinicii ISO-X un duplicat pentru doar 10 lei, fara sa refaci testarea.

3. My Xpert – centru de radiologie digitala

Serviciile puse la dispozitie de My Xpert din Cluj sunt destinate imagisticii maxilo-faciale, pentru identificarea afectiunilor dentare de orice fel. Medicul stomatolog are nevoie de astfel de investigatii inainte de a se apuca de o lucrare dentara, pentru a vedea cu ce situatie se confrunta si pentru a sti ce metode sa aplice.

Servicii si tarife:

• 3D mandibula – 205 lei;
• 3D maxilar – 205 lei;
• 3D dentar – 205 lei;
• 3d partial – 160 lei.

Concluzie

Prin urmare, daca esti in cautarea unei clinici de radiologie care sa fie situata in Cluj, iti poti indrepta atentia catre Radiomed, ISO-X si My Xpert, trei variante accesibile si care ofera servicii de inalta calitate.