CT Cluj pret

CT Cluj pret

Orasul in care se regaseste cea mai importanta si mai mare universitate din tara nu este doar un loc catre care turistii isi indreapta atentia, ci este si un oras cu multiple posibilitati medicale, in care pacientii au ocazia de a realiza o investigatie de tip CT in Cluj la pret accesibil.

Astfel, daca ai in plan sa efectuezi o examinare detaliata pentru anumite zone ale corpului, te poti adresa cu incredere clinicilor de CT (computer de tomografie) din Cluj, unde vei avea posibilitatea de a gasi medici profesionisti, capabili sa te indrume catre un tratament adecvat.

Unde iti poti efectua examinarea de CT in Cluj: pret, servicii

Pacientii care cauta pe internet informatii despre „CT Cluj pret” pentru a vedea care este pretul predominant, isi pot indrepta atentia catre clinicile locale. Datorita faptului ca echipamentele utilizate in realizarea tomografiei sunt accesibile, o multime de clinici au posibilitatea sa le achizitioneze. Astfel, pacientii nu trebuie sa se deplaseze din orasul de domiciliu pentru a efectua o astfel de investigatie.

Daca si tu te numeri printre pacientii care au nevoie de aceasta examinare, te poti consulta cu una sau mai multe dintre clinicile prezentate in randurile de mai jos.

1. Affidea

Grupul Affidea din Romania, din Cluj, este unul dintre cele mai cautate centre medicale de diagnostic imagistic din toata Europa, fiind dotat cu laboratoate de analiza la standarde inalte de calitate si utilizand tehnologii moderne de investigatie. Astfel, daca si tu esti in cautarea unui centru medical in care sa iti realizezi examinarea CT, poti lua in considerare serviciile prestate de medicii radiologi din cadrul centrului Affidea.

Cu toate acestea, trebuie sa te pregatesti in mod adecvat inainte de interventie, avand la dispozitie cartea de identitate sau pasaportul, tot istoricul medical (pentru ca medicii sa se asigure ca poti efectua examinarea in conditii sigure), adeverinta ca esti asigurat medical.

2. Centrul Intersevisan

Interservisan este un centru medico-chirurgical amplasat in Cluj, in care ai posibilitatea de a beneficia de o examinare CT la nivelul diverselor zone ale corpului: pelvine, abdominale, cerebrale, toracice, ale ficatului. Pacientul trebuie sa aiba maximum 120 kg pentru a fi investigat si trebuie sa discute in prealabil cu medicul specialist, pentru a fi sigur ca investigatia CT nu ii dauneaza.

Servicii si tarife:

• CT cranian – 300 lei;
• CT regiune cervicală – 300 lei;
• CT cranio-cervical – 350 lei;
• CT torace – 300 lei;
• CT abdomen – 300 lei.

3. Pro Medical – Centru de diagnostic si tratament

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia este Pro Medical, un centru de diagnostic si tratament amplasat in Cluj, in care pacientii au posibilitatea de a beneficia de o examinare precisa pentru diverse zone corporale. Echipamentul CT folosit este Canon Aquillon Lighting SP 80 slice, care are un nivel ridicat de performanta, fiind capabil sa realizeze reconstructia in mod rapid.

Servicii si tarife:

• tomografia computerizata a creierului nativ – 350;
• tomografia computerizata a creierului cu contrast – 450;
• tomografia computerizata a hipofizei nativ – 350;
• tomografia computerizata a hipofizei cu contrast – 450 etc.

Concluzie

Prin urmare, tomografia computerizata este o forma moderna de examinare a interiorului corpului, pentru depistarea diverselor forme de tumori, afectiuni sau boli.