CT Abdominal Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orasul din inima Transilvaniei dispune, la capitolul servicii medicale de calitate, de centre de imagistica performante, in care nu va fi dificil de gasit un cabinet pentru efectuarea unui CT abdominal in Cluj. Clinicile din municipiu ofera investigatii de tomografie computerizata cu aparatura de ultima generatie si personal cu inalta calificare.

Cu ajutorul razelor X se obtin imagini detaliate din interiorul zonei abdomino-pelvine, prin intermediul carora se pot depista anomalii si deficiente, chisturi, calculi biliari, inflamatii si tumori ale organelor si tesuturilor din abdomenul superior si inferior.

Unde poti merge pentru CT abdominal in Cluj?

Alegerea unui centru de imagistica performant pentru efectuarea unui CT abdominal in Cluj poate implica timp si energie pierdute cautand cea mai buna solutie. Daca nu doreste sa se bazeze pe recomandari din partea unor nespecialisti, pacientii se pot orienta cu ajutorul clasamentului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Abdominal
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
550-650 Ron
 • Pret CT Abdominal 550-650 Ron
 • Calitate excelenta a serviciilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Interior curat
 • Aparatura moderna si personal competent la CT
 • Unii pacienti sustin ca exista intarzieri la programare
Affidea
600-700 Ron
 • Pret CT Abdominal 600-700 Ron
 • Curatenia spatiului
 • Medici caracterizati de profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Deficiente in comunicare din partea personalului de la receptie
 • Organizarea defectuoasa a programarilor
Regina Maria
455-1.060 Ron
 • Pret CT Abdominal 455-1.060 Ron
 • Profesionalism si intelegere fata de nevoile pacientilor
 • Conditii bune de spitalizare
 • Profesionalism si intelegere fata de nevoile pacientilor
 • Preturi mari
 • Personalul de la receptie slab organizat si lipsit de amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor in care se efectueaza CT abdominal in Cluj

Aparatura de ultima generatie, experienta personalului si gradul de satisfactie al pacientilor recomanda centrele de imagistica din clasamentul de mai jos pentru un CT abdominal in Cluj. Se poate beneficia de serviciile acestor clinici pentru rezultate concludente in diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni ale zonei abdominale.

1. Cardiomed

Peste un deceniu de experienta, 130 de medici, primari si specialisti, aparatura moderna si sutele de pacienti multumiti sunt garantii ale faptului ca se pot efectua investigatii de calitate, printre care si CT abdominal, la Cardiomed Cluj. Se poate ajunge usor la cabinetele clinicii situate in centrul orasului, intr-o zona rezervata serviciilor medicale.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru un CT abdominal nativ se plateste 550 lei, iar pentru un CT abdominal cu administrare de substanta de contrast, tariful este de 650.

Pe site-ul clinicii, pacientii se declara multumiti de serviciile clinicii, in proportie de 95 % dintre acestia considerand ca centrul medical se poate aprecia cu „excelent”. Din recenziile de pe Google reiese profesionalismul, rabdarea si amabilitatea medicilor, dar si curatenia din interiorul clinicii. Unii mentioneaza experienta placuta de la CT, aparatura moderna si competenta personalului de la imagistica. Sunt si pacienti nemultumiti de anumiti medici si de faptul ca, in cazul lor, au trebuit sa astepte dupa ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Affidea

La Hiperdia, centru medical care face parte din reteaua de clinici europeana Affidea, se poate beneficia de un CT abdominal in Cluj. Affidea are clinici in 15 state si o traditie de peste 30 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Europa. Hiperdia Cluj pune la dispozitia pacientilor un centru imagistic de inalta performanta, investigatii si tratament al cancerului. Sunt 36 de centre medicale in Romania, in 22 de orase.

Pentru investigatia tomografica abdominala, pacientul va achita 600 lei, iar pentru un CT abdominal cu substanta de contrast se va plati suma de 700 lei.

In privinta activitatii medicilor, a consultatiilor si investigatiilor, pacientii au exprimat numeroase opinii favorabile. Ei apreciaza profesionalismul medicilor, amabilitatea si promptitudinea acestora. Totodata, se remarca spatiul curat si ingrijit. Partea de comunicare si organizare este mai putin apreciata insa. Clientii sustin ca personalul de la receptie este neatent si lipsit de amabilitate. De asemenea, nu se comunica foarte bine tarifele pentru servicii si apar astfel neintelegeri. Clientii au mentionat si ca exista intarzieri in programari.

3. Regina Maria

Un CT abdominal de calitate in Cluj se poate realiza si la Regina Maria, in centrul de imagistica al spitalului privat. Cunoscutul brand pe piata serviciilor medicale desemneaza o retea privata de sanatate cu centre in majoritatea marilor orase din Romania, policlinici, spitale, laboratoare si centre de recoltare, centre de imagistica.

Tarifele sunt afisate pe site-ul centrului. Pentru un CT abdomen + pelvis nativ se va plati 725  lei, iar pentru CT abdomen + pelvis cu substanta de contrast se va achita suma de 1060 lei. Pentru CT abdomen superior nativ, tariful este de 455 lei, iar pentru CT abdomen superior nativ si cu substanta de contrast, pretul este de 730 lei.

Pacientii care au beneficiat de serviciile Regina Maria Cluj-Napoca au pareri impartite referitoare la experienta consultatiilor si investigatiilor. Opiniile favorabile apreciaza personalul implicat si amabil, profesionalismul si intelegerea fata de problemele de sanatate ale oamenilor, conditii foarte bune de spitalizare. Exista, din pacate, si o multime de comentarii nefavorabile, legate de preturile ridicate raportate la calitatea serviciilor oferite, comunicarea deficitara a personalului de la receptie, nerespectarea programarilor.

Concluzii

Efectuarea unui CT abdominal in Cluj nu presupune mari eforturi din partea pacientilor carora li s-a recomandat aceasta investigatie. Centrele de imagistica performante din orasul din inima Transilvaniei realizeaza examinarea cu ajutorul razelor X si al computerului, la standarde inalte de calitate, astfel incat rezultatele obtinute sa poata duce la identificarea problemelor de sanatate ale persoanelor si la stabilirea de catre medici a celui mai bun tratament pentru rezolvarea acestora.