CT Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa efectuezi o investigatie imagistica prin computerul tomograf in Focsani si nu stii care centru medical iti poate fi de ajutor? Din fericire, articolul de mai jos iti va raspunde la intrebare. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top al celor mai frecventate clinici din orasul tau in care poti efectua aceasta investigatie la standarde superioare si sub asistenta unui personal medical de exceptie.

Daca locuiesti in Focsani, avem vesti bune pentru tine! Nu trebuie sa te deplasezi in alta zona din tara pentru efectuarea unui CT in conditii optime, pentru ca orasul tau gazduieste cateva institutii medicale dotate cu toate aparaturile necesare pentru realizarea acestei examinari. De regula, tomografia se recomanda atunci cand pacientul este suspect de cancer sau se confrunta cu afectiuni periculoase care necesita o monitorizare stricta. Citeste mai departe si afla care sunt centrele de imagistica din orasul tau pe care te poti baza.

Unde gasesti clinici dotate cu un computer tomograf in Focsani?

Mai jos, nu numai ca iti prezentam unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici care sunt dotate cu un computer tomograf in Focsani, ci iti afisam si care sunt preturile aplicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Med Imagistic
Clinica-Verificata
240-1.100 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 240-1.100 Ron
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Colectiv medical profesionist si rabdator
 • Atmosfera placuta
 • Investigatii precise
 • Diagnostic precis
Affidea
280-1.150 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 280-1.150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici profesionisti si colectiv implicat
 • Amenajare placuta
 • Atitudine prietenoasa
 • Neglijarea programarilor
Interclinic
240-950 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 240-950 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Colectiv medical profesionist si implicat
 • Investigatii precise
 • Servicii multiple si calitative
 • Intarzierea rezultatelor de la investigatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici care au in dotare un computer tomograf in Focsani

Desi nu exista o paleta larga de clinici in cadrul carora sa se efectueze investigatii prin intermediul computerului tomograf in Focsani, noi ti-am pregatit o lista cu cele mai apreciate unitati medicale private din orasul tau pe care sa te poti baza. Iata cat de experimentati sunt medicii din cadrul acestora, dar si ce impact au serviciile lor asupra pacientilor:

1. Med Imagistic Plus

Med Imagistic Plus este un centru medical din Focsani dotat cu un computer tomograf performant si modern. Prin intermediul sau, investigatiile imagistice sunt ireprosabile, contribuind semnificativ la procesul de stabilire a unui diagnostic corect. Pe langa examinarile imagistice, echipa medicala ofera si consultatii de specialitate pentru pacientii care nu stiu ce investigatii ar trebui sa urmeze. Din cadrul sau fac parte urmatorii medici primari cu experienta vasta in radiologie si imagistica medicala: dr. Oana Vrabie, dr. Catalin Porumb si dr. Ionut Lucian Popescu. De asemenea, tot in cadrul departamentului de imagistica medicala fac parte si echipamentele de rezonanta magnetica si ecograful de ultima generatie.

Tariful aplicat pentru un CT in Focsani la Med Imagistic Plus porneste de la 240 lei si poate sa ajunga la 1.100 lei in functie de zonele investigate sau de tipul CT-ului (nativ sau cu substanta de contrast).

Centrul medical este apreciat pentru serviciile ireprosabile, dar si pentru dotarile superioare. Echipa medicala este rabdatoare, atenta la nevoile pacientilor, cu o buna pregatire in radiologie si imagistica medicala, avand la dispozitie o aparatura de ultima generatie, prin care sa realizeze examinari ireprosabile. Alt aspect apreciat a fost si: atmosfera placuta, primitoare si prietenoasa din cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Med Imagistic Plus
Vezi Pareri

2. Affidea

Daca esti in cautarea unui centru medical de diagnostic imagistic in Focsani care sa fie dotat cu un computer tomograf de o calitate superioara, iti poti indrepta atentia catre Affidea. Echipa medicala din cadrul centrului este experimentata in domeniul imagistic, avand totodata si competenta de a stabili un plan eficient de tratament, pe langa diagnosticarea corecta a pacientului. In plus, aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, fiind concepute pentru a obtine imagini clare si pentru a utiliza o doza cat mai redusa de radiatii spre deosebire de aparatele conventionale. Pe langa efectuarea investigatiilor CT, la Affidea din Focsani se realizeaza si examinari de rezonanta magnetica, dar si osteodensitometrie.

Pretul pentru un tomograf in Focsani la clinica Affidea porneste de la 280 lei si poate ajunge la 1.150 lei in functie de zonele supuse screening-ului cu raze X.

Principalele aspecte apreciate la centrul de diagnostic Affidea sunt: echipa medicala, care desfasoara un act medical ireprosabil, fiind profesionista, implicata si experimentata in imagistica, aparaturile de ultima generatie si amenajarea placuta a cabinetului, care contribuie la crearea unei atmosfere prietenoase. Din pacate, programarile nu sunt respectate din cauza numarului ridicat de solicitari. 

3. Interclinic

Interclinic este un centru de diagnostic imagistic din Focsani infiintat in anul 2006, acreditat ISO 9001:2015 si dotat cu un computer tomograf de o inalta performanta. Echipa medicala formata din medici specializati in radiologie si imagistica medicala isi desfasoara activitatea cu pasiune si implicare, prioritizand starea de sanatate a pacientului prin proceduri si investigatii ireprosabile. Pe langa realizarea examinarilor CT, Interclinic mai ofera si servicii de: rezonanta magnetica, osteodensitometrie, mamografie, radiologie dentara, ecografie Doppler color, ecografie san, ecografie tiroida, musculoscheletala si generala. Aparatul folosit este de ultima generatie si reuseste sa capteze imagini clare, dar si sa utilizeze o doza redusa de radiatii. 

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 240 lei si ajunge la 950 lei.

Clinica este apreciata, datorita faptului ca echipa medicala ofera un act medical ireprosabil. Atat asistentele, cat si medicii au experienta in lucrul cu pacientii, sprijinindu-i indiferent de problemele de sanatate de care sufera si oferindu-le cele mai bune solutii. La dispozitia acestora se afla o aparatura performanta si moderna pe care o pot folosi pentru realizarea unor investigatii precise. Din pacate, rezultatele investigatiilor nu sunt obtinute rapid.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici medicale care sa fie echipata cu un computer tomograf in Focsani, variantele de mai sus iti pot fi de folos. Cele trei clinici sunt dotate cu aparaturi de ultima generatie, punand la dispozitia pacientilor echipe medicale cu experienta si cu pasiune pentru domeniul radiologic si imagistic. Nu neglija sfaturile si indrumarile oferite de medicul specialist si asigura-te ca iti efectuezi de fiecare data investigatiile necesare pentru a preveni aparitia unor afectiuni ingrijoratoare.