CT PET Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In medicina moderna, una dintre cele mai utile investigatii pentru depistarea timpurie a afectiunilor oncologice este Tomografia cu Emisie de Pozitroni si Computer Tomografia, sau PET-CT. In Cluj, exista cateva clinici unde se poate efectua aceasta examinare prin care se obtin date despre structura si functionalitatea tesuturilor.  

PET-CT se efectueaza la indicatia medicului oncolog, cu scopul de diagnosticare, stadializare si monitorizare a bolii oncologice. Aceasta foloseste inclusiv la planificarea tratamentului si examinarea felului in care se dezvolta o patologie oncologica. Persoanele care sunt interesate de PET-CT in Cluj la pret accesibil au la dispozitie cateva optiuni, ce vor fi detaliate in continutul articolului.

Unde se poate face PET-CT in Cluj?

In Cluj, examinarea PET-CT este disponibila in cadrul unor clinici dotate cu aparatura de ultima generatie. Daca medicul oncolog ti-a recomandat sa faci o astfel de investigatie si vrei sa alegi una dintre cele mai bune clinici, urmatorul tabel iti poate oferi o imagine de ansamblu referitor la optiunile avantajoase disponibile in acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT PET
Rating
Website
Affidea
Clinica-Verificata
5.100 Ron
 • Pret CT PET 5.100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tehnologii noi
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Locuri de parcare
 • Unii pacienti reclama atitudinea personalului de la receptie
CT Clinic
5.000 Ron
 • Pret CT PET 5.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Profesionalism si punctualitate
 • Unii pacienti sunt de parere ca tarifele sunt mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este topul clinicilor unde se face PET-CT in Cluj?

Locuitorii judetului Cluj au la dispozitie servicii medicale variate si inalt calitative, inclusiv pe partea de imagistica, iar investigatia PET-CT se poate face la cateva clinici cu o reputatie foarte buna. In randurile de mai jos, poti vedea clasamentul celor mai bune clinici, spre care se indreapta un numar foarte mare de pacienti din judet si nu numai:

1. Affidea

In varful clasamentului referitor la unitatile medicale din Cluj unde se poate face PET-CT este Affidea, care activeaza pe piata serviciilor medicale din Europa de 30 de ani. Este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic imagistic la nivel european, ambulatoriu si tratament al cancerului. Cu prezenta in 15 tari, Affidea este si cel mai premiat furnizor de diagnostic imagistic din Europa. In Romania, si-a inceput calatoria in anul 2002. Personalul din centre este alcatuit din medici profesionisti, inalt calificati si cu experienta vasta in domeniu.

Investigatia costa 5.100 lei pentru pacientii care o efectueaza in regim privat.

Foarte multi pacienti au oferit feedback si in mediul online. Majoritatea recomanda serviciile clinicii, pe care le caracterizeaza ca fiind de calitate. Se folosesc tehnologii noi si curatenia este exemplara. De asemenea, sunt disponibile si locuri de parcare. Personalul este profesionist, amabil, empatic, atent si prompt. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, exista si cativa pacienti care spun ca au avut parte de o comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Affidea
Vezi Pareri

2. CT Clinic

O alta optiune foarte buna pentru pacientii din Cluj care urmeaza sa faca PET-CT este CT Clinic. Personalul este calificat in medicina nucleara si are experienta vasta in acest tip de imagistica. In completarea pregatirii solide a medicilor vin echipamentele de ultima generatie, ce asigura precizia rezultatelor. Echipa este formata din medici primari, medic specialist, fizicieni si responsabil cu securitatea radiologica.  

Pretul unui PET-CT este de 5.000 lei. Conform brosurii pacientului, costurile sunt suportate de Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate pentru dosarele acceptate.

Dintre pacientii care au oferit recenzii pe internet, cei mai multi se arata multumiti de serviciile clinicii. Atmosfera este prietenoasa, iar cadrele medicale sunt profesioniste, amabile si punctuale. Exista si persoane care nu contesta profesionalismul medicilor, dar care spun ca tarifele sunt destul de mari.

Concluzii

PET-CT este o investigatie moderna ce poate fi efectuata la cateva clinici foarte bune din Cluj, fiind utila in depistarea si localizarea anumitor tipuri de cancer. Examinarea combina doua metode si tehnologii distincte, oferind la final un cumul de informatii necesare pentru diagnosticul sau evaluarea afectiunii oncologice.