CT PET Cluj

CT PET Cluj

Orasul in care Mihai Viteazul a luat ultima cina nu este doar un loc cu un bagaj istoric spectaculos, ci este si un oras al prezentului, in cadrul caruia o multime de clinici care folosesc aparate PET-CT din Cluj isi desfasoara activitatea, pentru insanatosirea pacientilor bolnavi. Daca si tu te numeri printre persoanele care au nevoie de o investigatie amanuntita pentru anumite zone ale corpului, poti apela cu incredere la astfel de clinici profesionale.

Examinarea de tip PET-CT realizata la clinicile din Cluj este folosita in cadrul multor specialitati medicale precum cardiologie, oncologie si neurologie. Prin intermediul lor, pacientul poate sa beneficieze de un diagnostic precis, dar poate verifica si gradul de eficienta a tratamentului urmat.

Unde poti gasi o clinica specializata in examinarea PET-CT in Cluj?

Pacientii care sufera de diverse afectiuni cardiovasculare, oncologice sau neurologice pot lua in considerare efectuarea unei examinari de tip PET-CT in Cluj, realizate de medicii specialisti, care stiu cum sa interpreteze rezultatele.

Astfel, in cazul in care esti in cautarea unei clinici adecvate care sa realizeze astfel de examinari, poti lua in considerare variantele prezentate ulterior in articol.

1. Centru de diagnostic si tratament Pro Medical

Pro Medical este un centru de diagnostic si tratament localizat in Cluj, in care pacientii au ocazia de a beneficia de un cadru medical cu experienta si specializat in diverse ramuri medicale. Printre acestia exista si medici specializati in radiologie si in imagistica medicala, capabili sa interpreteze corect rezultatele obtinute in cadrul examinarilor CT.

Specialistii recomanda tuturor pacientilor ca, inainte de examinare cu doua zile, sa nu consume alimente din fibre dure, bauturi carbogazoase, paine neagra si produse lactate. De asemenea, ultima masa trebuie sa fie luata in urma de trei sau chiar patru ore inainte de investigatie.

2. Affidea

Affidea, amplasata in Cluj, este un centru medical extins in 15 tari din Europa, avand o experienta de 30 de ani in domeniul diagnosticarii si imagisticii medicale. In cadrul sau, se utilizeaza tehnologia avansata de PET/CT (Positron Emission Tomography/Computed Tomography). Scanarea PET se ocupa, in principiu, cu verificarea activitatii metabolice, in cadrul careia se pot identifica celulele de tip tumoral. Pe de alta parte, investigarea CT ajuta la conturarea unei imagini clare despre posibila tumoare, in care se evidentiaza marimea, forma si locul in care este amplasata.

Rezultatele obtinute sunt inmanate chiar pacientului dupa aproximativ doua-trei zile lucratoare de la investigatie. Exista si cazuri exceptionale in care timpul de asteptare pentru primirea rezultatelor poate sa creasca pana la o saptamana.

3. Centrul medical Transilvania

Centrul medical Transilvania, localizat in Cluj, este un loc puternic frecventat de catre pacientii care isi doresc sa realizeze o examinare amanuntita a anumitor zone corporale. Cu o multime de medici radiologi capabili sa interpreteze rezultatele obtinute din cadrul investigatiei de tip CT, pacientii au ocazia de a beneficia de un diagnostic clar.

Durata sedintei de examinare este de aproximativ 30 de minute, in functie de zona/zonele investigate, iar rezultatele sunt atent interpretate de catre medicii specialisti.

Concluzie

Avand in vedere toate informatiile mentionate anterior in articol, poti lua in considerare una sau mai multe clinici medicale in care sa beneficiezi de o investigatie de tip PET-CT in conditii sigure.