RMN Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa-ti faci un RMN in Piatra Neamt, probabil te-ai gandit deja la centru de imagistica la care sa te duci, fie pentru ca ai mai auzit de el inainte, fie pentru ca ti l-a recomandat un prieten. Totusi, nu-ti strica sa te uiti peste toate optiunile pe care le ai la dispozitie in acest oras, intrucat s-ar putea gasesti o solutie foarte aproape de tine.

In Piatra Neamt exista centre care fac parte din niste grupuri mai mari, cunoscute la nivel national, sau chiar international. Cu o reputatie atat de buna, nu este de mirare ca multi oameni aleg sa le viziteze, in scopul de a beneficia de servicii de calitate.

Cat costa serviciile de imagistica RMN in Piatra Neamt?

La fel cum aparatura si numarul de medici de la un centru de imagistica RMN din Piatra Neamt poate sa difere, acelasi lucru se poate spune si despre tarifele practicate acolo. Poti obtine investigatia de care ai nevoie la un pret accesibil bugetului tau si tot ce trebuie sa faci pentru acest lucru este sa te folosesti de informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Pelvis
Rating
Website
Affidea
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Tarif RMN pelvis 550 Ron
 • Echipament performant
 • Medici specialisti
 • Colaborare CAS
 • Ampla experienta in domeniu
 • Aparate care combat claustrofobia
Antares Clinic
600 Ron
 • Tariful unui RMN de pelvis porneste de la 600 Ron
 • Echipamente performante
 • Medici primari si specialisti
 • Echipa tanara, dar cu experienta
 • Gama variata de servicii de imagistica
 • Abonamente si pachete medicale
 • Lipsa de comunicare
Micromedica
500 Ron
 • Tarif RMN pelvis 500 Ron
 • Dotari de top
 • Medici specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor de imagistica la care oamenii isi pot face RMN in Piatra Neamt

Cei interesati se pot duce la clinicile si centrele de imagistica de mai jos in scopul de a obtine RMN-ul din Piatra Neamt de care au nevoie. Tarifele selectate pentru prezentarile urmatoare sunt pentru examenul RMN la pelvis, dar reprezinta exemple utile, pe care oamenii le pot folosi pentru a-si dea seama care clinica ofera cel mai bun pret pentru un serviciu anume.

1. Affidea

Clinica Affidea, la care se efectueaza investigatii de tip RMN in orasul Piatra Neamt, face parte dintr-un grup cu 30 de ani de experienta in domeniu. Affidea se remarca prin faptul ca implementeaza solutii de inteligenta artificiala, intregul sistem fiind integrat cu serverele PACS si de Teleradiologie locala si pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii, oferite de un personal medical bine pregatit. Din echipa de la acest sediu fac parte medici precum Gavriloiu Cristina Elena, Toda Cornelia, Boja Adriana Ramona si Sgarbura Roxana-Maria. Toate aparatele RMN folosite in centrele Affidea au dimensiuni mari, ceea ce faciliteaza investigarea pacientilor de mai multe greutati, sau a celor care prezinta simptome de claustrofobie. In mod obisnuit, o investigatie RMN se desfasoara pe parcursul a 15-20 de minute.

Costul investigatiei RMN pentru pelvis porneste de la 550 de lei.

Ceea ce apreciaza cel mai mult utilizatorii la clinica Affidea, dupa cum reiese din recenziile pe care le-au postat pe internet, este amabilitatea personalului medical si de la receptie. In schimb, rezultatele intarzie si pacientii nu primesc mereu raspunsuri in legatura cu motivul inconvenientului, iar din aceasta cauza ratingul clinicii este mai mic.

Vezi parerile pacientilor despre Affidea
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

O clinica la care pacientii au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama impresionanta de servicii RMN realizate in Piatra Neamt este Antares. Scopul activitatii Antares Clinic este de a oferi pacientilor servicii de inalta calitate, cu ajutorul celor mai performante echipamente medicale din judet. Mai exact, in dotarea clinicii se afla Siemens Magnetom Vida, RMN-ul 3 Tesla, dotat cu inteligenta artificiala si sistemul Biomatrix. Din echipa departamentului de rezonanta magnetica fac parte Dr. Cosma Dorel, medic primar in radiologie – imagistica medicala, Dr. Rotaru Bogdan, Dr. Ditcu Razvan, Dr. Udrescu Ovidiu si Dr. Nita Bogdan. Printre investigatiile pe care aceastia le efectueaza, se numara RMN-ul la cap, gat, coapsa, pelvis, genunchi, mana etc.

La aceasta clinica, pretul investigatiei RMN pentru pelvis incepe de la 600 de lei, in cazul celui nativ si ajunge la 850 de lei, pentru cel cu substanta de contrast.

Exista persoane care sufera de claustrofobie, iar in momentul in care s-au dus sa-si faca RMN la clinica Antares, au beneficiat de tot sprijinul din partea personalului medical, astfel incat sa depaseasca momentul. In acelasi timp, exista oameni care au fost nemultumiti de personalul de la receptie si de faptul ca informatiile obtinute nu au fost explicate pe intelesul lor.

3. Micromedica

La Centrul Medical Micromedica se efectueaza servicii de imagistica medicala de top, precum cele de radiologie si ecografie generala, radiologie dentara, RMN si CT in Piatra Neamt. Din anul 1995, cand a fost fondat centrul si pana in prezent, a continuat sa-si imbogateasca gama de analize si servicii medicale, cu scopul de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti acces la investigatii moderne, la un pret accesibil. In privinta investigatiilor de imagistica prin rezonanta magnetica, gama de servicii este una variata: exista posibilitatea de a obtine un examen RMN cerebral, pentru abdomen, pelvis, coloana vertebrala etc. Tehnologia digitala face posibila obtinerea unor imagini de calitate, iar experienta medicilor si a tehnicienilor radiologi asigura cele mai bune rezultate.

Costul examenului RMN pentru pelvis este de 500 de lei.

In recenziile postate pe pagina Centrului Medical Micromedica, utilizatorii au apreciat faptul ca personalul medical face tot posibilul sa creeze niste conditii optime de confort, astfel incat pacientul sa se simta in siguranta in timpul investigatiei. Chiar si asa, programarile nu se respecta.

Concluzii

In final, ai posibilitatea sa vizitezi oricare din centrele prezentate mai sus, in scopul de a-ti face un RMN in Piatra Neamt. Realizarea investigatiei reprezinta primul pas ce trebuie facut pentru obtinerea unui diagnostic corect!