RMN 3 Tesla Cluj

RMN 3 Tesla Cluj

Orasul despre care se considera ca are cel mai curat aer din Europa face parte dintr-o regiune bogata a Romaniei, in care pacientii au acces la o multime de clinici specializate in realizarea examinarii RMN 3 Tesla in Cluj la preturi accesibile.

Exista o multime de clinici de RMN din Cluj la care pacientii atat din oras, cat si din imprejurimi pot merge pentru investigarea starii de sanatate a organelor interne, a oaselor si a tesuturilor moi. Fiind printre cele mai avansate tehnologii medicale, oricine are posibilitatea de a dobandi un diagnostic exact, atent interpretat de medicul specialist.

Unde iti poti efectua examinarea RMN 3 Tesla in Cluj?

Vestea buna este ca examinarea RMN 3 Tesla in Cluj este o tehnologie de o performanta inalta, care se dovedeste a fi de-a dreptul utila pentru pacientii care sufera de claustrofobie. Avand o deschidere mai larga decat aparatul RMN clasic, este mai spatios, iar sentimentele de anxietate ale claustrofobilor sunt reduse la minimum.

Daca si tu vrei sa beneficiezi de examinarea de tip RMN 3 Tesla intr-o clinica specializata, poti lua in considerare cele trei variante mentionate mai jos.

1. MedLife

MedLife este o hiperclinica medicala amplasata in Cluj, care, pe langa multiplele specialitati pe care le acopera cu succes, ofera si posibilitatea realizarii RMN-ului 3 Tesla, o tehnologie moderna si performanta. Datorita semnalelor radio, informatiile obtinute in cadrul examinarii RMN sunt convertite in imagini 2D (bidimensionale) sau 3D (tridimensionale). De asemenea, Tesla este unitatea de masura a puterii campului magnetic si este responsabila pentru nivelul de claritate a imaginii. Daca magnetul are un nivel mai mare de putere, atunci si imaginea va fi mai clara.

Pe toata durata sedintei de examinare, pacientul poate sa vorbeasca in continuare cu medicul specialist cu ajutorul microfonuluil. De asemenea, este necesar ca pacientul sa ramana nemiscat tot timpul, pentru a nu afecta sub nicio forma rezultatul obtinut.

2. Affidea-Hiperdia

Affidea este un lant de centre medicale raspandite in 15 tari din Europa, iar unul dintre acestea se afla chiar la Cluj, oferind pacientilor sai accesul la procedura de diagnostic imagistic care poarta denumirea de RMN (Rezonanta Magnetica Nucleara). Scanarea RMN poate fi pusa in aplicare pentru toate organele aflate in corpul omenesc, avand scopul de a depista afectiuni, boli sau chiar tumori.

In ceea ce priveste procesul de pregatire a pacientului pentru RMN, nu trebuie sa fie urmata nicio procedura dificila. Este necesar, totusi, ca acesta sa vorbeasca cu medicul specialist inainte de investigatie, pentru a se asigura ca totul decurge in parametri optimi.

3. Pro Medical

Amplasata in Cluj, clinica Pro Medical este destinata tuturor pacientilor care isi doresc sa realizeze proceduri de examinare a interiorului corpului. Scopul, de cele mai multe ori, este de a verifica starea de sanatate a organelor interne. Mai exista, de asemenea, si cazuri de pacienti care vor sa verifice evolutia unui tratament pe care il urmeaza. Pro Medical foloseste o tehnologie inovatoare si performanta de RMN – Elan 1.5 Tesla, care este capabila sa furnizeze imagini la standarde inalte de calitate si claritate.

Concluzie

Prin urmare, folosirea unei tehnologii inovatoare in ceea ce priveste examinarea RMN este o procedura esentiala pentru toate clinicile medicale, care vor sa le ofere pacientilor lor rezultate precise.