RMN deschis Cluj

RMN deschis Cluj

Privit ca fiind cel mai prietenos oras din intreaga Europa, nu este doar un loc in care turistii abia asteapta sa ajunga pentru a se bucura de atmosfera placuta, ci este si un oras cu un potential medical urias; astfel, se gasesc o multime de clinici care ofera examinari RMN deschis pentru claustrofobi in Cluj la preturi accesibile.

Examinarile de RMN deschis din Cluj sunt realizate in cabinete moderne, care folosesc o aparatura performanta. Avantajul principal al unui RMN deschis este ca nu mai provoaca aceleasi sentimente de anxietate persoanelor care sufera de claustrofobie, fiind un adevarat sprijin pentru acestea. Daca si tu te numeri printre acesti pacienti, nu renunta definitiv la examinarea RMN, ci orienteaza-ti atentia catre metode potrivite pentru tipul tau de afectiune.

Unde iti poti efectua o examinare de tip RMN deschis pentru claustrofobi in Cluj?

Exista o multime de persoane care sunt in cautarea unor cabinete specializate in examinarea de tip RMN deschis pentru claustrofobi in Cluj, pentru atenuarea sentimentelor neplacute de anxietate resimtite. In cazul in care si tu experimentezi astfel de senzatii din cauza claustrofobiei, poti apela la clinicile care sunt dotate cu aparatura necesara.

In multitudinea de clinici din Cluj se remarca prezenta a trei dintre ele, care ofera servicii la standarde inalte de calitate si care au contract cu CAS.

1. Pro Medical – centru de diagnostic si tratament

Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN) este unul dintre serviciile de investigatie pe care Pro Medical din Cluj ti le pune la dispozitie pentru verificarea starii de sanatate a organelor interne. Utilizandu-se o tehnologie avansata – RMN Elan 1,5T – ai ocazia de a beneficia de rezultate precise, pe care le obtii in mod rapid. De asemenea, datorita faptului ca are un mod silentios de scanare, nu te vei mai simti coplesit de claustrofobie.

2. Centrul medical Transilvania

Examinarea de tip RMN poate sa fie realizata si in cadrul centrului medical Transilvania amplasat in Cluj. Echipamentul folosit – RMN GE 360 Advance 1,5 T – este unic in Romania si ofera imagini la standarde inalte de claritate si calitate. Astfel, medicul le va putea interpreta usor si va putea oferi un diagnostic precis. Exista o solutie si pentru pacientii care sufera de claustrofobie sau de alte afectiuni care nu le permite sa ramana complet nemiscati in timpul examinarii: sedarea prealabila. Astfel, nici nu vor simti cand timpul de examinare se finalizeaza.

3. Centrul Medico-Chirurgical Interservisan

Interservisan este un centru medical situat in Cluj, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua o examinare RMN atat contra cost, cat si gratuit, prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. De asemenea, se pot detecta chiar si cele mai fine leziuni din diverse zone ale corpului: cerebrale, cardiace, toracice, ale coloanei vertebrale, articulatii etc.

Personalul medical are experienta vasta in domeniul medical, fiind capabil sa interpreteze rapid si exact rezultatele obtinute in urma examinarii de tip RMN.

Concluzie

Avand in vedere clinicile mentionate anterior in articol, poti lua in considerare una sau mai multe dintre variante in cazul in care suferi de claustrofobie. Efectuarea constanta a RMN-ului a capatat un rol esential in viata tuturor pacientilor, sustinand mentinerea sanatoasa a intregului corp.