RMN genunchi Cluj

RMN genunchi Cluj

Cunoscut ca fiind orasul cu cel mai curat aer din Europa este, totodata, si un loc in care oamenii pot merge la cabinete medicale, pentru efectuarea examinarilor RMN la genunchi in Cluj la preturi accesibile.

Din fericire, exista o gama larga de clinici de RMN in Cluj care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a realiza investigatii in diverse zone ale corpului care, fie prezinta probleme, fie au afectiuni care trebuie sa fie controlate la un anumit interval de timp. RMN-ul la genunchi este una dintre cele mai frecvente investigatii, mai ales in randul persoanelor varstnice, care se confrunta cu o multime de probleme la nivelul articulatiilor.

Unde poti gasi o clinica specializata in examinarea RMN la genunchi in Cluj?

Exista o multime de afectiuni care pot fi depistate prin efectuarea examinarii RMN la genunchi in Cluj, la una dintre clinicile specializate, printre acestea numarandu-se si: rupturile de ligament, inflamatii la nivelul tendoanelor, leziuni de menisc si leziuni osoase, patologii ale muschilor si detectarea tumorilor. Cu alte cuvinte, investigarea realizata este suficient de amanuntita, astfel incat sa se identifice cu usurinta existenta vreunui pericol.

Daca si tu iti doresti mergi la o clinica medicala pentru realizarea unei astfel de investigatii si nu stii care se potriveste cel mai bine cu necesitatile tale, iti poti arunca privirea la variantele mentionate in randurile de mai jos.

1. Centru de diagnostic si tratament ‚Äď Pro Medical

Pro Medical, localitat in Cluj, este un centru de diagnostic si tratament si se adreseaza cu precadere pacientilor care vor sa realizeze diverse investigatii medicale. Pro Medical ofera tuturor posibilitatea  de a realiza un RMN la genunchi, pentru a verifica starea de sanatate a articulatiilor si pentru a preveni aparitia unor afectiuni grave, greu de vindecat. Pretul pentru o investigatie la nivelul genunchilor este de 550 lei, insa pacientii care au bilet de trimitere o pot obtine in mod gratuit.

Specialistii din cadrul centrului medical le amintesc pacientilor ca nu pot intra in incaperea in care se afla aparatele de rezonanta magnetica nucleara cu obiecte metalice, aparate sau proteze dentare mobile, ochelari, chei, aparat auditiv, pix, bijuterii, agrafe de hartie, de par, briceag, ceasuri, carduri bancare, telefon mobil etc.

2. Affidea

Affidea este un centru de diagnostic amplasat in Cluj, care pune la dispozitia pacientilor un echipament medical performant de realizare a examinarii RMN. Exista o multime de persoane care se confrunta cu dureri la nivelul articulatiilor, la nivelul genunchilor, care nu cunosc cauza exacta. Din fericire, aceste aparaturi pot detecta orice neregula aflata la nivelul genunchiului, fiind de un real folos pentru medic in procesul de diagnosticare corecta.

Medicii specialitati folosesc substanta de contrast pentru obtinerea unui rezultat cat mai clar. La fel ca la clinica precedenta, pacientii trebuie sa se fereasca sa intre in salon cu obiecte metalice, care pot influenta in mod negativ imaginea formata.

3. Centru medical Transilvania

Pentru realizarea unei proceduri de tip RMN, pacientii isi pot indrepta atentia si catre centrul medical Transilvania. Afectiunile manifestate la nivelul articulatiilor corpului pot fi de-a dreptul periculoase, dezvoltand boli periculoase la nivelul genunchilor, mainilor etc. Pentru obtinerea unor rezultate exacte, este important ca pacientul sa nu detina stimulatoare cardiace, pompe de perfuzie, neurostimulatoare sau alte obiecte straine metalice in corp.

Concluzie

Prin urmare, pacientii care se confrunta cu dureri la nivelul genunchilor si care isi doresc sa obtina un diagnostic precis, trebuie sa efectueze examinarea RMN pentru o investigare aprofundata.