RMN 3 Tesla Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o mai buna acuratete a imaginilor, pentru monitorizarea sau depistarea unor tumori, una dintre cele mai recomandate investigatii este RMN 3 Tesla. In Cluj, sunt doua clinici dotate cu aparate de rezonanta magnetica de ultima generatie si le vei descoperi in continuare.

Avantajele principale ale acestei investigatii este ca aparatul are o deschidere larga, timpul pentru examinare este mult mai redus si se pot identifica leziuni foarte fine, de pana la 2 mm. Astfel, pot fi depistate boli in stadii incipiente, in special la coloana vertebrala, creier, maduva spinala sau la tesuturile moi, fiind oferite de asemenea imagini cu o rezolutie superioara, de neegalat. Descopera unde anume in Cluj poti beneficia de avantajele un astfel de aparat!

Cat costa o investigatie RMN 3 Tesla in Cluj

Pretul pentru o investigatie RMN 3 Tesla, in Cluj, poate fi aflat din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN cranio-cerebral
Rating
Website
Affidea
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast 700 Ron
 • Servicii medicale de diagnostic imagistic de inalta calitate
 • Aparatura ultraperformanta RMS 3 Tesla – Signa Pioneer GE
 • Echipa medicala renumita in domeniul imagisticii
 • Investigatii RMN decontate prin CAS Cluj
 • Preturi mari
 • Serviciul de receptie trebuie imbunatatit
Medlife
660 Ron
 • Pret RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast 660 Ron
 • Echipa medicala numeroasa si bine pregatita
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un examen RMN 3 Tesla in Cluj

Poti beneficia si tu de avantajele incontestabile oferite de RMN 3 Tesla Cluj, in una dintre clinicile de mai jos:

1. Affidea

Affidea este cel mai mare furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic din Europa, cu ambulatoriu si tratament in cazul cancerului, parte din Consiliul de Imagistica al IBM Watson si Microsoft Cloud. Pentru programele pe care le-a implementat si pentru atentia acordata sigurantei pacientilor, Affidea este cel mai premiat furnizor de servicii imagistice de catre Societatea Europeana de Radiologie. Clinica Affidea Cluj a fost dotata in 2018 cu un echipament ultraperformant RMN 3 Tesla – Signa Pioneer GE. Astfel, echipa de renume in domeniul imagisticii, ce numara sase cadre medicale cu vasta experienta poate oferi servicii la cel mai inalt nivel.

Tariful pentru un RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast este de 700 de lei, iar un RMN de coloana vertebrala cu substanta de contrast costa 1800 de lei. Se poate face RMN cu bilet de trimitere in Cluj, la Affidea, deoarece, in acest judet, Affidea este in realtii contractuale cu CAS, pentru serviciile de radiologie si imagistica medicala.

Oamenii sunt, in general, multumiti de serviciile primite la Affidea Cluj, spunand ca aparatura de ultima generatie ofera rezultate concludente pentru depistarea sau monitorizarea unor afectiuni si ca personalul medical este bine pregatit. In schimb, sunt si persoane care spun ca nu se raspunde la telefon, serviciul de receptie trebuie imbunatatit, iar investigatiile sunt foarte costisitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Affidea
Vezi Pareri

2. Medlife

In cadrul specializarii RMN, de la hyperclinica MedLife Cluj, activeaza o echipa medicala formata din numerosi specialisti. Datorita unui aparat RMN Tesla 3, cu o putere dubla a campului magnetic si o viteza mai mare de scanare, experienta pacientului este mult imbunatatita. In plus, datele sunt mai precise decat cele inregistrate de aparatele RMN obisnuite, pentru ca permit vizualizarea mai in detaliu a structurilor corporale, precum si depistarea unor afectiuni intr-un stadiu incipient.

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast este de 660 de lei, iar un RMN de coloana vertebrala cu substanta de contrast costa 1.650 de lei. Se poate efectua RMN cu bilet de trimitere in Cluj, la Affidea

In privinta serviciilor oferite de hyperclinica Medlife Cluj, parerile sunt impartite. Unele persoane vorbesc de personal medical profesionist, bine pregatit si cu experienta, de curatenie si atmosfera placuta. Altele considera ca in clinica este multa dezorganizare si ca personalul de la receptie este indiferent. Unii au rezumat experienta la o singura sintagma „servicii scumpe, calitate indoielnica”.

Concluziile noastre

Ultima generatie in materie de investigatii medicale il reprezinta tehnologia RMN 3 Tesla. In Cluj sunt doua clinici dotate cu aparatura RMN de acest tip.

Un avantaj major este ca multe dintre investigatii se fac gratuit in aceste clinici, avand in vedere ca se afla in relatie contractuala cu CAS Cluj. Asadar, poti beneficia de RMN, in Cluj, gratuit, pe baza biletului de trimitere.