RMN Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O investigatie RMN, in Constanta, se poate realiza la una dintre cele trei clinici prezentate in acest articol. Aparatura ultraperformanta si personalul bine pregatit in acest domeniu sunt garantii ale unor rezultate precise, utile in stabilirea unui diagnostic corect.

Daca ai nevoie de un RMN cerebral in Constanta, sau pentru orice parte a corpului, trebuie sa iei bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist si sa-ti faci o programare la o clinica buna. De regula, dureaza mai mult programarea pentru investigatiile decontate, decat in cazul unui RMN cu plata.

Cat costa o investigatie RMN in Constanta?

Pretul investigatiilor RMN in Constanta difera in functie de zona examinata, dar si de alte criterii. Iata cateva informatii utile in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Medimar
Badge-Specializare-Principala
750-800 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 750 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 800 Ron
 • Centru medical cu aparatura ultramoderna
 • Personal deschis si amabil
 • In relatie contractuala cu CJAC si AOPSNAJ
 • Imaginile de la RMN se trimit si pe e-mail
 • Clinica este localizata in centrul orasului Constanta, in incinta spitalului de urgenta
 • Se asteapta luni bune pentru o programare la RMN care se deconteaza
Bio Ortoclinic
500-1160 Ron
 • Tariful pentru RMN coloana vertebrala nativ este 500 Ron
 • Tariful pentru RMN genunchi bilateral este 1160 Ron
 • Cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din sud-estul Europei
 • Aparat super performant RMN deschis
 • Contract cu CJAC pentru anumite investigatii RM
 • Personal profesionist si amabil
Mediconst Plus
650-700 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 700 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 650 Ron
 • Investigatii RMN numeroase
 • Personal medical cu o buna pregatire si experienta
 • Se respecta programarile
 • Preturile la RMN sunt mai scumpe fata de alte clinici
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 clinici unde poti efectua un RMN in Constanta

Sunt trei clinici bune in care poti efectua o examinare RMN in Constanta, iar mai jos vei putea afla detalii despre ele, despre preturi si care sunt parerile oamenilor care le-au trecut pragul.

1. Medimar Imagistic

Centrul Medimar Imagistic Services a aparut pe piata in 2007, fiind localizat in centrul Constantei, in incinta Spitalului de Urgenta „Sf. Apostol Andrei”. Este dotat cu echipamente performante furnizate de General Electric Healthcare. Spre exemplu, pentru RMN se afla in dotarea clinicii Sistemul de rezonanta magnetica SIGNATM Voyager. Medimar este singurul centru medical de radiodiagnostic din regiunea Dobrogei care este deschis non-stop. Are contract cu Casa Judeteana de Asigurari Constanta si cu Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti pentru diverse investigatii RMN si CT.

La acest centru, un RMN cranio-cerebral nativ are un pret de 750 de lei, iar un RMN abdominal nativ costa 800 de lei.

Majoritatea celor care au mers la acest centru medical pentru investigatii au spus ca sunt multumiti de rezultate. Lucrurile care i-au facut sa aiba o parere apreciativa ar fi faptul ca timpul de asteptare este redus sau ca imaginile se transmit pe e-mail. Oamenii catalogheaza echipa ca fiind profesionista, de la receptie si pana la personalul medical. Sunt si oameni nemultumiti, acestia motivand ca nu au primit explicatiile necesare inaintea examinarii sau ca programarile se fac peste luni bune, in cadrul investigatiilor decontate.

Vezi parerile pacientilor despre Medimar Imagistic
Vezi Pareri

2. Bio Ortoclinic

Bio Ortoclinic este o clinica de ortopedie si vertebrologie, cea mai mare din sud-estul Europei, care se axeaza pe tratamente nechirurgicale. In cadrul clinicii functioneaza un aparat performant RMN deschis – Lucent O5 (0,4 T), un tomograf cu rezonanta magnetica si tehnologie „Open”, in camp deschis mediu. Datorita tehnologiilor avansate ale Hitachi, aparatul este de mare folos in stabilirea unui diagnostic precis, oferind o imagine de calitate. Are un design cu o singura coloana, ce optimizeaza ergonomia si ofera performante ridicate, dar si o examinare mai facila. Pentru investigatiile RMN regiuni din coloana vertebrala si pentru RMN extremitati, clinica are contract cu Casa Judeteana de Asigurari Constanta.

O investigatie RMN coloana vertebrala nativ are un pret de 500 de lei, iar pretul unui RMN genunchi bilateral nativ este de 1160 lei.

Unii spun despre aceasta clinica faptul ca este cea mai buna din Constanta, personalul fiind profesionist si amabil. Din aceste motive, multi pacienti vorbesc la un mod apreciativ despre serviciile de care s-au bucurat si implicit despre medici si asistente. Sunt insa si cativa oameni care nu au avut parte de o experienta placuta.

3. Mediconst Plus

Clinica Mediconst a aparut pe piata in anul 2005, in Constanta, numindu-se pe atunci Carlena Med SRL, in acel an achizitionand si un aparat performant de ecografie generala si morfologie fetala. Din 2013, la Mediconst Plus sunt oferite examinari cardiologice si investigatii de imagistica. O garantie a calitatii investigatiilor, precum si a acuratetii diagnosticelor o constituie formarea profesionala a medicului coordonator al centrului medical, dr. Carmen Ciufu, medic primar radiodiagnostic si doctor in stiinte medicale, ce s-a specializat la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii „Victor Segalen Bordeaux” din Franta. Investigatiile RMN efectuate aici sunt unele variate (orbita, cerebral, ureche, san, hipofiza, coloana cervicala, aorta abdominala si multe altele).

Iata cateva dintre tarifele pentru investigatiile RMN practicate in cadrul Mediconst Plus Constanta: un RM cap nativ costa 700 de lei, iar un RM abdomen nativ are un pret de 650 de lei.

Parerile sunt impartite in legatura cu activitatea acestei clinici medicale. Unii pacienti spun ca ora programarii se respecta, iar rezultatul este gata in scurt timp. Altii se declara complet nemultumiti de personalul medical, care nu i-ar fi ajutat deloc in timpul investigatiei, atunci cand li s-a facut rau. Se spune, de asemenea, despre personalul de la receptie ca nu este tocmai respectuos cu oamenii.

Concluziile noastre

Clinicile pe care ti le-am prezentat in acest articol sunt unele in care poti efectua un RMN in Constanta in cele mai bune conditii. Pentru anumite investigatii, clinicile au contracte cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca acestea vor fi decontate, insa timpul de asteptare este mai mare in cazul lor, de cateva luni bune.