RMN cu sedare Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Uneori, siguranta pacientilor anxiosi, clastrofobi, a copiilor si persoanelor care nu pot sta nemiscate in timpul examinarii impune efectuare unui RMN cu sedare. In Cluj exista cateva clinici in care aceasta procedura de imagistica prin rezonanta magnetica se poate efectua sub anestezie.

Dupa caz, medicul sau tehnicianul pot recomanda niveluri diferite de sedare, de la sedarea minima (anxioliza), cu rol in reducerea anxietatii, si pana la anestezia generala, care presupune asistarea sistemului respirator prin ventilatie si terapie intensiva pentru recuperarea dupa trezire.

Unde se poate face RMN cu sedare in Cluj?

Nu toate clinicile cu centre de imagistica medicala realizeaza RMN cu sedare in Cluj, de aceea consultarea tabelului de mai jos il poate scuti pe pacientul interesat de investigatie de un consum de timp si energie pe care l-ar presupune o cautare efectuata personal.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Centrul Transilvania
350-1.250 Ron
  • Pret RMN 350-1.250 Ron
  • Profesionalismul si promptitudinea personalului de la imagistica
  • Nerespectarea orei programarilor
  • Comportamentul personalului de la receptie genereaza nemultumiri
Affidea
400-1.300 Ron
  • Pret RMN 400-1.300 Ron
  • Curatenia spatiului
  • Medici caracterizati de profesionalism
  • Pareri impartite referitoare la promptitudinea comunicarii rezultatelor
  • Personalul de la receptie este neatent si slab informat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se poate face RMN cu sedare in Cluj

Atunci cand se doreste obtinerea unor rezultate concludente si o procedura de RMN cu sedare in Cluj executata in siguranta, se poate opta pentru serviciile uneia dintre clinicile din clasamentul de mai jos.

1. Centrul Medical Transilvania

Investigatia RMN cu sedare se poate efectua la Centrul Medical Transilvania, specializat pe imagistica performanta in Cluj-Napoca, cu ajutorul aparaturii de noua generatie si al medicilor cu inalta calificare. Clinica este o investitie privata cu capital danez in domeniul serviciilor de sanatate din Romania si este membra a Danish-Romanian Business Association.

Pretul pentru un RMN cu sedare este stabilit in functie zona examinata, la care se adauga pretul anestiziei, a carei complexitate poate varia, iar tarifele se pot incadra in intervalul 350 – 1250 lei.

Recenziile lasate de pacientii clinicii depind de experienta personala a fiecaruia. Sunt comentarii in care se apreciaza profesionalismul si promptitudinea personalului de la imagistica, rabdarea si amabilitatea medicilor in timpul consultatiei. O serie de constatari nefavorabile reclama nerespectarea programarilor si lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Transilvania
Vezi Pareri

2. Affidea

RMN cu sedare in Cluj se poate realiza si la Hiperdia, parte a retelei de clinici Affidea, cu centre in 15 tari europene si o prezenta de peste 30 de ani pe piata serviciilor de sanatate de pe continent. Clinica dispune de servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta, ambulatoriu si tratament al cancerului si are in tara noastra 36 de centre in 22 de orase.

Tariful pentru un RMN cu sedare se calculeaza in functie de pretul unui RMN pentru a anumita zona a corpului, la care se insumeaza costul anesteziei, in functie de profunzimea sedarii. Acesta din urma poate varia intre 400 lei si 1300 lei.

Parerile pacientilor se refera atat la experiente placute si servicii de calitate, cat si la aspecte mai putin favorabile. Sunt apreciate curatenia spatiului si profesionalismul unora dintre medici. De asemenea, unii mentioneaza promptitudinea in comunicarea rezultatelor, in timp ce altii spun ca exista mari intarzieri. Multe probleme sunt semnalate referitor la angajatii de la receptie, despre care se spune ca sunt neatenti si slab informati.

Concluzii

Procedura complexa si deosebit de importanta in investigarea pacientilor anxiosi, claustrofobi, a copiilor sau a persoanelor cu alte probleme de sanatate, care nu le permit sa mentina o pozitie nemiscata a corpului, investigatia RMN cu sedare in Cluj se poate realiza la una dintre clinicile de imagistica performanta din oras.

Desi neinvaziva si nedureroasa, RMN cu anestezie presupune experienta si competenta unui medic anestezist, pe langa personalul specializat al centrului de imagistica. Pacientii vor gasi servicii la standarde corespunzatoare la una dintre clinicile mentionate mai sus.