RMN deschis Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care nu suporta sa se afle in spatii restrictive, dar care au nevoie de investigatii RMN, pot opta pentru un aparat RMN deschis, pentru claustrofobi. In Cluj exista o clinica in care  functioneaza un dispozitiv de rezonanta magnetica de ultima generatie cu un tunel de examinare scurt si mai larg fata de alte aparate de pe piata.

Descopera unde anume poti merge pentru o examinare RMN cu aparat deschis in Cluj!

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN cranio-cerebral
Rating
Website
Affidea
Clinica-Verificata
650 Ron
  • Pret RMN cap nativ 650 Ron
  • Echipament RMN ultraperformant
  • Confort sporit pentru pacienti obezi sau claustrofobi
  • Personal medical bine pregatit
  • Nu se respecta orele de programare
  • Interpretarile intarzie uneori peste termenul maxim
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica de renume cu RMN deschis pentru claustrofobi, in Cluj

Exista o clinica in care se efectueaza investigatii imagistice intr-un dispozitiv RMN deschis pentru claustrofobi, in Cluj si poti afla detalii despre ea in cele ce urmeaza:

Affidea/Hiperdia Cluj

Istoria Affidea Romania a inceput in anul 2002, odata cu deschiderea clinicii din Arad. Au urmat alte si alte clinici medicale, inclusiv din Cluj, iar in 2017 si centrele Hiperdia s-au alaturat grupului care a ajuns la un numar de 36 de centre situate in 22 de orase. In 2020, in Clinica Affidea/Hiperdia Cluj a fost adus un echipament ultraperformant, RMN Siemens Altea 1.5 T, ce ofera o calitate excelenta a imaginilor si care este prevazut cu un tunel de examinare mai scurt si mai larg, fiind chiar cel mai larg din gama de aparate similare. Astfel, toti pacientii se simt mult mai confortabil in timpul examinarii, dar in special cei care sufera de claustrofobie sau obaezitate. Echipamentul este util atat in examinari de rutina, cat si in aplicatii clinice avansate (spectroscopie, colangiografie, defecografie, RMN fetal, RMN hepatic, RMN de inalta rezolutie pentru rect si prostata).

Pretul pentru RMN cap nativ este de 650 de lei, iar pentru un RM abdomen nativ, tariful este de 580 de lei.

Affidea Cluj este o clinica bine vazuta in randul pacientilor, in general. Sunt opinii care vorbesc despre personal foarte amabil, care ofera toate informatiile solicitate cu o atitudine prietenoasa, despre preturi decente si despre o buna organizare. Sunt si oameni nemultumiti ca interpretarea investigatiilor depaseste uneori termenul maxim si ca nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Affidea
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Cei care sunt in cautarea unui RMN deschis pentru claustrofobi in Cluj se pot adresa clinicii Affidea Hiperdia, unde a fost adus de curand un aparat ultraperformant. Prin intermediul acestui echipament, imaginile obtinute sunt mai clare, iar examinarile se fac in conditii confortabile pentru persoanele care sufera de claustrofobie sau obezitate si au nevoie de mai mult spatiu de desfasurare.