RMN Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

RMN-ul sau imagistica prin rezonanta magnetica este un tip de investigatie ce nu foloseste radiatii si nu dauneaza organismului, iar daca esti in cautarea unei clinici care efectueaza RMN in Focsani ai la dispozitie suficiente variante, astfel ca nu e nevoie sa pleci din oras pentru a avea acces la servicii medicale de calitate.

Aceasta investigatie este efectuata atunci cand medicul are nevoie de o imagine detaliata a structurilor organismului pentru a pune un diagnostic precis sau pentru a urmari evolutia unei afectiuni.

Top clinici unde se face RMN in Focsani

Locuitorii din Focsani pot folosi urmatorul tabel care isi propune sa ii ghideze catre cea mai potrivita clinica unde se face RMN si care se afla in orasul lor. Acesta surpinde numele celor mai reputate unitati medicale si alte informatii utile, cum ar fi pretul investigatiei, care este un factor decisiv pentru majoritatea pacientilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Interclinic
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
650-680 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 680 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 650 Ron
 • Colectiv numeros format din medici primari si medici specialisti
 • Servicii de calitate
 • Orarul nu se respecta uneori
MedImagistic Plus
630-650 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 650 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 630 Ron
 • Echipa medicala cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil
Affidea
580-650 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 580 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 650 Ron
 • Lider european in serviciile medicale de diagnostic imagistic
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Apelurile sunt uneori preluate destul de greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru RMN in Focsani

Focsani este un oras care gazduieste cateva clinici si centre medicale unde se efectueaza examinarea RMN si unde serviciile oferite sunt de inalta calitate. In continuare, vor fi prezentate alegerile de top ale pacientilor din aceasta zona a tarii, mai precis cele mai bune variante de clinici la care pot merge persoanele carora li s-a recomandat sa faca RMN:

1. Interclinic

Una dintre cele mai avantajoase variante pentru efectuarea investigatiei RMN in orasul Focsani este Interclinic, aflata in incinta Spitalului Judetean de Urgenta. Aici activeaza o echipa numeroasa de medici specialisti si medici primari. Interclinic este prezenta inclusiv in capitala Romaniei si a fost infiintata in anul 2006.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 680 lei, iar pentru RMN abdominal nativ tariful este de 650 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Pe de o parte, unii dintre acestia sustin ca au avut o experienta buna si ca au beneficiat de servicii de calitate. Pe de alta parte, exista pacienti care spun ca orarul afisat nu se respecta, ceea ce provoaca neplaceri.

Vezi parerile pacientilor despre Interclinic
Vezi Pareri

2. MedImagistic Plus

O alta optiune pentru locuitorii orasului Focsani in vederea efectuarii unui RMN este MedImagistic Plus, unde se ofera servicii de imagistica medicala la standarde inalte. Echipa de medici care lucreaza in acest centru isi desfasoara activitatea sub indrumarea dr. Carmen Ciufu, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu experienta vasta in domeniul diagnosticarii imagistice.

Daca alegi aceasta clinica, pretul pentru RMN cerebral nativ este de 650 lei. Pentru RMN abdominal nativ, tariful este de 630 lei.

Pacientii sunt multumiti de calitatea serviciilor, de atitudinea personalului de la receptie si amabilitatea acestuia, precum si de profesionalismul echipei medicale. Programarile se fac in timp util, insa exista si pacienti care spun ca programarile lor au fost decalate si ca nu au fost anuntati, mentionand ca ar putea exista imbunatatiri pe partea de organizare.

3. Affidea

Affidea este o varianta foarte buna pentru efectuarea RMN-ului, iar persoanele din Focsani trebuie sa ia in considerare aceasta optiune pentru servicii de calitate. Cu 327 de centre, localizate in 15 tari din Europa, grupul Affidea a devenit cel mai mare si cel mai premiat furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic.

Referitor la costurile serviciilor de imagistica medicala, pretul pentru RMN cerebral nativ este de 650 lei, iar pentru RMN abdominal nativ tariful este de 580 lei.

Pacientii mentioneaza ca au avut o experienta placuta in aceasta clinica si ca au beneficiat de atentia personalului, care este amabil, prompt si bine pregatit. Intregul colectiv, de la receptie pana la echipa medicala, este apreciat. De asemenea, clinica este curata si are dotari moderne. Cativa pacienti si-au exprimat nemultumirea fata de preluarea lenta a apelurilor.

Concluzii

Daca locuiesti in Focsani si medicul ti-a recomandat sa faci o investigatie RMN, este suficient sa te documentezi in prealabil pentru a alege o clinica potrivita, care sa corespunda exigentelor tale. Te poti orienta dupa raportul calitate-pret, dar si in functie de atitudinea personalului, care deseori cantareste foarte mult in alegerea unei clinici.

Poti face RMN in Focsani la preturi accesibile in cadrul unor clinici reputate, care sunt prezente si in alte orase din tara.