RMN genunchi Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu dureri persistente si nejustificate de genunchi sau daca ai suferit un traumatism (cum ar fi ruptura de ligament sau fractura) si trebuie sa faci RMN la genunchi in Bucuresti, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici si centre de imagistica din capitala. 

RMN-ul este o investigatie imagistica care nu foloseste radiatii si care produce imagini amanuntite ale structurilor examinate. Cu ajutorul unui RMN la genunchi, se pot depista tumori osoase, ruptura de ligament, tendinita, artrita, infectii etc. Multe clinici din Bucuresti sunt dotate cu aparatura performanta si asigura rezultate rapide.

Cat costa sa faci un RMN de genunchi in Bucuresti?

RMN-ul la genunchi, adica investigatia care ofera imagini detaliate ale stucturilor interne din aceasta zona a piciorului, se poate face la numeroase centre medicale specializate din Bucuresti. Poate fi vorba despre spitale, centre de imagistica sau unitati medicale specializate in acest domeniu. Mai jos poti vedea care sunt optiunile de top si cat costa examinarea RMN de genunchi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
650-980 Ron
 • Pretul pentru RMN de genunchi variaza intre 650-980 Ron
 • Servicii de calitate exceptionala
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Empatie si grija pentru pacient
 • Buna organizare
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
 • Preturi bune
Biomed Scan
590-790 Ron
 • Pretul pentru RMN de genunchi variaza intre 590-790 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si rabdare
 • Atentie la siguranta si confortul pacientului
 • Atmosfera placuta
RMN Scan
450-650 Ron
 • Pretul pentru RMN de genunchi variaza intre 450-650 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Raport bun calitate-pret
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Rabdare si atentie la nevoile pacientului
 • Preturi rezonabile
 • Atmosfera prietenoasa
RMN Tineretului
550-1.070 Ron
 • Pretul pentru RMN de genunchi variaza intre 550-1.070 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa profesionista
 • Atentie la detalii, empatie si dedicare
 • Curatenie si aparatura ultraperformanta
 • Preturi avantajoase in comparatie cu alte clinici
 • Uneori apelurile sunt preluate greu
Centrul Provita
800-1.000 Ron
 • Pretul pentru RMN de genunchi variaza intre 800-1.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Grija pentru pacient
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura moderna
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre de imagistica unde poti face RMN de genunchi in Bucuresti

Capitala Romaniei, Bucuresti, gazduieste o multime de centre de imagistica, astfel ca pacientii care trebuie sa isi faca RMN la genunchi au numeroase optiuni. Pentru a face o alegere buna, este important ca acestia sa se documenteze in prealabil.

Recenziile si feedback-ul de la pacienti, tehnologia folosita in clinica si raportul calitate-pret sunt cativa dintre factorii de urmarit in alegerea unui centru de imagistica. Tinand cont de aceste aspecte, a fost alcatuit un clasament al celor mai bune optiuni de centre medicale din capitala unde se face si RMN la genunchi:

1. Medima

Medima este alegerea principala a celor mai multi pacienti care locuiesc in Bucuresti si au nevoie de RMN la genunchi. Specializata in imagistica si radiologie, aceasta retea de clinici reuneste o echipa medicala de elita si utilizeaza aparatura de ultima generatie. Echipa isi desfasoara activitatea sub indrumarea Prof. univ. dr. Gheorghe Iana, care este medic primar in radiologie si imagistica medicala, director al Medima Health si presedinte al Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania. Cu peste trei decenii de experienta in aceasta sfera, medicul detine si supraspecializare in neuroimagistica. 

RMN-ul de genunchi nativ costa 650 lei. Cu substanta de contrast, investigatia costa 980 lei. 

Sute de pacienti si-au impartasit pe internet impresiile despre acest centru de imagistica, iar cei mai multi dintre ei sustin ca au beneficiat de servicii de exceptie. Personalul este laudat pentru profesionalism, atentie, empatie, amabilitate si promptitudine. Medicii si asistentele sunt bine organizati, responsabili si manifesta intelegere fata de pacient. Timpul de asteptare este rezonabil, locatia este frumoasa, curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. De asemenea, preturile sunt foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Biomed Scan

Pentru RMN la genunchi, poti alege serviciile Biomed Scan in Bucuresti. Prezenta de peste 9 ani pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor consultatii de specialitate, analize medicale si investigatii RMN. In diagnosticul afectiunilor musculo-scheletale, se asigura o precizie aproape maxima de catre o echipa formata din medici primari si specialisti radiologi, care au supraspecializare in interpretarea examinarilor RMN. Experienta personalului este completata de folosirea unor sisteme de ultima generatie din sfera RMN. 

RMN-ul de genunchi costa 590 sau 790 lei, in functie de aparatul folosit. 

Biomed Scan este o clinica foarte populara in Bucuresti. Pe internet, a primit sute de recenzii pozitive de la pacientii care i-au ales serviciile. Cei mai multi dintre ei recomanda cu incredere clinica, spunand ca au avut o experienta placuta si ca au beneficiat de servicii de inalta calitate. Cadrele medicale sunt dedicate meseriei, iar intregul personal este bine pregatit. Cei care profeseaza acolo dau dovada de amabilitate, rabdare si dorinta de a ajuta pacientul. Atmosfera este placuta, iar medicii se asigura ca pacientul se simte confortabil si ca primeste toate informatiile de care are nevoie. Clinica este moderna si se foloseste aparatura de ultima generatie.

3. RMN Scan Medical

Daca locuiesti in Bucuresti si medicul ti-a recomandat sa faci RMN la genunchi, RMN Scan Medical este locul unde vei gasi o echipa de profesionisti. Acestia pun accent pe acuratetea in diagnostic si pe siguranta pacientului, astfel ca utilizeaza aparatura de ultima generatie. In dotarea centrului se afla un aparat RMN Siemens Avanto 1.5T, care asigura imagini de inalta calitate. 

Tariful pentru efectuarea RMN-ului de genunchi la aceasta clinica este de 650 lei. In perioade de reducere, pacientii pot face investigatia contra sumei de 450 lei. 

Pacientii care si-au exprimat opinia despre aceasta clinica se declara foarte multumiti. Serviciile sunt de calitate superioara, iar preturile sunt rezonabile. Pe langa raportul bun calitate-pret, pacientii mai amintesc si alte avantaje de care au beneficiat la RMN Scan Medical: profesionalism, amabilitate, promptitudine, atentie si rabdare din partea personalului. Atmosfera este calda si prietenoasa, iar programarile se fac rapid.

4. Clinica RMN Tineretului

Situata in centrul Bucurestiului, Clinica RMN Tineretului reprezinta o alta varianta foarte buna pentru cei care vor sa se programeze la RMN de genunchi. Se folosesc sisteme ultraperformante si echipa este alcatuita din medici primari si specialisti radiologi, care au competente in domeniul rezonantei magnetice nucleare. Datorita tehnologiilor avansate disponibile in aceasta clinica, pacientii pot beneficia de investigatii complexe, inalt calitative. 

Pretul pentru RMN nativ la genunchi este de 780 lei, iar in perioade de reduceri acesta costa 550 lei. Cu substanta de contrast, tariful investigatiei este de 1.070 lei si de 780 lei la reducere. 

Aparatura performanta, timpul de asteptare redus si promptitudinea in eliberarea rezultatelor sunt principalele motive pentru care un numar mare de pacienti recomanda Clinica RMN Tineretului. Echipa este profesionista, atenta la detalii, dedicata, politicoasa si empatica. Medicii inspira incredere, siguranta si manifesta interes fata de nevoile pacientului. Conditiile sunt foarte bune, clinica este curata si sala de asteptare e spatioasa. De asemenea, unitatea este dotata cu aparatura ultraperformanta. Cateva persoane mentioneaza si ca preturile sunt mai avantajoase in comparatie cu alte clinici. Putini pacienti se declara nemultumiti, mentionand ca apelurile sunt preluate greu. 

5. Centrul de Diagnostic și Tratament Provita

Pacientii care locuiesc in Bucuresti sau in apropierea capitalei si au nevoie de RMN la genunchi se pot indrepta si catre Centrul de Diagnostic și Tratament Provita. Lista de servicii acopera o gama vasta de specialitati medicale, radiologia fiind numai una dintre ele. In acest departament, activeaza un colectiv format din medici primari si medici specialisti care folosesc tehnologie ultraperformanta. Abordarea multidisciplinara permite pacientilor sa beneficieze de un serviciu complet de diagnostic si tratament. 

RMN-ul la genunchi nativ costa 800 lei si 1.000 lei cu substanta de contrast. 

Foarte multe persoane recomanda aceasta unitate medicala, unde spun ca au intalnit medici foarte bine pregatiti, care ofera solutii eficiente pacientilor si care manifesta grija deosebita fata de acestia. Rabdarea, empatia, profesionalismul, implicarea si amabilitatea sunt principalele calitati atribuite medicilor si asistentelor. Curatenia exemplara si aparatura medicala moderna sunt alte doua avantaje datorita carora clinica se ridica la standarde occidentale. Desi cei mai multi pacienti se arata impresionati de calitatea serviciilor, exista si cateva persoane ce reclama atitudinea si organizarea personalului de la receptie. 

Concluzii

Asadar, putem concluziona ca Bucurestiul dispune de o gama larga de clinici unde se pot face investigatii de tip RMN la genunchi. Centrele si clinicile medicale descrise anterior se remarca prin raportul bun calitate-pret, prin echipamentele moderne si mai ales prin personalul medical specializat, cu experienta indelungata in efectuarea acestui tip de examinare imagistica.