RMN Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In medicina moderna, investigatia RMN are un rol indispensabil in diagnosticarea precisa a unui numar foarte mare de afectiuni si in monitorizarea acestora, iar daca intentionezi sa faci o examinare RMN in Pitesti ai la dispozitie o gama variata de clinici care au in dotare aparatura performanta pentru efectuarea acestei proceduri nedureroase si neinvazive.

Calitatea inalta a actului medical, respectarea conditiilor de igiena si un raport bun calitate pret sunt cele mai frecvente criterii in functie de care se alege o clinica medicala, iar in Pitesti exista optiuni care bifeaza toate asteptarile unui potential pacient.

Top clinici unde se face RMN in Pitesti

Locuiesti in Pitesti si medicul ti-a recomandat sa faci RMN? La o simpla cautare pe Google, vei gasi suficiente optiuni de clinici care ofera servicii de imagistica. Pentru a iti fi mai usor sa o alegi pe cea mai potrivita, poti consulta urmatorul tabel, in care sunt sintetizate cateva informatii cheie despre cele mai avantajoase variante pe care le au locuitorii acestui oras in materie de clinici la care se poate efectua investigatia RMN in conditii foarte bune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Elda
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
450-600 Ron
 • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 450 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 600 Ron
 • Clinica specializata pe imagistica de diagnostic
 • Preturi rezonabile
 • Echipamente moderne
 • Personal atent
Natisan
500-550 Ron
 • Tariful pentru RMN ccerebral nativ este 500 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 550 Ron
 • Experienta indelungata
 • Tarif accesibil
 • Personal amabil
 • Apelurile sunt preluate greu
Spitalul OncoFort
650-870 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 870 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 650 Ron
 • Unul dintre cele mai mari spitale din Arges
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil si bine pregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru RMN in Pitesti

Daca vrei sa faci RMN la una dintre clinicile din Pitesti si doresti sa afli mai multe detalii despre alegerile de top – cum ar fi tarifele practicate si atitudinea personalului – poti consulta urmatorul clasament. Acesta isi propune sa raspunda la cele mai frecvente intrebari ale unui pacient, astfel incat sa determine care este unitatea medicala ce corespunde exigentelor sale:

1. Elda

Alegerea principala a locuitorilor din Pitesti in vederea efectuarii investigatiei RMN este clinica Elda, care este prezenta inclusiv in capitala si a carei activitate a debutat in 1992. Activitatea clinicilor se concentreaza pe imagistica de diagnostic incepand cu anul 2016, motiv pentru care se folosesc tehnologii de ultima ora si se fac in mod regulat update-uri pentru ca serviciile sa se alinieze la tendintele existente la nivel global.

La aceasta clinica, pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 450 lei. Pentru un RMN abdominal nativ, tariful este de 600 lei.

Conform recenziilor si opiniilor exprimate in mediul online, pacientii sunt multumiti vis-a-vis de calitatea serviciilor oferite in aceasta clinica. Personalul este atent, prompt, si profesionist. Clinica este bine organizata, dotata cu echipamente moderne si foarte curata. Preturile sunt rezonabile, iar rezultatele se primesc rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Elda
Vezi Pareri

2. Natisan

O alta optiune avantajoasa care nu trebuie sa lipseasca de pe lista pacientilor din Pitesti aflati in cautarea unei clinici unde se face RMN este Natisan. Aceasta clinica si-a inceput activitatea in anul 2000 si ofera o gama variata de servicii medicale, printre care si imagistica. Aici lucreaza o echipa profesionista, care mizeaza pe promptitudine si calitate.

Pretul unui RMN cerebral nativ este de 500 lei. Pentru RMN abdominal nativ, tariful este de 550 lei.

Pacientii spun ca au avut o experienta buna la aceasta clinica si ca sunt multumiti de atitudinea personalului. Profesionalismul, rabdarea si amabilitatea sunt cele mai apreciate calitati ale colectivului medical. Desi nu contesta calitatea serviciilor, exista pacienti care se declara nemultumiti de faptul ca apelurile telefonice sunt preluate destul de greu.

3. Spitalul OncoFort Pitesti

Locuitorii orasului Pitesti pot alege serviciile de imagistica medicala din cadrul Spitalului OncoFort, unde se face inclusiv RMN. Se numara printre cele mai mari unitati medicale specializate pe oncologie din judetul Arges, cu o suprafata ce depaseste 1000 mp. Serviciile de imagistica medicala sunt interpretate de medici cu experienta, dintre cei mai buni din oras, care lucreaza alaturi de o echipa renumita din capitala.

Pretul unui RMN cerebral nativ incepe de la 870 lei, iar tariful RMN-ului abdominal nativ este de 650 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile acestui spital, pe care il descriu ca fiind primitor si placut amenajat. Personalul este amabil, prompt, rabdator, bine pregatit si orientat catre nevoile pacientului, pe care il incurajeaza constant. Exista si pacienti care spun ca au avut parte de o comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie.

Concluzii

Orasul Pitesti gazduieste numeroase clinici unde poti face RMN odata ce medicul ti-a recomandat aceasta investigatie, devenita un instrument nelipsit in diagnosticarea corecta a unui spectru larg de afectiuni. Poti gasi rapid o clinica ce indeplineste standardele de calitate si unde abordarea echipei medicale este una profesionista.

Chiar daca este o procedura nedureroasa, neinvaziva si nu foarte complexa, pacientii prefera sa se indrepte catre clinici reputate, unde sa beneficieze de atentia medicilor si de un nivel de confort cat mai inalt, iar in Pitesti exista suficiente unitati medicale ce indeplinesc aceste criterii.