RMN Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care primesc un bilet de trimitere catre RMN in Timisoara pentru a-si investiga in detaliu o anumita problema de sanatate (dureri de cap, de coloana, probleme ale organelor interne etc.) trebuie sa se orienteze catre clinicile din municipiu care includ aceasta specialitate medicala.

Sunt persoane care au o frica aparent inexplicabila de a fi introduse in tubul cu care sunt prevazute unele dispozitive de rezonanta magnetica si atunci ele cauta clinici in care se afla un aparat RMN deschis in Timisoara. In articolul de fata iti prezentam astfel de cabinete unde siguranta si confortul pacientilor sunt pe maini bune. Citeste in continuare pentru a le descoperi serviciile, preturile, dar si parerile pacientilor!

Cat costa un RMN in Timisoara

In tabelul de mai jos poti vedea cateva informatii utile in cazul investigatiilor RMN din Timisoara, inclusiv care este pretul lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Birsasteanu
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
350 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 550 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 570 Ron
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Tarif accesibil
 • Personal amabil
 • Curatenie si dotari moderne
 • Unii pacienti au fost nemultumiti de timpul de asteptare
Clinical Image
600-670 Ron
 • Tariful pentru RMN cap nativ este 670 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen nativ este 600 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Bun raport calitate-pret
 • Se respecta programarile
 • Unele rezultate vin cu intarziere
Affidea-Hiperdia
580-650 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 650 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 580 Ron
 • Investigatii RMN de buna calitate
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie
 • Timp mare de asteptare
 • Nemultumiri legate de atitudinea asistentelor
 • Oamenii spun ca este vizibila lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde poti efectua un RMN in Timisoara

Sunt cateva centre RMN in Timisoara carora te poti adresa in cazul in care ai primit recomandarea de a face o astfel de investigatie imagistica:

1. Birsasteanu Imaging Solutions

Birsasteanu Imaging Solutions pune la dispozitie servicii de diagnostic imagistic de performanta, datorita dotarilor din clinica, precum si a echipei medicale de profesionisti cu o lunga experienta, La aceasta clinica se investigheaza afectiunile extremitatilor prin RMN, respectiv la picior, in cele trei zone (antepicior, gamba si genunchi) si la nivelul membrelor superioare (zona carpiana, incheietura, cot si antebrat). Durata unei investigari prin RMN este de 30 de minute, iar aparatul care efectueaza examinarea nu are forma de tub, fiind deschis, pentru un confort fizic si psihic sporit al pacientilor.

Pretul unui RMN de gamba este de 350 de lei, iar al unui RMN de incheietura este tot de 350 de lei.

Multi dintre cei care au mers la aceasta clinica spun ca domnul doctor Florin Birsasteanu si echipa sa sunt profesionisti, dau dovada de rabdare, blandete si intelegere fata de fiecare pacient. De asemenea, unii spun ca se obtine relativ usor o programare, in comparatie cu alte cabinete de acest tip.

Vezi parerile pacientilor despre Birsasteanu Imaging Solutions
Vezi Pareri

2. Clinical Image

Clinical Image este un centru de imagistica ce efectueaza investigatii prin rezonanta magnetica (IRM), pentru a diagnostica afectiuni precum: tumori, afectari vasculare, infectii sau leziuni traumatice osteo-articulare. Cu ajutorul acestei tehnici ultramoderne se obtin imagini care au rezolutie si claritate superioare, din orice zona a organismului si chiar sub orice unghi.

Tariful pentru un RM Cap nativ este de 670 de lei, iar cel al unui RM Abdomen nativ este de 600 de lei.

Multi dintre cei care si-au exprimat parerea in mediul online despre aceasta clinica spun ca au fost multumiti de experienta, declarand ca preturile sunt corecte pentru serviciile oferite si ca se respecta intr-o oarecare masura programarile. Persoanele care se declara nemultumite motiveaza ca rezultatele vin cu intarziere sau ca au fost tratate cu superioritate de catre personal.

3. Affidea-Hiperdia Timisoara

Affidea ofera servicii complete de imagistica in 22 de orase din Romania, printre care si in Timisoara. In centrul Affidea – Hiperdia Timisoara se efectueaza, printre altele, si investigatii RMN care pot depista diverse probleme si anomalii ale corpului uman. Aparatura cu care este dotat centrul este una de ultima generatie, ce permite scanarea rapida si furnizarea de imagini clare si precise.

Costul unui RM Cap Nativ este de 650 de lei, iar pretul unui RM abdomen nativ este de 580 de lei.

Sunt si pareri pro, dar si contra in ceea ce priveste serviciile medicale oferite de aceasta clinica. In timp ce unii spun ca medicii sunt foarte bine pregatiti si atenti cu nevoile pacientilor si ca in clinica este mereu curat, altii spun ca organizarea lasa de dorit: nu se respecta programarile, este aglomeratie la usile cabinetelor, iar asistentele au uneori o atitudine aroganta.

Concluziile noastre

Inainte de a-ti face o programare la RMN in Timisoara, tine cont de informatiile citite in acest articol.
In clinicile de fata, fiecare cu plusurile si minusurile ei, dotarile sunt de ultima generatie, iar personalul medical este foarte bine pregatit. Este foarte important sa soliciti toate informatiile necesare in momentul in care contactezi clinica, pentru a sti ce ai de facut inainte de investigatia propriu-zisa.