Fatete dentare Brasov

Fatete dentare Brasov

Clinicile stomatologice ofera servicii de calitate, printre care se numara si tratamentul cu fatete dentare in Brasov. Ele sunt recomandate atunci cand o persoana nu este multumita de culoarea, forma sau pozitia dintilor pe care ii are. Rezultatele se vor observa intr-o perioada scurta de timp, iar pacientii vor putea zambi din nou in fotografii.

Cele mai bune clinici unde iti poti pune fatete dentare in Brasov!

Experienta pe care o persoana o va avea in timpul tratamentului cu fatete dentare in Brasov depinde foarte mult de clinica aleasa. Pentru o colaborare cat mai buna intre pacient si medic, trebuie sa existe o comunicare constanta intre cei doi. De aceea, pacientul trebuie sa aleaga o clinica in cadrul careia sa se simta cat mai confortabil.

1. Dental Elite

Principalele puncte tari ale clinicii Dental Elite sunt intelepciunea, energia, dinamismul si experienta de business. Exista o gama larga de servicii in cadrul clinicii, de la implantologie, la estetica dentara si faciala, tratament la microscop, stomatologie pentru copii si adolescenti, radiologie dentara, chirurgie etc.

Cu privire la pretul pentru protetica dentara, suma ce trebuie platita pentru tratamentul cu fatete ceramice este de 1500 de lei. Pentru serviciile generale de tipul consultatie, stabilire diagnostic si plan de tratament, pretul este de 110-130 de lei.

Numerele de telefon dedicate programarilor sunt 0368800999 si 0770978127, iar adresa de E-mail este contact@dentalelite.ro.

2. Dental West

Personalul de la Dental West este unul dedicat, care ofera de peste doua decenii servicii pentru comunitatea locala. Clinica nu are doar o echipa specializata in toate ramuriile stomatologiei, ci si echipament performant, care o ajuta sa ofere cele mai bune tratamente pentru adulti si copii.

Exista mai multe servicii care implica fatetele la Dental West: tratamentul cu fatete din portelan sau veneer, care costa 1250 de lei, reparatia fatetelor cu material compozit la 150 de lei si fatetarea dintilor cu materiale compozite la 300 de lei.

Pentru programari, adresa de E-mail a clinicii este office@dentalwest.ro, iar cele doua numere de telefon sunt 0268324225, respectiv 0732336825.

3. Puredent

Misiunea clinicii stomatologice Puredent este ca, prin serviciile pe care le ofera, sa schimbe perspectiva pe care o au oamenii cu privire la zambetul lor. Sanatatea orala este cu adevarat importnata si toata lumea trebuie sa stie acest lucru.

In cazul fatetelor dentare EMAX, pretul poate sa difere in functie de complexitatea cazului cu care au de-a face medicii. In general, este vorba de 1600 de lei. Ofetele speciale ale clinicii includ „Scoatem zambete din somaj” si „Plata in rate”.

Programarea unei intalniri se poate face foarte simplu prin completarea formularului disponibil pe site-ul clinicii, unde pacientul trebuie sa completeze datele personale care i se cer. Daca nu, va folosi unul din cele doua numere de telefon 0721904777 si 0368403095 sau adresa de E-mail info@puredentalclinic.ro. In acest fel, va obtine toate informatiile necesare.

Prin urmare, indiferent de clinica unde o persoana alege sa urmeze tratamentul cu fatete dentare, confortul ei trebuie sa fie pe primul loc.