Fatete dentare Constanta

Fatete dentare Constanta

Cand vine vorba de tratamentul cu fatete dentare in Constanta, pretul este influentat de mai multi factori. Fiecare clinica are propriul ei set de servicii si de oferte, astfel ca experienta pacientilor o sa difere de la un caz la altul. Aspecte precum materialul utilizat sau modul in care sunt aplicate fatetele vor influenta si ele pretul final.

Clinicile unde iti poti pune fatete dentare in Constanta: pret si optiuni

Pentru oamenii care aleg clinicile cu tratamente cu fatete dentare in Constanta, pretul nu este singurul factor decisiv. Materialul din care sunt confectionate fatetele respective are si el un rol esential, deoarece unii pacienti isi doresc fatete din ceramica, datorita aspectului estetic, in timp ce altele merg pe compozit, deoarece este un material mai accesibil.

1. M&M Dental Team

La M&M Dental Team, pacientii vor putea opta pentru un tratament individualizat, astfel incat solutiile vor concepute in mod special ca sa raspunda problemelor pe care le au. Aici, pentru ca relatia dintre medic si pacient sa aiba succes, ea trebuie sa fie bazata pe prietenie. In acest fel, colaborarea va fi una placuta si de lunga durata.

In cazul unor fatete dentare, pretul in Constanta sau in oricare alt oras variaza in functie de tipul de fateta ales. Unele materiale sunt mai scumpe decat celelalte, iar acest lucru se va reflecta in suma finala: fateta ceramage este 500 de lei, cea ceramica 1400 de lei si cea ceramica de tip Lumineers, produsa in Statele Unite ale Americii, 1650 de lei.

Cu ajutorul unei conexiuni stabile la internet, pacientul se poate programa online folosind un formular, sau cu ajutorul adresei de E-mail mm_dentalteam@yahoo.ca, ori sunand la unul din cele doua numere de telefon 0341465635 si 0725869561.

2. Toldimed

Clinica Toldimed foloseste cele mai inalte tehnologii pentru a le oferi clientilor rezultate cat mai bune. Siguranta pacientilor este pe primul loc, asa ca standardele de sterilizare si igiena sunt respectate cu strictete. Aici, fatetele din compozit costa 270 de euro, cele din zirconiu 350 de euro, iar cele din ceramica 380 de euro.

Prin intermediul adresei de E-mail office@toldimed.ro, sau sunand la numarul de telefon 0341802153, oricine poate sa-si faca o programare pentru a obtine tratamentul cu fatete dentare.

3. DaVinci

Clinica stomatologica DaVinci se bazeaza pe principiul conform caruia fiecare pacient are niste necesitati individuale, unice, iar pentru a-l ajuta, echipa clinicii trebuie sa vina cu un tratament personalizat. Pentru fatetele din ceramica, pretul este de 1500 de lei.

Cei ce isi doresc sa sune un reprezentant al clinicii in vederea programarii unui consult vor folosi numarul de telefon 0341436391 sau adresa de E-mail davinci_dental_clinic@yahoo.com.

Tratamentul cu fatete dentare in Constanta: pret, concluzii

Prin urmare, pentru un tratament cu fatete dentare in Constanta, pretul o sa difere, astfel ca pacientii trebuie sa se hotarasca in timpul consultului cu medicul dentist ce varianta este mai potrivita pentru ei. Suma achitata va merita cu siguranta cand vor vedea numeroasele beneficii.