Fatete dentare Iasi

Fatete dentare Iasi

Dantura este la fel de importanta pentru orice om, indiferent de unde provine acesta, astfel ca cei care doresc sa apeleze, in regiunea Moldovei, la tratamente cu fatete dentare, pretul in Iasi este unul avantajos, raportul calitate-pret fiind unul dintre cele mai bune.
Fatetele dentare sunt lucrari protetice estetice, care pot fi folosite in corectarea aspectului estetic al danturii in vederea obtinerii unui zambet mai frumos si mai alb.

Care sunt avantajele fatetelor dentare, pretul din Iasi este unul dintre ele?

Cand vine vorba despre fatete dentare, pretul din Iasi, dar si costurile unui astfel de tratament, nu este considerat un avantaj.
Cu toate acestea, beneficiile de care se pot bucura cei care au apelat deja la aceste lucrari protetice estetice sunt numeroase si importante. Tocmai de aceea, fatetele dentare din Iasi sunt atat de apreciate de pacienti.
Unul dintre principalele avantaje si cel mai evident este obtinerea unui zambet mai alb si mai frumos, ceea ce conduce la o crestere a increderii in sine si curajul de a face lucruri pe care altadata oamenii le evitau, din cauza complexelor legate de zambetul lor.
In plus, fatetele dentare isi mentin aspectul estetic deoarece nu sunt afectate de factorii externi care cauzeaza ingalbenirea dintilor naturali, cum ar fi alimentele si bauturile acidulate, fumatul, igiena necorespunzatoare, decolorarea smaltului.
Desi fatetele dentare sunt rezistente si au o durata de viata indelungata, cuprinsa intre 7 si 15 ani, pacientii care au beneficiat de un astfel de tratament stomatologic ar trebui sa aiba o igiena orala riguroasa si sa evite consumarea alimentelor foarte tari, pentru a evita deteriorarea fatetelor. In cazul in care o fateta se sparge, aceasta nu poate fi reparata ci trebuie inlocuita, iar pentru fatetele dentare din Iasi, pretul este unul ridicat.

Unde pot fi realizate tratamente cu fatete dentare, pretul din Iasi fiind un criteriu important de care se tine cont?

Cum moldovenii tin cont, atunci cand vine vorba despre fatete dentare, de pretul din Iasi pentru o astfel de procedura stomatologica, alegerea unei clinici dentare in care sa se poata realiza astfel de lucrari protetice de buna calitate, dar la preturi avantajoase, poate fi o adevarata provocare.
De aceea, in continuare sunt prezentate 3 clinici stomatologice in care raportul calitate – pret pentru fatetele dentare este unul avantajos.

1. Cabinetul Stomatologic Dentia

Cu toate ca echipa cabinetului stomatologic Dentia este una tanara, experienta sa este vasta, astfel ca personalul medical poate oferi o gama vasta de servicii stomatologice pentru tratare, infrumusetare sau cu rol profilaxic.

2. Cardiodent

Cardiodent este un centru medical unde procedurile stomatologice se desfasoara alaturi de cele de cardiologie, dar unde calitatea serviciilor nu este ignorata, indiferent de specializare.

3. Clinica dentara Dentesse

Parte a unei retele de clinici dentare, Dentess este prezenta in mai multe locatii din Iasi si una in Husi, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la servicii stomatologice de calitate.
Prin urmare, desi referitor la fatetele dentare, pretul din Iasi nu este un avantaj, costul unui astfel de tratament este unul avantajos tinand cont de raportul calitate-pret.