Urologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele urinare, disfunctia erectila si urinarea cu sange sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa te adresezi medicului urolog din Buzau, pentru a afla care sunt solutiile la care poti apela, dar si care sunt cauzele afectiunilor. Niciun simptom nu trebuie ignorat, din contra, ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru a merge cat mai curand la un medic profesionist, care stie este cum sa indrume si ce indicatii sa iti ofere. Daca durerile la urinare se accentueaza de la o zi la alta, cel mai bine ar fi sa iti faci programare in cel mai scurt timp posibil, pentru ca este posibil sa te confrunti cu o infectie urinara, care, din pacate, nu trece de la sine si se poate agrava semnificativ.

Pentru ca vrem sa iti simplificam toate cautarile, iti recomandam trei unitati medicale localizate in Buzau care iti vor asigura toate conditiile si ingrijirile medicale necesare. Citeste mai departe si afla care sunt medicii urologi din orasul tau pe care ti-i recomandam, dar si cat de bine pregatite sunt unitatile in care isi desfasoara activitatea.

Cat costa o consultatie de urologie in Buzau?

Vrei sa stii cat costa o consultatie de urologie in Buzau, dar nu stii care dintre sursele electronice sunt sigure cu privire la afisarea preturilor? Din fericire, ne-am informat noi pentru tine, ceea ce inseamna ca in tabelul de mai jos iti vom prezenta preturile pentru o consultatie de urologie in orasul tau pentru a sti ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal de la receptie implicat
 • Colectiv medical implicat
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate
Clinica Angi San
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Cure chirurgicale excelente
 • Personal profesionist
 • Atentie la detalii
 • Act medical corect
Clinica Razedent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism si empatie
 • Buna pregatire si seriozitate
 • Atmosfera primitoare
 • Plan personalizat de tratament
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi performante
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in urologie in Buzau

Te-ai saturat de durerile resimtite la nivelul aparatului urinar, mai ales in timpul sezonului rece si vrei sa apelezi la un medic urolog din Buzau? Ei bine, e important sa stii ca nu frigul determina aparitia unei infectii, ci el este cel care accentueaza simptomele. Tocmai de aceea vizita la cabinetul de urologie ar trebui sa fie atat in timpul sezonului rece, cat si in cel cald. Mai jos ti-am pregatit cele trei unitati medicale despre care iti vorbeam si inainte, la care iti recomandam sa mergi pentru a beneficia de servicii de calitate:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o retea de sanatate cu sedii extinse in toata tara, printre care si in Buzau, unde pacientii au ocazia de a solicita o programare pentru o consultatie de urologie. Echipa medicala din cadrul departamentului de urologie este formata din: dr. Andrei Sima, dr. Mihai Pavalean, dr. Alexandru Catoiu, medici specialisti, cu o experienta vasta in desfasurarea investigatiilor si consultatiilor urologice. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii si investigatii, dilatatie stricturi uretrale, ecografie rinichi, prostata si vezica, ecografie urologica, ecografie peniana, ecografie scrot (testicul, epidim), cateterism uretro-vezical, examen clinic prostata, instilatie intrauretrala, instilatie intravezicala, recoltare secretie uretrala, masaj prostatic cu recoltare de secretie uretrala, montare punga urinara etc.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 220 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii isi exprima multumirea pentru serviciile de care au avut parte. Personalul de la receptie este de exceptie, iar colectivul medical da dovada de o buna pregatire, implicare si profesionalism, asigurand, totodata, o atmosfera primitoare pentru toti pacientii care pasesc pragul cabinetului de urologie. Dotarile sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie la desfasurarea unor investigatii precise si tratamente perfect adaptate in functie de necesitatile pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Clinica Angi San este o alta unitate medicala multidisciplinara din Buzau, in care este prezenta si specialitatea de urologie. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, fiind formata din: dr. Marian Botea si dr. Marius Nita, medici specialisti, care au urmat studiile la universitati prestigioase din tara (Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, din Bucuresti), dar si cursuri postuniversitare pentru perfectionarea activitatii desfasurate. Cabinetul de urologie este echipat cu aparaturi de ultima generatie, cum ar fi: ecograf Mindray DC-80a, turn de chirurgie endoscopica, microscop operator, instrumentar chirurgical complet. Printre serviciile puse in aplicare merita mentionate si: consultatii de urologie, ecografie la rinichi, prostata si vezica urinara), circumcizie, cura chirurgicala varicocel, excizia hidrocelului, testiculului, montare si schimbare sonda urinara, interventii chirurgicale, analize de laborator.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate pentru aceasta unitate medicala sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile si prestatia medicilor sunt ireprosabile. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, facand posibila realizarea unor investigatii precise si a unor cure chirurgicale excelente. De asemenea, personalul medical este atent la necesitatile pacientului, stabilind cu profesionalism un act medical corect si complet. 

3. Clinica Razedent

Clinica Razedent, infiintata in 1996, este ultima unitate medicala din Buzau pe care ti-o prezentam, dar nu cea din urma in care vei beneficia de servicii de urologie la standarde ridicate. Acest departament medical este reprezentat de dr. Mihai Dugan, medic specialist, cu o experienta bogata in domeniu. Si-a facut pregatirea in rezidentiat la Centrul de Uronefrologie si Transplant Renal Fundeni si Spitalul Monza din Bucuresti, urmand o multime de cursuri de perfectionare, pentru imbunatatirea propriilor abilitati in domeniu. Printre serviciile pe care le asigura se numara si consultatiile de urologie, diagnosticarea corecta a pacientilor si aplicarea corecta a tratamentelor, care sunt adaptate in acord cu patologiile si afectiunile de care pacientii sufera.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

Profesionalismul, empatia, buna pregatire si seriozitatea sunt doar cateva dintre aspectele apreciate de pacienti, lucru vizibil in recenziile postate in mediul online. Atmosfera este primitoare, personalul medical acorda atentie fiecarui pacient in parte si ii asigura un plan personalizat de tratament, in functie de diagnosticul stabilit. In plus, aparaturile folosite sunt de ultima generatie. Cu toate acestea, au fost sesizate cateva probleme in ceea ce priveste respectarea programarilor.

Concluzii

Vrei sa ceri parerea unui specialist pregatit in urologie in Buzau pentru a afla care este motivul pentru care te confrunti cu disconfort la nivelul aparatului urinar? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca anterior in articol iti sunt prezentate trei unitati medicale la care poti apela cu incredere.