Marire penis acid hialuronic Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Marirea penisului cu acid hialuronic in Cluj este o procedura la care apeleaza inclusiv barbati din afara orasului, datorita calitatii superioare a actului medical si a faptului ca aici profeseaza multi medici cu experienta. Aceasta interventie contribuie la cresterea circumferintei penisului si are efect de ingrosare, fiind o procedura care nu presupune incizii, cicatrici sau recuperare indelungata. 

Daca locuiesti in Cluj sau intentionezi sa mergi la una dintre clinicile din acest oras pentru a beneficia de procedura de marire a penisului prin injectarea cu acid hialuronic, poti afla din acest articol care sunt cei mai buni medici si care clinici sunt apreciate pentru calitatea actului medical. Acidul hialuronic este o substanta naturala, care se regaseste deja in organism, motiv pentru care aceasta procedura nu are asociate efecte secundare si devine o optiune avantajoasa pentru multi barbati. 

Marire penis cu acid hialuronic in Cluj: care este pretul interventiei?

Tariful pentru marirea penisului cu acid hialuronic este similar la cele mai bune clinici din Cluj, fiind influentat in mare parte de cantitatea injectata. Pentru a iti face o idee cu privire la preturi, am alcatuit un tabel in care sunt incluse cele mai apreciate clinici din acest oras, alaturi de tariful practicat pentru procedura de introducere a acidului hialuronic in penis pentru cresterea circumferintei:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Marire penis acid hialuronic
Rating
Website
Dr. Muntean
Clinica-Verificata
4.500 Ron
 • Pretul pentru Marirea penisului cu acid hialuronic porneste de la 4.500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Empatie, rabdare si atitudine pozitiva
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Explicatii clare si comunicare eficienta
 • Clinica dotata corespunzator si curata
Medestet
5.000 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 5.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la cerintele pacientului
 • Sprijin emotional si incurajare
 • Atmosfera primitoare
DEA Clinic
4.900 Ron
 • Pretul pentru Marirea penisului cu acid hialuronic porneste de la 4.900 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate satisfacatoare
 • Atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
 • Promptitudine si grija fata de pacient
 • Aparatura moderna
MedLife Humanitas
4.000 Ron
 • Pretul pentru Marirea penisului cu acid hialuronic porneste de la 4.000 Ron
 • Act medical de calitate superioara
 • Medici bine pregatiti
 • Rabdare, implicare si empatie
 • Asistente amabile si atente
 • Conditii exemplare
Clinica Optimum
4.100 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 4.100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si pasionati de meserie
 • Atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
 • Rezultate extraordinare
 • Tehnologii si aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi pentru marirea penisului cu acid hialuronic in Cluj?

Cluj este un oras ofertant la capitolul clinicilor medicale unde se fac proceduri estetice, iar marirea penisului cu acid hialuronic se gaseste pe lista de servicii a multora dintre ele. Interventia nu este dureroasa si nu provoaca efecte secundare, iar in timpul procedurii se poate folosi o crema pentru a anestezia zona. 

Inainte sa te programezi la o astfel de procedura, este bine sa te documentezi cu privire la cele mai bune clinici, astfel incat sa obtii rezultatele dorite. Trebuie sa verifici aspecte ca experienta medicilor, raportul calitate-pret si gradul de satisfactie al fostilor pacienti. Clasamentul de mai jos isi propune sa ofere o imagine de ansamblu asupra acestor informatii si sa prezinte pe scurt cele mai bune clinici din Cluj pentru augmentarea penisului cu acid hialuronic:

1. Dr. Maximilian Muntean

In sfera chirurgiei plastice si estetice, dr. Maximilian Muntean este un nume de referinta in Cluj si principala optiune pentru numeroase proceduri, inclusiv pentru marirea penisului cu acid hialuronic. Acesta e medic primar in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva. Dr. Maximilian are o experienta vasta in domeniul sau de activitate si este membru activ in mai multe societati de profil si institutii, intre care Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca si UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca. In perioada rezidentiatului, acesta a avut colaborari cu mai multe institutii medicale prestigioase din strainatate, cum ar fi Instituto Clinico Humanitas din Milano. Medicul foloseste cele mai avansate tehnologii pentru a asigura obtinerea unor rezultate conform asteptarilor si o experienta medicala confortabila. 

Pretul acestei interventii porneste de la 4.500 lei.

Dr. Maximilian Muntean este unul dintre cei mai apreciati medici chirurgi din Cluj, iar sutele de recenzii impartasite de catre pacienti in mediul online demonstreaza acest lucru. Cateva dintre calitatile medicului sunt profesionalismul, empatia, calmul, rabdarea si atitudinea pozitiva. Pacientii se declara multumiti de rezultatele obtinute in urma interventiilor efectuate de catre dr. Maximilian si spun ca li s-au explicat pe inteles toate detaliile procedurii. Comunicarea este exceptionala, serviciile sunt de calitate si multe persoane spun ca si-au recapatat increderea in sine. Clinica este curata, bine dotata si conditiile sunt foarte bune. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Maximilian Muntean
Vezi Pareri

2. Medestet

Medestet, care este prima clinica din tara specializata in chirurgie estetica, este situata in Cluj si reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru barbatii interesati de marirea penisului cu acid hialuronic. Clinica a fost deschisa in anul 1993 si in 2002 a devenit centru de excelenta, gazduind in premiera mai multe operatii de chirurgie estetica. Activitatea clinicii se desfasoara sub coordonarea lui dr. Mircea Ciceo, care este medic specialist in chirurgie plastica, recuperatorie si estetica. Acesta are experienta vasta, consolidata prin participarea la numeroase cursuri si congrese de specialitate, organizate in tara si in strainatate. In cadrul clinicii, acesta colaboreaza cu medici specialisti si medici primari inalt specializati, fiind utilizate cele mai bune materiale. 

Ingrosarea penisului cu acid hialuronic are tariful de 5.000 lei. 

Foarte multe persoane si-au exprimat recunostinta fata de medicii de la aceasta clinica prin intermediul recenziilor in mediul online. Pacientii spun ca au obtinut rezultatele dorite in urma interventiilor la care au apelat si ca au fost tratati cu profesionalism si amabilitate de intregul personal. Clinica indeplineste standarde inalte de calitate si atmosfera este una primitoare. Un alt aspect pe care pacientii l-au apreciat este acela ca personalul este atent la cerinte si ofera sprijin emotional. 

3. DEA Clinic

DEA Clinic se numara printre cele mai bune clinici din Cluj la care poti apela pentru marirea penisului cu acid hialuronic. Cu peste 6 ani de activitate si o echipa din care fac parte 12 specialisti, aceasta clinica ofera solutii moderne pentru rezolvarea unor imperfectiuni estetice, avand o lista de servicii in care se regasesc multiple proceduri si tratamente de medicina estetica, dermatologie si ingrijire a pielii. Misiunea clinicii este de a oferi o solutie optima fiecarui pacient si de a contribui la cresterea stimei de sine a acestuia, obiectiv bifat prin experitza medicala avansata si suportul tehnologic performant. 

Pretul procedurii porneste de la 4.900 lei.

Pacientii descriu DEA Clinic drept o clinica exceptionala, unde au intalnit medici profesionisti, rabdatori, amabili, atenti la detalii si dornici sa explice in amanunt fiecare procedura. Promptitudinea, grija fata de pacient si atmosfera primitoare sunt alte aspecte apreciate la echipa medicala a acestei clinici. Serviciile medicale sunt de calitate inalta si intregul personal este bine pregatit. Se foloseste aparatura moderna si rezultatele sunt satisfacatoare. 

4. Spitalul MedLife Humanitas

Marirea penisului cu acid hialuronic este una dintre procedurile de chirurgie estetica disponibile in cadrul Spitalului MedLife Humanitas din Cluj. In principal, serviciile oferite de aceasta clinica fac parte din categoria tratamentelor chirurgicale, dar se ofera si consultatii din mai multe arii terapeutice pentru sustinerea activitatii chirurgicale. Acest spital gazduieste o echipa formata din medici profesionisti, care au experienta vasta in diagnosticul si tratamentul unui spectru larg de afectiuni si cazuri complexe. Acestia mizeaza pe protocoale personalizate de tratament, pe specializarea continua a personalului medical si pe folosirea unor tehnici chirurgicale avansate. 

Tariful procedurii de marire a penisului cu acid hialuronic porneste de la 4.000 lei.

Privitor la opiniile pacientilor, cei mai multi se declara multumiti. Medicii dau dovada de o pregatire profesionala solida, rabdare, implicare si empatie. Asistentele sunt grijulii, atente si amabile. Calitatea actului medical este la superlativ, iar pacientii spun ca au fost tratati cu respect de intregul personal. Conditiile si curatenia din spital sunt exemplare. 

5. Clinica Optimum

In Cluj, pe lista celor mai bune unitati medicale pentru procedura de marire a penisului cu acid hialuronic se numara si Clinica Optimum. Obiectivul central al acestei clinici este de a oferi solutii optime din sfera esteticii medicale, fiind disponibile tratamente si terapii din domeniul chirurgiei plastice si estetice, ginecologiei, dermatovenerologiei si microchirurgiei reparatorii. Aici isi desfasoara activitatea o echipa medicala de top, din care fac parte medici primari si medici specialisti care sunt membri in multiple societati medicale nationale si internationale, detinand competente in multiple arii medicale. 

Procedura costa 4.100 lei la Clinica Optimum din Cluj. 

Clinica Optimum se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti care i-au trecut pragul. Medicii sunt dornici sa asculte problemele pacientului si sa ii ofere solutii, dand dovada de profesionalism, pasiune pentru meserie, atentie la detalii si disponibilitate pentru a explica fiecare pas al procedurilor. Persoanele care au fost la aceasta clinica spun ca medicii le-au castigat rapid increderea si ca rezultatele pe care le-au obtinut au fost extraordinare. Se folosesc tehnologii si aparatura de ultima generatie, iar personalul are cunostinte vaste si este orientat spre rezultate. 

Concluzii

Marirea penisului cu acid hialuronic este o procedura tot mai solicitata in clinicile medicale din Cluj, deoarece nu este invaziva si rezultatele sunt vizibile rapid. In acest oras sunt disponibili foarte multi medici care folosesc tehnici moderne, astfel incat procedura sa nu provoace disconfort si rezultatele sa se ridice la nivelul asteptarilor, desi este o procedura care trebuie repetata in timp.