Meniu

Propunerea dumneavoastră a fost trimisă!

Un membru al echipei noastre va lua legătura cu dumneavoastră prin telefon sau e-mail în următoarele 48 de ore în situația în care avem nevoie de mai multe detalii despre clinica propusă. Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea platformei noastre.

Dorim să vă asigurăm că toate mesajele transmise prin intermediul Med.ro beneficiază de prioritate maximă. Totuși, vă rugăm să luați în considerare că, în perioadele sărbătorilor legale sau în situații de volum crescut de mesaje, pot apărea întârzieri în procesarea acestora.

Inscriere clinică

Dacă reprezinți o clinică și dorești să fie inclusă pe platforma Med.ro, te invităm să ne furnizezi detaliile aici.

Echipa noastră va evalua informațiile și, în cazul în care este necesar, un membru al echipei noastre ar putea lua legătura cu tine pentru mai multe detalii. Apreciem colaborarea și contribuția ta la extinderea rețelei noastre de servicii medicale.

  *Numele tău complet

  *Nume Clinică

  *Judet

  *Localitate

  Website Clinică

  *Număr de telefon

  *Adresă de Email – Contact

  Mesaj

  Contact

  Suntem disponibili să te ajutăm prin email sau telefon în fiecare zi, între orele 9:00 – 17:00, cu excepția sărbătorilor legale.

  Ne găsești pe Bulevardul 21 Decembrie 1989

  Ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă și suntem aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau preocupări. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim o sănătate excelentă!

  Cu stimă,
  Echipa med.ro