Meniu

Stomatologie Fagaras

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prevenirea afectiunilor stomatologice, tratarea problemelor dentare sau imbunatatirea esteticii zambetului sunt motive bune pentru a merge la un dentist din Fagaras. De regula, medicii stomatologi recomanda un control de rutina o data la sase luni, dar frecventa consultatiilor poate varia de la un pacient la altul.

Desi optiunile nu sunt atat de numeroase comparativ cu orasele mari, poti gasi un cabinet stomatologic in Fagaras unde sa beneficiezi de servicii de inalta calitate, atat pentru probleme care pot fi rezolvate rapid, cat si pentru tratamente pe termen lung.

Care este cel mai bun dentist din Fagaras?

Locuitorii orasului Fagaras au la dispozitie cateva optiuni de cabinete stomatologice unde profeseaza dentisti cu experienta. Daca locuiesti aici si vrei sa identifici cea mai buna varianta pentru tine, urmatorul tabel iti poate oferi o imagine de ansamblu asupra serviciilor stomatologice din orasul tau, prezentand optiunile de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Oana Bianu
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Servicii de calitate
  • Timp scurt de asteptare
  • Cabinet frumos amenajat
  • Atmosfera placuta
Diodenta
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Personal cu experienta
  • Profesionalism
  • Aparatura moderna
  • Grija fata de pacienti
Dr. Corina Ionescu
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Medici stomatologi cu experienta
  • Tratamente eficiente
  • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet poti gasi cel mai bun dentist in Fagaras?

Precum si in alte orase, in Fagaras exista numeroase persoane care au nevoie de serviciile unui dentist si vor sa apeleze la persoane cu experienta, care lucreaza in conditii bune si au suficienta pregatire pentru a asigura tratamente de calitate.

Pentru a iti fi mai usor sa gasesti un stomatolog in Fagaras care bifeaza aceste cerinte, clasamentul prezentat mai jos surprinde cateva informatii pe care majoritatea pacientilor doresc sa le cunoasca inainte de a lua o decizie finala cu privire la alegerea unei clinici dentare:

1. Dr. Bianu Oana-Maria

Una dintre cele mai bune optiuni ale pacientilor din Fagaras care intentioneaza sa mearga la dentist pentru tratamente de calitate este cabinetul stomatologic Dr. Bianu Oana – Mari. Obiectivul sau este de a acorda fiecarui pacient solutiile potrivite pentru recapatarea unui zambet sanatos si fara lipsuri. Aici se efectueaza tratamente dentare din mai multe ramuri ale stomatologiei.

Privitor la consultatie, aceasta costa 100 lei.

Cativa pacienti au oferit recenzii in mediul online si calificative maxime acestui cabinet stomatologic. Ei spun ca interventiile au fost executate excelent si ca intr-un timp scurt au reusit sa isi recapete functionalitatea danturii. Serviciile sunt de calitate, timpul de asteptare este scurt, iar un alt aspect apreciat il reprezinta stilul de amenajare a cabinetului;

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bianu Oana-Maria
Vezi Pareri

2. Diodenta

O clinica aflata in preferintele multor locuitori din Fagaras cand vine vorba despre dentisti si servicii stomatologice o reprezinta Diodenta. Activitatea acestei clinici a inceput in anul 2004 si de atunci a continuat sa se modernizeze si sa se extinda, oferind servicii complete. In apropiere, cabinetul stomatologic dispune si de un centru pentru investigare radiologica dentara.

Cat despre tarife, o consultatie la acest cabinet are pretul de 100 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile clinicii. Profesionalismul si atitudinea personalului sunt doua dintre motivele pentru care majoritatea celor care au trecut pragul cabinetului au oferit calificative maxime. De asemenea, aparatura folosita este de ultima generatie. Exista si cativa pacienti care s-au declarat nemultumiti de experienta avuta, insa nu si-au motivat pozitia;

3. Dr. Corina Ionescu

In randul dentistilor cu experienta din orasul Fagaras se afla si dr. Corina Ionescu. Personalul medical din acest cabinet stomatologic are experienta indelungata si efectueaza diverse tratamente stomatologice. Spre exemplu, tratamentele cu implant dentar sunt efectuate de un doctor cu experienta de peste 14 ani in implantologie.  

Tariful unei consultatii primare este de 100 lei.

Pacientii spun ca sunt multumiti de servicii si ca au avut parte de o experienta buna. Din aceste motive, recomanda serviciile cabinetului. Profesionalismul este o trasatura definitorie a personalului;

Concluzii

Dentistii care isi desfasoara activitatea in Fagaras au competente multiple in domeniul stomatologiei si sunt pregatiti sa recomande si sa aplice tratamente moderne pentru orice problema dentara.

Gasirea unui stomatolog din Fagaras nu este dificila, chiar daca variantele sunt destul de limitate. Suficiente cabinete stomatologice indeplinesc standarde inalte de calitate si ofera o gama completa de servicii.