Meniu

Radiografie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de radiografie sunt esentiale in diagnosticarea si monitorizarea unei varietati de probleme medicale. Radiografia utilizeaza raze X pentru a crea imagini ale structurilor interne ale corpului, fiind una dintre cele mai comune si accesibile metode de imagistica medicala. Radiografiile sunt rapide, neinvazive si ofera informatii valoroase pentru diagnostic. Medicul tau curant iti poate recomanda efectuarea unei radiografii, iar in acest articol iti vom prezenta clinica din sectorul 4 catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de acest serviciu.

Citeste in continuare pentru a descoperi centrul medical din sectorul 4 in care poti gasi acest serviciu, dar informatii relevante despre aceasta, astfel incat sa te poti bucura de diagnostic corect si de radiografii de acuratete ridicata. Afla, de asemenea, care sunt tarifele percepute pentru diferitele tipuri de radiografii.

Cat costa o radiografie in Bucuresti, Sector 4?

Inainte de a-ti face o programare pentru efectuarea unei radiografii in sectorul 4, iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos pentru a te informa cu privire la preturile practicate. Afla care este bugetul pe care trebuie sa il aloci pentru o astfel de investigatie conform tabelului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
195-1.385 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 195-1.385 Ron
  • Servicii de calitate
  • Diagnostic precis
  • Imagini de acuratete ridicata
  • Aparatura de ultima generatie
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret


Unde poti merge pe o radiografie in Bucuresti, sectorul 4?

Daca medicul tau te-a indrumat sa faci o radiografie in sectorul 4, iti recomandam sa tii cont de sfatul acestuia si sa te informezi cu privire la cea mai buna varianta pentru tine. Din dorinta de a te ajuta sa iti gasesti unitatea medicala cea mai potrivita nevoilor tale, iti vom prezenta un centru medical catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Citeste in continuare si descopera toate informatiile necesare despre aceasta.

Centrul de Imagistica Sun Plaza Regina Maria

Centrul de Imagistica Sun Plaza este un centru medical specializat in oferirea de servicii de imagistica medicala, parte a retelei de sanatate Regina Maria din Romania. In cadrul centrului veti gasi o gama larga de servicii de radiologie digitala, precum radiografia de umar, genunchi sau de craniu. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie pentru o diagnosticare precisa. Echipa este formata din medici si tehnicieni cu o vasta experienta, dedicati sa ofere servicii calitative, diagnostice precise si imagini de acuratete ridicata.

Pretul serviciilor de radiologie digitala variaza in functie de tipul de radiografie efectuata. Astfel, tarifele incep de la 195 de lei pentru o radiografie la mana sau picior si pot ajunge pana la 1.385 de lei in cazul efectuarii unei histerosalpingografii cu substanta de contrast. Costul interpretarii imagistice este de 200 lei.

Centrul de Imagistica Sun Plaza este apreciat pentru calitatea serviciilor oferite, acuratetea ridicata a imaginilor si profesionalismul si implicarea personalului medical. Un aspect mai putin placut, este lipsa de vizibilitate privind zona de acces a in cadrul centrului si gasirea cu dificultate a acesteia.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Imagistica Sun Plaza Regina Maria
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei unitati medicale unde sa poti beneficia de o varietate de servicii de radiologie digitala, atunci clinica prezentata mai sus este exact de ce ai nevoie. Experienta echipei medicale si aparatura moderna garanteaza gasirea solutiilor potrivite pentru problemele tale de sanatate.