Meniu

Criolipoliza Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapia prin inghet a inceput sa capete popularitate in ultima vreme datorita rezultatelor obtinute, motiv pentru care tot mai multe persoane incep sa se intereseze despre tratamentul cu criolipoliza. In Bistrita, oricine are posibilitatea de a apela la un ajutor profesionist pentru a scapa de excesul de grasime. Daca si tu te numeri printre aceste persoane si ai incercat orice metoda de a pierde kilogramele in plus fara sa reusesti, poti luat in considerare inghetarea celulelor adipoase.

Desi nu exista multe saloane sau centre medicale in Bistrita care sa efectueze aceasta procedura, citeste in continuare si afla care este locul in care poti beneficia de servicii de calitate. Scapa de kilogramele in plus prin inghetarea celulelor adipoase si bucura-te de o silueta atragatoare.

Cat costa o sedinta de criolipoliza in Bistrita?

Preturile procedurilor de remodelare corporala, implicit a criolipolizei in Bistrita, difera de la o clinica la alta, in functie de dotari, experienta medicala si tehnicile utilizate. Pentru ca in Bistrita ti-am selectat doar o clinica, iti prezentam mai jos preturile practicate in cadrul sau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Divine B9dy
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pretul sedintei de Criolipoliza cu un aplicator este 150 Ron
  • Aparaturi performante
  • Tratamente si proceduri profesionale
  • Profesionalism, seriozitate si implicare
  • Diversitate in servicii si proceduri
  • Personal calificat si amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza procedura de criolipoliza in Bistrita

Pentru a-ti simplifica semnificativ procesul de cautare, ti-am pregatit mai jos una dintre cele mai frecventate clinici specializate in criolipoliza in Bistrita, pentru a te bucura de o procedura de calitate. Citeste in continuare si afla care este impresia celorlalti pacienti care au facut criolipoliza:

Divine B9dy Centre

Divine B9dy Centre este un centru de infrumusetare care se concentreaza mai mult pe procedurile de remodelare corporala, printre care se numara si criolipoliza in Bistrita. Aparaturile performante si tehnologiile avansate contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate ireprosabile intr-un numar cat mai redus de sedinte. Personalul este specializat si experimentat, fiind capabil sa isi indrume clientul pentru a obtine efectul dorit. Pe langa criolipoliza, in cadrul acestui centru de infrumusetare se mai efectueaza si urmatoarele proceduri: radiofrecventa tripolara, terapie cu oxigen, detensionare musculara, masaj terapeutic, terapia Bowen, vellashape, electromagnetism tonifiere etc.

Pretul pentru tratamentul cu criolipoliza este de 150 lei cu un aplicator, 240 lei cu doua aplicatoare si 400 lei cu patru aplicatoare.

Din fericire, datorita serviciilor ireprosabile si a eficientei procedurilor aplicate, salonul de infrumusetare are un rating pozitiv de 5 stele, ceea ce inseamna ca toti clientii au fost multumiti in unanimitate. Profesionalismul, aparatura performanta, implicarea si pasiunea pentru frumusete sunt doar cateva calitati pe care clientii le-au apreciat, marturisind ca o sa revina si pe viitor. Acestia recomanda tuturor doritorilor sa ia in considerare serviciile practicate de acest centru de frumusete.

Vezi parerile pacientilor despre Divine B9dy Centre
Vezi Pareri

Concluzii

In concluzie, daca visul tau este sa ai o silueta e invidiat, dar dintr-un motiv sau altul iti este dificil sa o obtii prin metodele conventionale, poti lua in considerare procedura de criolipoliza in Bistrita, unde vei putea sa iei legatura cu specialistii din cadrul salonului Divine B9dy Centre. Scapa de kilogramele nedorite fara niciun efort si bucura-te de rezultate cu efect pe termen lung.