Meniu

RMN Bilet Trimitere Cluj – Top Clinici, Prețuri & Programare Online

Top Clinici Verificate
Ultimul update al prețurilor a fost efectuat în data de
Scris de Dr. Laura Grosu, echipa editorială Med.ro

Pacientii pot beneficia de RMN cu bilet de trimitere in cadrul serviciilor medicale decontate, oferind acces facil la investigatii imagistice avansate. RMN-ul este folosit pentru a obtine imagini detaliate ale structurilor interne, esentiale in diagnosticarea unei game largi de afectiuni. Este o investigatie precisa si non-invaziva, ideala pentru evaluari complexe.

Top clinici din apropiere pentru RMN Bilet Trimitere în Cluj-Napoca

Sorteaza după:

Nu există clinici în această localitate.

Acest Serviciu nu pare sa fie decontat de catre CASS la niciuna din clinicile din baza noastra de date.

Clinica Verificata med.ro

Specializare Principala

Cel mai bun pret

Daca vrei sa faci RMN cu bilet de trimitere in Cluj trebuie sa te interesezi din timp cu privire la clinicile care ofera acest serviciu. RMN-ul este o investigatie imagistica destul de costisitoare, mai ales daca este necesara scanarea mai multor zone ale corpului. De aceea, majoritatea pacientilor isi doresc sa faca investigatia prin Casa de Asigurari.

Nu foarte multe clinici medicale din Cluj lucreaza cu CAS pentru decontarea RMN-ului, insa pacientii au la dispozitie o optiune foarte buna, despre care vor afla mai mult din acest articol.

Clinica din Cluj care efectueaza RMN, unde poti merge cu bilet de trimitere (prezentata in detaliu)

Imagistica prin rezonanta magnetica este un instrument definitoriu in depistarea si monitorizarea unui spectru larg de afectiuni, iar pentru efectuarea unui RMN cu bilet de trimtere in orasul Cluj poti sa alegi serviciile clinicii de mai jos:

Regina Maria

Reteaua de sanatate Regina Maria este prezenta si in Cluj, unde a devenit optiunea principala a pacientilor care vor sa faca RMN cu bilet de trimitere. Centrul de imagistica este dotat cu aparatura de ultima generatie, fiind disponibile numeroase investigatii moderne. La nivel national, obiectivul unitatilor medicale din reteaua Regina Maria este de a pune pacientul pe primul loc si de a ii oferi ingrijiri medicale inalt calitative. Este prima unitate medicala ce a introdus in Romania conceptul de abonament medical, iar pe parcursul anilor de activitate si-a consolidat prezenta in mai multe judete.

Fara bilet de trimitere, RMN-ul cerebral nativ costa 1.050 lei la Regina Maria.

Feedback-ul de la alti pacienti este foarte important atunci cand alegi o clinica. Regina Maria a primit multe pareri pozitive si recomandari de la oameni care i-au trecut pragul si care spun ca au intalnit acolo medici deosebiti, pe care ii apreciaza pentru profesionalism, rabdare, amabilitate, devotament si atentie. Pacientii au mai observat faptul ca medicii isi doresc sa abordeze prompt si corect fiecare caz medical. Spitalul este curat si conditiile sunt foarte bune. Au fost exprimate si pareri mai putin pozitive, de la persoane care se declara dezamagite de atitudinea unor medici si asistente si de faptul ca se asteapta foarte mult la coada.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

Concluzie

Aceasta e cea mai buna unitate medicala din Cluj spre care te poti orienta daca intentionezi sa faci RMN cu bilet de trimitere. Investigatia se face la recomandarea medicului specialist si ofera o imagine detaliata a organelor scanate, calitatea imaginilor fiind dictata de performanta aparatului.

Ti s-a parut folositor acest articol?

Da
Nu

Informațiile furnizate în acest articol au caracter informativ și educativ, și nu ar trebui interpretate ca sfaturi medicale personalizate. Este important de înțeles că, deși suntem profesioniști în domeniul medical, perspectivele pe care le oferim se bazează pe cercetări generale și studii. Acestea nu sunt adaptate nevoilor individuale. Prin urmare, este esențial să consultați direct un medic care vă poate oferi sfaturi medicale personalizate, relevante pentru situația dvs. specifică.

Verificat medical de Dr. Laura Grosu

Dr. Laura Grosu

echipa editorială Med.ro