Meniu

Implant mamar grasime proprie

Actualizat pe:

O alternativa pentru femeile care nu sunt multumite de felul in care arata sanii lor, dar au o oarecare reticenta atunci cand vine vorba de silicoane, este implantul mamar cu grasime proprie. Procedura mai este cunoscuta si cu denumirea de lipofilling, iar cele mai importante detalii legate de desfasurarea ei vor fi stabilite in timpul primului consult.

Pentru a obtine cantitatea de grasime ce urmeaza sa fie transferata, se va face o interventie de lipoaspiratie. Zona ideala este cea in care exista grasime in exces, pentru ca in acest fel nu doar ca pacienta isi va mari bustul incat sa fie pe placul ei, dar va scapa si de greutatea care o incomoda, incat corpul ei sa capete o forma armonioasa.

Procedura reprezinta oportunitatea perfecta pentru ca pacientele sa apeleze si la alte interventii de remodelare corporala, incat rezultatul final sa fie o adevarata transformare. Bineinteles, cele care opteaza pentru aceasta optiune trebuie sa fie pregatite ca la interventia de implant mamar cu grasime proprie, pretul sa se schimbe, incat sa acopere si celelalte proceduri.

Cum arata candidata ideala pentru interventia de implant mamar cu grasime proprie?

Pentru a se putea aduce modificari asupra formei lor, sanii trebuie sa fi ajuns deja la maturitate, asa ca pentru a-si putea face interventia de implant mamar cu grasime proprie, pacientele trebuie sa fi ajuns deja la varsta de 18 ani. Se pot face si exceptii atunci cand persoana in cauza sufera de diverse afectiuni, care trebuie corectate de la o varsta mica.

Un alt aspect important este legat de aspectul general al pacientei. Daca nu exista un exces de grasime nici in zona abdominala, nici pe coapse, sau in alte locuri de unde ar putea fi preluata, atunci medicilor le va fi imposibil sa realizeze interventia. Intr-o astfel de situatie, pacienta va avea mai mult succes daca opteaza pentru procedura traditionala de implant mamar.

Femeile care vor sa afle daca sunt cadidatele potrivite pentru acest tip de interventie, vor face rost de toate informatiile de care au nevoie in timpul unui consult la clinica aleasa. Tot atunci vor afla si pretul interventiei, deoarece medicul chirurg va avea o idee clara despre forma cu care are de lucrat si va putea prezenta cele mai bune optiuni pentru pacienta.

Ce presupune recuperarea dupa procedura de implant mamar cu grasime proprie?

In cazul interventiei de implant mamar cu grasime proprie, perioada de vindecare va avea in vedere atat zona in care s-a realizat implantul, cat si cea din care a fost preluata cantitatea de grasime necesara pentru operatie. Medicul chirurg este cel care o va pune la curent pe pacienta cu toate aspectele la care trebuie sa aiba grija in urmatoarele saptamani, incat sa se vindece intr-o maniera cat mai corecta.

Concluzii

In cele din urma, procedura de implant mamar cu grasime proprie este perfecta pentru femeile care au o cantitate in exces de grasime intr-o zona a corpului si isi doresc sa scape de ea si in acelasi timp sa-si faca si o augmentare mamala cu implant.