Meniu

Terapia vampir

Actualizat pe:

Chiar daca suna a nume de film nerecomandat celor slabi de inger, de fapt, terapia vampir este o procedura care ajuta la revitalizarea pielii, ajutand-o sa se regenereze in mod natural si sa devina mai ferma si mai luminoasa.

Din articolul de fata poti afla informatii importante despre acest tratament revolutionar, care este popular in toata lumea, datorita eficientei sale.

In ce consta terapia vampir

Terapia vampir este o procedura minim invaziva ce consta in injectarea pielii cu plasma proprie, care este bogata in trombocite. Pentru a o putea realiza, este nevoie ca medicul sau specialistul in cauza sa recolteze o cantitate mica de sange, ce va fi procesata si centrifugata, pentru a fi selectate trombocitele si plasma, care sunt cunoscute pentru proprietatile de reparare a leziunilor si de regenerare.

Intreaga procedura se desfasoara sub anestezie topica, adica prin aplicarea unei creme, si este utilizat un ac foarte fin, pentru ca pacientul sa nu resimta durere sau disconfort. In unele cazuri, se utilizeaza si anestezia prin refrigerare, adica aplicarea de gheata sau apa foarte rece pentru a amorti zona ce va fi injectata. O sedinta dureaza 45-50 de minute.

Specialistul decide numarul sedintelor de care o persoana are nevoie pentru a-si rezolva problemele tenului. De regula, sunt necesare 3-4 injectari efectuate la un interval de 2-3 saptamani.

Faptul ca efectul unui tratament de tip terapie vampir este vizibil pana la un an sau chiar mai mult ii face pe multi oameni sa-si indrepte atentia catre el in ziua de astazi.

Care sunt avantajele ce apar dupa terapia vampir

Prin terapia vampir apar numeroase beneficii pentru piele:

  • sunt eliminate liniile si ridurile fine;
  • sunt diminuate defectele de pigmentare;
  • se reface fermitatea ovalului fetei;
  • este tratata caderea parului;
  • pielea uscata si matura este intinerita;
  • sunt estompate ridurile de expresie din jurul nasului, gurii, ochilor;
  • vergeturile sunt ameliorate;
  • sunt tratate cicatricile post-acnee;
  • este grabita vindecarea plagilor;
  • calitatea pielii este imbunatatita – gat, decolteu, maini, brate, coapse etc.

Cui ii este interzisa terapia vampir

Terapia vampir nu este una dificil de realizat si nici nu implica reactii adverse grave. Insa, pentru a preintampina anumite situatii neplacute, este recomandat ca ea sa se realizeze in cabinete curate si igienizate, de catre specialisti calificati si cu experienta.

Dupa procedura, pacientii pot prezenta edem sau pete de roseata, care sunt normale si care vor disparea in maxim 2 zile. In locul de injectare, unele persoane pot face mici echimoze sau vanatai, dar care, de asemenea vor disparea in cateva zile, fara sa lase cicatrici.

Sunt situatii in care este contraindicat acest tratament. Printre cei care nu primesc acceptul pentru procedura se numara persoanele cu febra, cu afectiuni ce tin de coagularea sangelui, cu boli oncologice, autoimune sau cu infectii in zona in care ar urma sa se execute procedura. De asemenea, terapia nu este recomandata nici femeilor insarcinate sau care alapteaza.

In concluzie, terapia vampir este de ajutor in multe cazuri, pentru ca stimuleaza refacerea pielii, atat de necesara in recapatarea frumusetii. Pentru un rezultat bun, se recomanda o clinica profesionista si un specialist cu experienta, astfel incat oamenii sa se bucure de beneficiile imediate ale acestui tratament, fara niciun risc.