Meniu

Abdominoplastie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca in jumatatea inferioara a abdomenului este localizata grasime de care nu poti scapa prin dieta si exercitii fizice, poti sa iei in calcul o abdominoplastie, in Craiova. In acest municipiu din Romania, in care functioneaza si o facultate de medicina cu o specializare de Chirurgie plastica, estetica si microchiorurgie reconstructiva s-au format numerosi specialisti in domeniu, astfel ca numarul chirurgilor si calitatea lor sunt la un nivel superior.

Citeste in continuare pentru a vedea la care dintre acesti chirurgi plasticieni din Craiova sa te programezi pentru o abdominoplastie, o operatie de amploare, efectuata sub anestezie generala, care vizeaza indepartarea excesului de grasime si de piele din regiunea abdomenului inferior.

Cat costa o abdominoplastie in Craiova

In tabelul urmator sunt cuprinse preturile pentru interventiile de abdominoplastie in clinicile din Craiova:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Mercut
Clinica-Verificata
2.500 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.500 Euro
 • Medic cu pregatire solida in chirurgia estetica
 • Numeroase tipuri de interventii estetice chirurgicale si nechirurgicale
 • Abdominoplastie si abdominoplastie circumferentiala
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Echipamente si tehnologii moderne
Perfect Touch
3.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 3.000 Euro
 • Numeroase interventii de chirurgie estetica, plastica, microchirurgie reconstructiva
 • Tratamente estetice nechirurgicale
 • Experienta in abdominoplastii
 • Medic cu experienta bogata
 • Act medical de calitate
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Atmosfera placuta
Prestige Oltenia
2.800-4.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.800-4.000 Euro
 • Tehnologii ultramoderne
 • Medici specialisti cu experienta
 • Diverse tipuri de interventii chirurgicale si nechirurgicale
 • Medicii au obtinut rezultate bune la abdominoplastii
 • Plata in rate pentru interventii
 • Programari online
Estetic Boutique
2.700-3.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.700-3.000 Euro
 • Servicii de chirurgie plastica si de ginecologie, la un loc
 • Tratamente estetice chirurgicale si non-chirurgicale
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Abdominoplastii si miniabdominoplastii
 • Amabilitate si respect fata de pacient
 • Clinica moderna
Mogos Med
2.400-3.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.400-3.000 Euro
 • Numeroase specialitati chirurgicale
 • Medici cu experienta
 • Abdominoplastii cu repozitionare ombilicala si miniabdominoplastii
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se efectueaza abdominoplastie in Craiova

Poti vedea in continuare care sunt clinicile din Craiova si medicii specializati in abdominoplastie si alte interventii de chirurgie estetica sau plastica:

1. Dr. Razvan Mercut

Dr. Razvan Mercut este unul dintre chirurgii plasticieni foarte cunoscuti din Craiova, care realizeaza si interventii de abdominoplastie. A absolvit, in 2011, Facultatea de Medicina de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, iar in 2016 a devenit medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Medicul este si cadru universitar din 2015, la catedra de specialitate din cadrul universitatii pe care a absolvit-o. In cadrul clinicii sale, dr. Mercut realizeaza abdominoplastie si abdominoplastie circumferentiala, dar si multe alte tratamente estetice chirurgicale si nonchirurgicale pentru fata si corp.

Pretul pentru o abdominoplastie la dr. Mercut, in Craiova, este de 2.500 de euro, iar o abdominoplastie circumferentiala are un tarif de 4.500 de euro.

Medicul Razvan Mercut este laudat de pacientii sai pentru maiestria de care da dovada, atentia la detalii si pentru faptul ca realizeaza interventiile fara durere. Unii spun ca este cel mai bun chirurg estetician din oras si ca are o relatie frumoasa cu pacientii, tratandu-i cu respect si amabilitate si explicandu-le tot ce trebuie sa stie in legatura cu schimbarea pe care o fac la ei. Totodata, craiovenii mai spun ca desi medicul este foarte bine pregatit, ramane discret si placut.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Mercut
Vezi Pareri

2. Perfect Touch

La Perfect Touch, in Craiova, te poti programa si pentru abdominoplastie, dar si pentru numeroase alte interventii ce tin de chirurgia plastica sau estetica: marirea sanilor, rinoplastie, otoplastie etc. Clinica a fost inaugurata in 2017, fondatorul sau fiind dr. Cristian Gheorghe, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Dr. Gheorghe este cunoscut si pentru activitatea sa in domeniul injectarilor faciale, fiind trainer oficial Teoxane (2019), National Brand Ambassador Restylane (2021) si National Brand Ambassador pentru Sinclair Pharma (2022) si KOL international pentru Teoxane. Interventiile de abdominoplastie se realizeaza sub anestezie generala si se efectueaza si abdominoplastii cu cura diastazei.

Pretul pentru o abdominoplastie efectuata de dr. Cristian Gheorghe la Perfect Touch Craiova porneste de la 3.000 de euro. O abdominoplastie cu cura diastazei are un tarif de 3.800 de euro.

Opiniile sunt laudative, pe internet, in ceea ce priveste activitatea doctorului Cristian Gheorghe de la Perfect Touch. Cei mai multi spun ca au avut parte de o experienta foarte placuta si ca rezultatele interventiilor au fost la inaltimea asteptarilor. Calitatea actului medical, performanta si tinuta ireprosabila a doctorului sunt mentionate de asemenea in review-urile de la actualii sau fostii pacienti.

3. Prestige Oltenia

Prestige Oltenia este o alta clinica de top din Craiova unde se realizeaza abdominoplastii. Medicii de aici sunt dr. Firass Obeidat si dr. Pouya Pourgolafshan, chirurgi plasticieni specializati in interventiile chirurgicale din domeniul estetic, tratamentele minim invazive si in procedurile de injectare a acidului hialuronic.

Abdominoplastia realizata la Prestige Oltenia are un pret cuprins intre 2.800 si 4.000 de euro.

In recenziile din mediul online, oamenii vorbesc in termeni apreciativi despre aceasta clinica din Craiova, spunand ca au fost impresionati de atitudinea medicilor, care i-au intampinat cu caldura si respect, si de faptul ca Prestige Oltenia este amenajata cu bun gust. De asemenea, unii spun ca tehnologiile si aparatura sunt ultramoderne si ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor, indiferent de interventie.

4. Estetic Boutique

Profesionistii de la Estetic Boutique promit ca in clinica lor toti clientii ajung la cea mai buna versiune a lor, fiind ajutati sa-si recapete increderea in ei si in frumuseteta lor, datorita interventiilor de ultima generatie din Craiova, printre care si a celor de abdominoplastie. Serviciile acestei clinici sunt din domeniile: chirurgie plastica si obstetrica-ginecologie. In clinica se realizeaza atat miniabdominoplastii, cat si abdominoplastii care includ si liposuctia zonelor. Aceste interventii sunt realizate de dr. Gabriel Radu, chirurg plastician cu experienta.

Pretul pentru o abdominoplastie este de 2.700-3.000 de euro, iar o miniabdominoplastie costa 1.800 de euro.

Craiovenii care au ajuns cel putin o data in aceasta clinica spun ca serviciile sunt de buna calitate si ca au fost intampinati cu respect si amabilitate, astfel ca s-au simtit foarte bine si relaxati, indiferent de procedura la care s-au programat. Personalul amabil si competent, ajutorul oferit de asistente, precum si profesionalismul medicilor sunt avantaje pentru care multi spun ca vor reveni aici.

5. Mogos Med

Mogos Med este un centru medical cu traditie in Craiova, in care se realizeaza numeroase interventii chirurgicale, printre care si abdominoplastie. Aici sunt oferite atat servicii de chirurgie plastica, dar sunt si alte specialitati chirurgicale, care vizeaza: ginecologia, proctologia, chirurgia generala, ORL, neurochirurgia, pediatria, chirurgia toracica, vasculara, urologica etc. Traditia in serviciile medicale de calitate este continuata inca din 1938, cand dr. Marin Mogos, un locotenent laureat al Academiei Franceze de Medicina a preluat si dezvoltat un laborator de analize medicale. In prezent, urmasii dr. Mogos au dezvoltat un centru medical modern si dotat cu aparatura de ultima generatie, gratie unui program european desfasurat in 2010.

Pentru o abdominoplastie cu repozitionare ombilicala, pretul este cuprins intre 2.400 si 3.000 de euro, iar o miniabdominoplastie are un cost de 1.500 de euro.

Sunt si opinii laudative, dar si depreciative in privinta acestui centru medical. In timp ce unii pacienti sustin ca procedurile medicale sunt inovative, medicii sunt profesionisti, iar personalul de la receptie este amabil, altii considera ca ar trebui imbunatatite multe aspecte. Mai exact, preturile sunt prea mari pentru serviciile oferite, nu se raspunde la telefon si se remarca un oarecare dezinteres fata de pacienti.

Concluziile noastre

Pentru o abdominoplastie in Craiova, trebuie sa gasesti un chirurg plastician cu experienta, in care sa ai incredere totala, avand in vedere amploarea procedurii.
Dupa cum ai putut observa, in acest oras sunt, din fericire, numerosi specialisti cu experienta bogata, formati in cadrul facultatii de medicina din oras si care au la activ sute si chiar mii de interventii chirurgicale, astfel ca te poti programa cu incredere la unul dintre ei.