Meniu

Abdominoplastie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai gandit sa-ti perfectionezi aspectul fizic prin intermediul interventiei de abdominoplastie in Iasi, atunci ai ajuns la articolul de care ai nevoie! Operatia presupune indepartarea excesului de grasime si piele de la nivelul abdomenului inferior, indicata in mod deosebit celor care n-au reusit sa obtina infatisarea pe care si-o doresc prin dieta si sport.

Clinicile din Iasi dispun de aparatura necesara pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la interventii chirurgicale. Cu ajutorul acestor operatii, ei pot sa-si remodeleze corpul dupa bunul plac, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa le ofere mai multa incredere in sine.

Cat costa interventia de abdominoplastie in Iasi?

In ceea ce priveste interventia de abdominoplastie, pretul in Iasi difera de cel din alte orase. Mai mult decat atat, chiar si clinicile din oras practica preturi diferite, iar pentru a alege o optiune care sa se potriveasca bugetului tau, de preferat este sa consulti tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
4.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 4.000 Euro
 • Echipa pluridisciplinara
 • Gama variata de servicii
 • Ampla experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta mereu
Dr. Lucian Popa
4.780 Euro
 • Pret Abdominoplastie 4.780 Euro
 • Tehnici de varf
 • Pregatire si experienta in domeniu
 • Diverse interventii chirurgicale
 • Probleme de comunicare
 • Lipsa de asumare a responsabilitatilor
Dr. Andrei Lazar
3.600 Euro
 • Pret Abdominoplastie 3.600 Euro
 • Medic specializat
 • Gama variata de interventii
 • Ampla experienta in domeniu
 • Specializari in clinici de renume din strainatate
 • Comunicare deschisa
Omini Clinic
2.900-3.600 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.900-3.600 Euro
 • Dotari moderne
 • Echipa specializata completa
 • Experienta in domeniu
 • Conditii maxime de siguranta
 • Program flexibil
 • Lipsa de comunicare
Arcadia Medical
2.900 Ron
 • Pretul Abdominoplastiei porneste de la 2.900 Ron
 • Dotari ultraperformante
 • Echipa medicala dedicata
 • Gama variata de specialitati
 • Act medical sigur si eficient
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se realizeaza interventia de abdominoplastie in Iasi

Clinicile urmatoare pun la dispozitia pacientilor o gama variata de interventii, printre care se numara si abdominoplastia in Iasi. Prin intermediul informatiilor relevante, cum ar fi pretul, pregatirea medicilor, cat si reputatia generala a clinicii, poti face o alegere potrivita pentru situatia ta, in scopul de a obtine infatisarea mult dorita.

1. Susanu Clinic

Fiind vorba de o clinica specializata in chirurgie plastica si reconstructiva, la Susanu Clinic se efectueaza diverse interventii, printre care se afla si cea de abdominoplastie, in orasul Iasi. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Susanu Sidonia, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, sef de sectie de chirurgie plastica la Spitalul Regional de Copii „Sf Maria”. Cu un numar impresionant de interventii coordonate de Dr. Susanu Sidonia alaturi de echipa pluridisciplinara, clinica dispune de experienta necesara pentru a oferi pacientilor solutia de care au nevoie. Interventia de abdominoplastie se realizeaza in conditii de anestezie generala, iar indicatiile sunt discutate in cadrul consultatiei cu medicul specialist.

Interventia de abdominoplastie costa aproximativ 4.000 de euro.

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Susanu Clinic, au scris cuvinte de lauda la adresa activitatii clinicii, aducand in discutie profesionalismul si serviciile medicale de exceptie. In timpul interactiunii cu pacientii, medicul da dovada de compasiune, ceea ce-i ajuta pe multi dintre ei sa se simta in siguranta. Au existat si probleme legate de timpul de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa

Un alt medic la care pot apela oamenii care au nevoie de o abdominoplastie reusita in Iasi, este Dr. Lucian Popa. El dispune de experienta necesara pentru a realiza o gama variata de interventii chirurgicale, de la cea de marire a sanilor, la face conturing si indepartarea tatuajelor. De asemenea, a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, in scopul de a-i ajuta pe oameni sa atinga idealul pe care si-l doresc, din punct de vedere estetic. Rezidentiatul si specialitatea pe latura chirurgiei plastice reconstructive l-au ajutat sa-si perfectioneze cunostintele, astfel incat sa-i poata oferi fiecarui pacient sprijinul de care are nevoie, prin intermediul unor tehnici moderne. In perspectiva lui, orice detaliu conteaza, indiferent de cat de nesemnificativ ar parea sa fie.

Pretul pentru o abdominoplastie realizata de Dr. Lucian Popa este de 4.780 de euro.  

Dupa mai multe recenzii din partea persoanelor care au optat pentru serviciile de aici, clinica a obtinut un rating pozitiv. Cei mai multi pacienti s-au putut bucura de rezultate naturale la cateva luni dupa interventie. Totusi, exista si utilizatori care n-au fost multumiti de comunicarea dintre medici si pacienti si nici de lipsa de asumare a responsabilitatilor.

3. Dr. Andrei Lazar

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul chirurgie plastice, Dr. Andrei Lazar continua sa-si perfectioneze tehnicile in materie de rinoplastie, liposuctie, abdominoplastie si multe altele, in Iasi. Dr. Andrei Lazar este medic primar in chirurgie plastica si estetica, iar experienta ampla pe care o are a fost dobandita atat prin interventii in tara, cat si in strainatate. De asemenea, este cunoscut ca fiind primul chirurg plastician care a introdus in Romania implantarea mamala pe cale axilara, dar si tehnica endoscopica. In ceea ce priveste interventia de abdominoplastie, clinica o recomanda persoanelor care prezinta exces de grasime la nivel abdominal, femeilor care si-au pierdut elasticitatea pielii dupa nastere, celor care au slabit mult intr-un timp scurt si persoanelor la care muschii drepti abdominali sunt indepartati intre ei.

Interventia de abdominoplastie costa 3.600 de euro.

Persoanele care au vizitat clinica Dr. Andrei Lazar au fost placut surprinse de atitudinea prietenoasa a personalului medical. Carisma, calmul si profesionalismul medicului fac parte din cele mai apreciate caracteristici ale sale. Faptul ca vorbeste deschis cu pacientii ii determina pe acestia sa-l recomande, cu ajutorul recenziilor, tuturor celor care au nevoie de un medic dedicat.

4. Omini Clinic

O clinica la care se respecta standardele internationale pentru realizarea interventiilor chirurgicale, precum este cea de abdominoplastie, este Omini Clinic din Iasi. Sala de operatii din cadrul clinicii este acreditata de Ministerul Sanatatii si are toate avizele de functionare si sanitare necesare, ceea ce sprijina crearea unor conditii optime de siguranta si confort. Aparatura performanta nu asigura doar o gama variata de proceduri ce pot fi realizate in cadrul clinicii, ci si o performanta superioara. La clinica isi desfasoara activitatea medici cu experienta in domeniu, precum Dr. Theodor Motruc, fondator si medic in chirurgie estetica, plastica si reconstructiva sau Dr. Oleg Tacu, medic in chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva si estetica.

Pretul interventiei de abdominoplastie variaza intre 2.900 si 3.600 de euro

Parerile cu privire la activitatea Omini Clinic sunt impartite: in timp ce unii pacienti au doar cuvinte de lauda la adresa ei, datorita rezultatelor obtinute in urma tratamentelor si interventiilor urmate, altii au fost dezamagiti de raportul calitate-pret. Unii medici sunt grabiti si omit detalii pe care pacientii si-ar dori sa le cunoasca.

5. Arcadia Medical  

In final, pentru mai multe tipuri de abdominoplastie in Iasi, pacientii interesati se pot duce la Arcadia Medical, unde vor gasi o echipa medicala dedicata, gata sa-i sprijine pe tot parcursul calatoriei lor. Centrul dispune de sali de evaluare si interventii pentru proceduri estetice invazive si non invazive. Perioada de internare depinde foarte de mult de tipul interventiei, asa ca pentru o abdominoplastie radicala, internarea este de doua zile, in timp ce pentru cea cu liposuctie este de 3 zile. Pentru abdominoplastia totala sau subtotala, care la randul ei poate sa fie insotita sau nu de liposuctie, durata de internare este de 4 zile in ambele cazuri.

Pretul interventiei de abdominoplastie incepe de la 2.900 de lei.

In cele cateva sute de recenzii acordate centrului Arcadia, utilizatorii au remarcat mai multe aspecte despre activitatea clinicii, unele pozitive si altele mai putin placute. Chiar daca unii dintre ei au avut de-a face cu medici amabili, altii au observat o lipsa de profesionalism din partea personalului medical, ceea ce i-a determinat sa dea un rating slab.

Concluzii

In cele din urma, pentru a obtine un corp de invidiat, iti poti face interventia de abdominoplastie la mai multe clinici din Iasi. Experienta acumulata pe parcursul carierei, de medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul lor, ii ajuta sa ofere doar servicii de calitate.