Meniu

Abdominoplastie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care au un exces de grasime si piele in partea inferioara a abdomenului pot sa opteze pentru o operatie de abdominoplastie in Oradea, pentru ca in acest oras sunt medici cu o pregatire solida si cu experienta vasta in acest tip de procedura chirurgicala.

Abdominoplastia este o interventie ampla, care se practica sub anestezie generala si care dureaza pana la cinci ore. Dupa operatie, pacientul necesita o spitalizare de 5-7 zile, pentru a fi supravegheat indeaproape si a se reduce la minim riscurile care pot aparea. Citeste in continuare pentru a vedea la ce clinica din Oradea si la ce medic sa te programezi pentru o abdominoplastie!

Cat costa o interventie de abdominoplastie in Oradea?

Preturile pentru o abdominoplastie realizata in Oradea pot fi vizualizate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tarif Abdominoplastie 3.500 Euro
 • Medic cu o bogata experienta si cu pregatire in strainatate
 • Oferta vasta de interventii estetice
 • Echipamente si materiale moderne
 • La curent cu noile tendinte si tehnici in chirurgia plastica
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Abdominoplastie si miniabdominoplastie
 • Clinica moderna
 • Atmosfera placuta
Estetis Clinic
3.700 Euro
 • Tariful pentru interventia de Abdominoplastie porneste de la 3.700 Euro
 • Medic primar de chirurgie plastica pregatit in strainatate
 • Oferta variata de interventii estetice
 • Experienta in abdominoplastie
 • Bloc operator dotat cu aparatura performanta
 • Conditii moderne si sigure
Spital Pelican
3.500 Euro
 • Tarif Abdominoplastie 3.500 Euro
 • Numeroase specialitati medicale
 • Contract cu CAS pentru anumite servicii
 • Departament de chirurgie plastica
 • Abdominoplastie partiala sau totala
 • Timpi mari de asteptare
 • Se creeaza aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate in abdominoplastie din Oradea

Sunt doua clinici si un spital privat in care se realizeaza abdominoplastie in Oradea. Poti afla informatii despre ele in cele ce urmeaza.

1. Dr. Paul Nistor

Dr. Paul Nistor este un nume cunoscut pe piata serviciilor de chirurgie plastica din Oradea si din toata Romania, inclusiv in domeniul abdominoplastiei. Medicul este specializat in chirurgia plastica, estetica si in microchirurgie reconstructiva si a activat peste sase ani in clinica Weymouth din centrul Londrei, unde a cunoscut indeaproape arta chirurgiei estetice. Dr. Nistor este membru in mai multe societati si foruri de profil, printre care Societatea Romana de Chirurgie Estetica (SRCE) si Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS). Doctorul poate fi gasit si la clinica sa, Estetica, din Oradea, dar si la Spitalul Pelican, atat pentru interventii de abdominoplastie, cat si pentru altele care tin de chirurgia fetei, a sanilor sau a corpului.

Pretul pentru o abdominoplastie realizata de dr. Paul Nistor este de 3.500 de euro (abdominoplastie clasica) si de 2.500 de euro pentru o miniabdominoplastie.

Recenziile pe care le-au postat pacientii in mediul virtual vin sa arate cat de apreciat este acest doctor, atat pentru rezultatele obtinute, cat si pentru felul cum isi respecta pacientii. Oamenii spun ca doctorul este rabdator, pasionat, comunicativ si ca le inspira siguranta inca de la primele vorbe. Review-urile abunda in multumiri si aprecieri pentru rezultatele bune in cazul abdominoplastiei, rinoplastiei, augmentarilor mamare, blefaroplastiei etc.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

La Estetic Clinic din Oradea il poti gasi pe dr. Serban Porumb, medic primar chirurgie plastica si reconstructiva care efectueaza inclusiv operatii de abdominoplastie. Pentru a-si indeplini visul de a deveni chirurg plastician si a le reda oamenilor increderea in aspectul lor fizic si in ei, a efectuat sase ani de specializare in serviciile de chirurgie plastica de renume din SUA si Europa Occidentala. Calitatile si perseverenta sa au fost recompensate cu o Bursa de Excelenta a Colegiului de Medicina a Spitalelor din Paris. Medicul, care are o experienta de peste 20 de ani, este recunoscut pe plan mondial pentru aportul sau la cercetarea medicala, publicand articole in reviste de specialitate din SUA si Franta, state in care este invitat ca orator la diverse congrese.

Pretul pentru o abdominoplastie realizata de dr. Serban Porumb porneste de la 3.700 de euro.

Multi spun despre acest medic ca este un profesionist fara pereche, care asculta cu atentie pacientii, le poarta de grija si le ofera un act medical performant, cu rezultate naturale. Sprijinul oferit inainte si dupa interventii, rabdarea si priceperea doctorului sunt cateva dintre calitatile pe care pacientii din Oradea si din toata tara le apreciaza la el.

3. Spital Pelican

Spitalul Pelican este cel mai mare spital privat din Romania, in privinta numarului de internari si abordeaza nenumarate specialitati medicale, inclusiv chirurgie plastica si reparatorie, departament in cadrul caruia se realizeaza interventii de abdominoplastie in Oradea. Nu mai putin de 400 de specialisti lucreaza in acest spital, printre care medici cu experienta vasta si cu formare in strainatate, cum este cazul dr. Paul Nistor, specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, la care se prezinta pacienti din toata tara pentru numeroase probleme: rinoplastii, augmentare mamara, blefaroplastii, lipoaspiratie etc.

Pretul pentru o abdominoplastie este de 3.500 de euro.

In timp ce unii pacienti se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, motivand ca medicii sunt foarte buni si ca raportul calitate-pret este in favoarea lor, altii considera ca ar fi mai multe lucruri de imbunatatit. Spre exemplu, unii se plang ca se creeaza aglomeratie si ca timpii de asteptare sunt mari.

Concluziile noastre

Pentru persoanele care au nevoie de o abdominoplastie in municipiul Oradea, femei sau barbati, posibilitatile sunt numeroase. Pot apela atat la serviciile Spitalului Pelican, cat si la clinicile medicilor dr. Serban Porumb si dr. Paul Nistor, ambii cu experienta si pregatire in afara tarii.

Operatia de abdominoplastie nu este o interventie usoara, de aceea indreapta-ti atentia catre doctori bine cotati si care au rezultate bune in cazul acestei proceduri!