Meniu

Abdominoplastie pret

Actualizat pe:

Cand vine vorba despre operatii estetice, oamenii se gandesc in principal la interventii realizate la nivelul fetei, dar si operatia de abdominoplastie, pretul acesteia fiind un aspect important pentru pacienti, este tot o interventie estetica.

Operatia de abdominoplastie este interventia chirurgicala care consta in eliminarea pielii in exces si a grasimii de la nivelul abdomenului, avand un efect de lifting abdominal.

Care este principalul rol al abdominoplastiei, pretul cat cantareste in deciziile pacientilor?

Un corp armonios presupune un echilibru din punct de vedere estetic si al sanatatii, iar motivele pentru care oamenii apeleaza la interventia de abdominoplastie, pretul fiind totusi unul important, este dorinta arzatoare de a scapa de aspectul neplacut al surplusul de grasime si piele de la nivelul burtii.

In plus, pe langa eliminarea grasimii si pielii in exces, abdominoplastia are si rolul de a intari muschii abdominali, oferind astfel pacientilor un corp mai suplu si tonifiat.

Cu toate ca aceasta interventie estetica nu este una de slabire, efectul pe care aceasta il are, de remodelare a abdomenului si mijlocului, sunt uimitoare. Tocmai de aceea unii oameni nu mai tin cont, atunci cand vine vorba de dorinta de a beneficia de o operatie de abdominoplastie, de pretul acestei interventii.

Cei are au cunostinte despre rezultatele pe care le are acest tip de interventie estetica chirurgicala si isi doresc sa apeleze la o astfel de procedura, au cu singuranta aceasta intrebare: „cat costa o abdominoplastie?”.

In acest caz, vor afla ca exista mai multe tipuri de abdominoplastie si ca pretul acestora variaz. De asemenea, pentru stabilirea unui cost final al interventiei, medicii iau in calcul mai multi factorii, cum ar fi gradul de complexitate al interventiei, specificul fiecarui caz in parte sau zilele de spitalizare.

Care sunt cauzele care duc la nevoia interventiei de abdominoplastie, la pretul mare?

Oamenii au diferite motive pentru care isi doresc sa beneficieze de operatia de abdominoplastie, pretul nefiind unul dintre aceste motive, ba dimpotrivă. Totusi, numarul celor care apeleaza la astfel de interventii este tot mai mare, acest lucru datorandu-se si curajului oamenilor de a face o schimbare importanta pentru ei.

In general, la acest tip de interventie apeleaza persoanele care se confrunta cu o cantitate mare de piele sau chiar grasime la nivelul burtii, care atarna intr-un mod inestetic si din cauza carei stima de sine a acestora are de suferit.

Principalele cauze care duc la acumularea unui astfel de surplus sunt schimbarile bruste de greutate, pierderea rapida a unui numar mare de kilograme – in special in cazul persoanelor care au slabit cu ajutorul inelului gastric – ori diastaza abdominala, care reprezinta un abdomen cu iregularitati inestetice si care apare in urma nasterilor.

Pentru cei care nu conteaza pretul abdominoplastiei, pentru ca isi doresc sa scape de aspectul inestetic al unei burti lasate, beneficiile sunt un factor care cantaresc mult in decizia de a apela la aceasta interventie.

De la reconturarea corpului, la eliminarea vergeturilor si reintinerire, toate acestea sunt beneficii de care se pot bucura cei care aleg sa faca o abdominoplastie, pretul fiind numai un detaliu nesemnificativ.