Meniu

Alergologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru afectiuni alergice, de care sufera in ultima perioada tot mai multe persoane, se recomanda consultarea neintarziata a unui specialist, in cazul de fata la un cabinet de alergologie din Galati. In orasul de la malul Dunarii, poti accesa servicii in aceasta ramura medicala in cadrul unor clinici si cabinete dotate cu echipamente moderne pentru testari si deservite de medici bine pregatiti.

Daca nu stii inca unde sa mergi la un alergolog bun in Galati, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre piata medicala privata specializata din municipiu.

Cat costa o consultatie de alergologie in Galati?

Cand te-ai hotarat sa mergi la medic, la un cabinet de alergologie din Galati, iti vin in minte o serie de intrebari, printre care si cea legata de tariful pentru o consultatie initiala. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care te poti adresa pentru afectiuni alergice si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ariamed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Empatie si respect fata de pacienti
 • Raspunsuri prompte la solicitati
 • Alergolog competent si dedicat meseriei
Terra Clinique
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Personal empatic si atent la nevoile pacientilor
 • Dotari performante
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii de alergologie din Galati

Pentru a alege cele mai bune servicii de alergologie din Galati, poti folosi cu succes clasamentul din acest articol, insa, ca in cazul oricarei decizii care implica sanatatea ta, ai nevoie sa evaluezi tu insuti/insati standardele la care lucreaza cele doua unitati medicale mentionate mai sus. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii despre echipamentele de care dispun, metodele de diagnostic si tratament utilizate, tipurile de teste disponibile, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a textului vei primi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Ariamed 

Clinica Medicala Ariamed reuneste cabinete de alergologie si imunologie, pneumologie, neurologie, neurologie pediatrica, psihiatrie, medicina interna, diabetologie, ortopedie, otolaringologie, dermatologie, chirurgie, medicina muncii, medicina transporturilor si analize medicale. Pentru un test alergologic in Galati – testare cutanata patch, testare agenti fizici, pachet cu 10 alergeni prick, consultatii, controale si initiere imunoterapie sublinguala te vei adresa la aceasta clinica dr. Emilia Andreea Stavrica, medic primar in alergologie si imunologie clinica, cu experienta de lucru dobandita in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Braila.

O consultatie la acest medic alergolog din Galati are pretul de 250 de lei.

Pacientii apreciaza ca Ariamed are servicii excelente, medici profesionisti, cu respect fata de persoanele suferinde si calitatea actului medical, raspunsuri prompte la solicitari si eliberari de rezultate si certificate medicale. Despre dr. Stavrica se spune ca este un alergolog dedicat profesiei si ca abordeaza pacientii cu rabdare si empatie.

Vezi parerile pacientilor despre Ariamed 
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Pacientii pot accesa la cabinetul de alergologie de la Terra Clinique consultatii, controale, testari patch cu diversi alergeni, testari prick, spirometrie, testari cu agenti fizici si tratamente imunologice specifice, realizate de dr. Emilia Andreea Stavrica, medic primar in alergologie si imunologie clinica. Terra Clinique un concept nou in Galati pentru sanatate, armonie si energie, care imbina servicii din toate ramurile medicinei, investigatii paraclinice, alaturi de terapii alternative inspirate de traditii din diverse zone ale globului si de recuperare medicala cu ajutorul elementelor naturii.

Pentru o consultatie la alergolog in Galati, in acest centru medical se percepe suma de 270 de lei.

O buna parte a pacientilor considera ca au avut o experienta pozitiva la Terra Clinique, cu servicii de calitate, cu medici profesionisti si bine pregatiti, personal empatic si atent la nevoile pacientilor. Mai sunt mentionate aspecte pozitive precum aparatura performanta si curatenia ireprosabila. Unii pacienti acuza o slaba gestionare a programarilor, care are drept consecinta un timp mare de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sau la investigatii.

Concluzii

Serviciile de alergologie in Galati sunt reprezentate de activitatea cabinetelor specializate din cadrul a doua clinici de top, apreciate de pacientii din judet. Vei gasi aici aparatura performanta, echipamente necesare testarilor cu diversi alergeni, personal medical competent si o abordare moderna a persoanelor care solicita ingrijire medicala de calitate. Un medic primar alergolog competent deserveste ambele clinici prezentate in acest articol, dupa un program bine delimitat, si iti va oferi un diagnostic precis si un tratament adecvat afectiunilor identificate, consiliere si sfaturi utile in gestionarea alergiei.