Meniu

Alergologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de servicii de alergologie in Hunedoara, insa n-ai reusit pana acum sa gasesti o clinica medicala sau un cabinet care sa te ajute in acest sens, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile! Prin parcurgerea lui, vei descoperi care sunt testele alergologice pe care le poti efectua in oras si ce trebuie sa faci pentru a te programa la o intalnire cu un medic primar. 

Spre deosebire de alte orase, in Hunedoara nu exista multe optiuni in ceea ce priveste ramura medicala de alergologie. Chiar si asa, acest fapt nu trebuie sa te descurajeze! Programandu-te la clinica de aici vei beneficia de consultatii medicale de calitate, iar daca testul de care ai nevoie nu se regaseste in portofoliul de servicii, poti oricand sa alegi sa vizitezi un cabinet dintr-unul din orasele invecinate. 

Cat costa o consultatie de alergologie in Hunedoara

Fiind vorba de o singura clinica spre care te poti orienta pentru un test alergologic in Hunedoara, n-ai de ce sa iti faci griji legat de diferentele de pret. Totusi, daca te hotarasti sa te programezi la un cabinet dintr-un alt oras, nu uita sa compari tarifele! Consulta tabelul urmator pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Derm Artis
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Aparatura medicala moderna
  • Medic primar
  • Experienta in domeniu
  • Atmosfera placuta
  • Promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii de alergologie in Hunedoara? 

In randurile de mai jos este prezentata clinica la care te poti programa, in scopul de a beneficia de o consultatie de alergologie in orasul Hunedoara. In descriere au fost incluse detalii relevante cu privire la medicul care isi desfasoara activitatea la clinica. Tine cont de pregatirea sa in domeniu, de tarife si de reputatia pe care a obtinut-o clinica pana in momentul de fata: 

Derm Artis 

In cadrul centrului Derm Artis isi practica meseria Dr. Simona Sima, medic primar in alergologie din Hunedoara. In afara de consultatia si controlul de specialitate, persoanele interesate mai pot opta si pentru testarea cutanata cu alergeni din mediu si testarea cutanata cu alergeni alimentari. Serviciile se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor, asa ca parintii ii pot aduce pe cei mici la un consult pentru a afla mai multe despre starea lor de sanatate. Cu privire la programari, acestea se fac cu ajutorul numarului de telefon al cabinetului. 

Consultul de specialitate cu un medic primar alergolog costa 200 de lei. 

Mai multe persoane recomanda serviciile prestate in cadrul centrului Derm Artis datorita, pe de-o parte, aparaturii moderne si pe de alta parte, personalului profesionist si amabil. O alta caracteristica pe care oamenii o apreciaza in mod deosebit este promptitudinea. Toate acestea ii determina pe pacienti sa revina la clinica de fiecare data cand au nevoie de sprijin. 

Vezi parerile pacientilor despre Derm Artis 
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, chiar daca numarul clinicilor la care poti apela pentru teste alergologice in Hunedoara este unul restrans, tot poti avea parte de servicii de calitate, la preturi accesibile. Programeaza-te la centrul de mai sus pentru a descoperi cauza simptomelor tale si totodata, pentru a obtine tratamentul care te va ajuta sa le gestionezi cu succes!