Meniu

Alergologie pediatrica Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru simptomele alergice ale copilului tau, rinite, manifestari sezoniere, dificultati la respiratie sau piele sensibila, predispusa la eczeme, ai nevoie de o consultatie de specialitate la un cabinet de alergologie pediatrica din Buzau. Sunt putini medici care se ocupa examinarea, diagnosticul si tratamentul celor mici care sufera de alergii, de aceea articolul de fata iti va fi de folos in prezentarea optiunilor pe care le ai in orasul tau.

Citeste-l pana la capat pentru a afla unde trebuie sa mergi la alergolog pediatru in Buzau, daca dispui de servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate si in ce conditii se desfasoara consultatiile.

Cat costa o consultatie de alergologie pediatrica in Buzau?

De regula, unitatile medicale de stat ofera servicii gratuite copiilor, inclusiv pentru alergologie pediatrica in Buzau, iar cele private percep tarife pentru consultatii, investigatii si tratamente. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ai putea sa te adresezi pentru nevoile medicale ale celui mic, precum si suma perceputa pentru o consultatie contra-cost.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Spital modernizat recent
  • Grija pentru curatenie si igiena
  • Medici cu experienta
  • Medici cu experienta
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului medical
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la alergologie pediatrica in Buzau?

Acum, ca ai aflat unde trebuie sa mergi la un cabinet de alergologie pediatrica din Buzau, iti vin in minte tot felul de intrebari legate de experienta la spitalul public din municipiul in care locuiesti. Pentru a te lamuri, citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si vei afla care este aici calitatea serviciilor, cine sunt medicii care iti pot vedea copilul, care sunt dotarile de care dispune unitatea medicala si care sunt parerile pacientilor care i-au trecut pragul.

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

In ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta din Buzau, pacientii pot accesa consultatii, controale, teste cutanate prick, teste cutanate patch, testare la anestezic de uz local, teste de provocare orala la medicamente, teste cutanate la agenti fizici, spirometrie simpla, spirometrie cu bronhodilatatie, imunotrerapie, dozarea oxigenului in aerul respirat, tratamente diverse de alergologie si alergologie pediatrica. Cabinetul are contract de colaborare cu CAS si este deservit de dr. Elena Simona Bajenaru, medic primar alergologie si imunologie clinica. Serviciile de sanatate publica din judetul Buzau au o traditie indelungata, primul spital fiind consemnat in documente din 1792. Sub aceasta denumire, Spitalul Judetean din Buzau a fost infiintat in anul 1870, iar in cladirea actuala functioneaza din 1973, in timp ce vechile locatii au devenit sectii exterioare.

Contra-cost, tariful pentru o consultatie este de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste serviciile acestui spital de stat, in functie de experienta avuta de fiecare pacient care a ales sa scrie o recenzie. Sunt apreciate modernizarile recente, grija pentru curatenie si igiena si experienta medicilor. Pe de alta parte, sunt acuzate aspecte precum aglomeratia, timpul de asteptare mare si comportamentul lipsit de empatie al cadrelor medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Buzau
Vezi Pareri

Concluzii 

Pentru servicii de alergologie pediatrica in Buzau, te poti adresa unui spital public modern, dotat recent cu aparatura de ultima generatie si deservit de medici profesionisti, cu experienta. Vei avea acces aici la consultatii si retete medicale compensate, in baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate Buzau si a biletului de trimitere de la medicul de familie, precum si la o serie de teste necesare diagnosticului afectiunilor alergice si la tratamente eficiente.