Meniu

Alergologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat o urticarie destul de extinsa pe pielea copilului tau si ai hotarat ca cel mai bine apelezi la ajutorul medicului alergolog pediatru in Ploiesti? Atunci te felicitam, pentru ca aceasta este, fara dubiu, cea mai buna metoda prin care poti gestiona o astfel de situatie, mai ales cand vine vorba de copilul tau. Exista o multime de cazuri in care cei mici se nasc cu alergii, tocmai de aceea procesul de diversificare a mancarii trebuie facut sub supraveghere medicala, astfel incat totul sa fie sigur pentru fiul sau fiica ta. De asemenea, exista si alergii care se descopera sau dezvolta pe parcurs, care trebuie sa fie atent investigate in cabinetul de alergologie. 

Spre norocul celor din Ploiesti, exista doua clinici in cadrul carora exista aceasta specialitate medicala si medici alergologi pediatri bine antrenati in domeniu care ii pot oferi copilului tau exact ce are nevoie pentru a fi corect tratat. Citeste mai departe si descopera informatii valoroase despre fiecare in parte.

Cat costa o consultatie de alergologie pediatrica in Ploiesti?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare privitoare la o consultatie de alergologie pediatrica in Ploiesti, te incurajam sa citesti cu atentie tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos, unde vei descoperi care sunt tarifele actualizate pentru acest serviciu medical. Iata ce buget trebuie sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristina Surdu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Testari precise
 • Diagnostic corect
 • Rezultate excelente
 • Tratamente atent personalizate
 • Medic primar in alergologie
Centrul Andodent
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Echipament modern
 • Medici cu o buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de alergologie pediatrica in Ploiesti?

Daca banuiesti ca fiul sau fiica ta se confrunta cu o anumita alergie cel mai bine este sa te adresezi medicului de familie, iar daca problema este peste competenta sa sau sunt necesare investigatii de specialitate, cel mai probabil te va trimite la medicul alergolog. In Ploiesti, din fericire, exista doua unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia si care asigura servicii de calitate. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si ce impresie au avut ceilalti pacienti cu privire la actul medical desfasurat:

1. Dr. Cristina Surdu

Dr. Cristina Surdu este medic primar in alergologie si imunologie clinica din Ploiesti, specializata atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor, indiferent cat de severe sunt problemele cu care se confrunta. Pe langa studiile pe care le-a incheiat la universitati de renume, doamna doctor a urmat si cursuri postuniversitare de perfectionare a activitatii desfasurate. Printre serviciile pe care este capabila sa le puna in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, teste cutanate prick cu alergeni standardizati, autoalergeni sau alergeni alimentari, teste cutanate prick cu aeroalergeni si alergeni alimentari, teste cutanate patch, spirometrie, spirometrie cu test bronhomotor, referat pentru comisia de expertiza, examen de specialitate pentru comisia de expertiza, testarea tolerantei la medicamente etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au optat pentru cabinetul medical individual al dr. Cristina Surdu au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar testarile puse in aplicare sunt precise, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar tratamentele puse in aplicare sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Surdu
Vezi Pareri

2. Centrul Andodent

Centrul Andodent este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti catre care oricine isi poate indrepta atentia daca vrea sa faca programare pentru o consultatie de alergologie pediatrica. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a oferi un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament atat pentru adulti, cat si pentru copii. Printre procedurile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, aviz de specialitate, teste cutanate, imunoterapie specifica, teste de provocare la alimente si medicament, monitorizarea multidisciplinara (in colaborare cu alte specialitati) a pacientilor cu boli autoimune sistemice, prescrierea tratamentelor si supravegherea regulata in cadrul consultatiilor ambulatorii. Toate acestea se desfasoara intr-un cabinet echipat modern, cu aparaturi de ultima generatie.

Pretul pentru o consultatie de alergologie pediatrica este de 250 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile medicale puse in aplicare de centrul Andodent au fost multumiti de activitatea ireprosabila desfasurata de medici. Departamentul de alergologie este echipat modern si coordonat de medici cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa asigura un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu strictete.

Concluzii

Daca esti parintele unui copil care se confrunta cu diverse iritatii sau probleme aparute la nivelul pielii si inca nu stii ce ar trebui sa faci, cea mai buna varianta este sa apelezi la un ajutor de specialitate, cum ar fi cel oferit de medicul alergolog pediatru din Ploiesti. Acesta este singura persoana in masura care poate asigura un diagnostic corect si un plan eficient de tratament.