Alergologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand copilul tau se confrunta cu diferite eczeme si nu poti identifica o cauza pentru ele, cand stranuta frecvent in anumite conditii de mediu, este momentul sa iei in considerare vizita la un specialist, un alergolog pediatru din Sibiu. Multe dintre alergiile celor mici necesita o monitorizare atenta si adoptarea masurilor de preventie necesare pentru a evita crizele, iar parintii trebuie sa stie cum sa gestioneze ingrijirea unui copil sensibil.

Apeland la un cabinet de alergologie din Sibiu, vei avea acces la sfaturi competente si tratamente adecvate, pentru a ameliora suferintele celui mic. Citeste acest articol si vei afla unde trebuie sa mergi pentru astfel de servicii.

Cat costa o consultatie la un alergolog pediatru in Sibiu?

Pentru afectiunile alergice ale copiilor, sunt necesare competente specifice, pe care un specialist ti le poate oferi, in cazul de fata un alergolog pediatru din Sibiu. Pana sa ajungi insa in cabinetul sau, ai nevoie de informatii despre conditiile in care se desfasoara consultatiile si testarile si, bineinteles, despre pretul unei examinari initiale. In tabelul de mai jos vei afla numele unitatii medicale spre catre trebuie sa te indrepti si tariful practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Munthiu
Clinica-Verificata
210 Ron
  • Pret Consultatie 210 Ron
  • Servicii excelente
  • Medic profesionist, cu experienta
  • Pasiune pentru meserie
  • Consultatii si testari amanuntite
  • Diagnostic precis
  • Tratamente eficiente
  • Comunicare buna cu pacientii de toate varstele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la alergolog pediatru in Sibiu?

Desi nu ai multe optiuni pentru un specialist alergolog pediatru in Sibiu, vrei sa te convingi ca poti rezolva in orasul tau problemele de sanatate ale copilului si ca poti accesa cele mai calitative servicii chiar aici. Pentru a te convinge ca iei cea mai buna decizie pentru nevoile lui medicale, sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi informatiile pe care doresti sa le afli despre standardele de lucru ale cabinetului, despre testele oferite, despre competentele medicului si despre opiniile parintilor micilor pacienti care i-au trecut pragul.

Dr. Sandra Cristina Munthiu

Dr. Sanda Cristina Munthiu, medic specialist in alergologie si imunologie clinica, pune la dispozitia pacientilor din Sibiu servicii de alergologie decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, dar si consultatii, teste si tratamente contra-cost. La Cabinetul sau individual privat, medicul alergolog pediatru efectueaza consultatii pentru adulti si copii, tratamente cu aerosoli, tratamente prin injectarea partilor moi (intramuscular, intradermic si subcutanat), teste cutanate (prick sau intradermice) cu seturi standard de alergeni, teste cutanate cu agenti fizici, teste cutanate la anestezice locale, teste cutanate patch la alergene de contact, imunoterapie specifica cu vaccinuri standardizate si administrare tratament prin punctie intravenoasa.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de alergologie pediatrica vei plati aici suma de 210 lei.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata la acest cabinet si mentioneaza in recenziile din mediul online ca serviciile sunt excelente, medicul este un profesionist cu experienta, pasionat de meserie si dedicat, ca examinarile si testele se fac amanuntit, diagnosticul este precis, iar tratamentele prescrise si efectuate au fost eficiente. Totodata, persoanele care i-au apreciat activitatea spun ca medicul comunica foarte bine cu pacientii de toate varstele.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sandra Cristina Munthiu
Vezi Pareri

Concluzii

Ingrijirea medicala a copiilor cu afectiuni alergice se desfasoara la standarde inalte la un cabinet de alergolog din Sibiu, dotat cu echipamentele necesare realizarii unui numar mare de teste cu alergeni si unor tratamente cu rezultate excelente. Unitatea medicala este deservita de un medic bun, apreciat de pacientii de toate varstele din judet pentru pregatirea de specialitate in alergologie si imunologie, pentru rabdarea si metodele precise de diagnosticare. Daca apelezi la serviciile de calitate ale acestei unitati medicale, ai toate sansele sa gasesti o rezolvare a problemelor de sanatate ale copilului tau.

Nu mai amana vizita la un specialist competent din Sibiu si suna cat mai curand pentru o programare la cabinetul de alergologie si imunologie clinica prezentat in acest articol.