Meniu

Alergologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de alergologie in Satu Mare si nu stii unde sa mergi pentru a fi supus/-a unor teste alergologice, care sa arate care sunt factorii care iti declanseaza simptomele neplacute si iti pot pune chiar viata in pericol. Daca nu ai inca o solutie pentru problemele tale medicale, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata de servicii private din municipiul resedinta a judetului in care locuiesti.

Citeste-l pana la capat si afla unde gasesti un alergolog in Satu Mare, care sa iti ofere o ingrijire de calitate, diagnostic precis si tratament adecvat pentru simptomatologia si cauzele alergiilor.

Cat costa o consultatie de alergologie in Satu Mare?

Vrei sa stii cat mai multe lucruri despre conditiile in care se desfasoara o consultatie de alergologie in Satu Mare, iar pretul este unul dintre acestea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii care iti poate oferi o rezolvare pentru problemele tale medicale, precum si tariful practicat pentru consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Korall
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Calitatea serviciilor
  • Profesionalismul medicilor
  • Dotari cu aparatura performanta
  • Solutii eficiente de tratament
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la un cabinet de alergologie in Satu Mare?

Desi nu sunt multe optiuni in ceea ce priveste serviciile de alergologie din Satu Mare, calitatea acestora ar putea sa te surprinda in mod placut. Inainte de a suna la clinica pentru o programare la consultatie, este normal sa cunosti mai multe amanunte despre activitatea unitatii medicale. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii care te vor ajuta sa te decizi, despre standardele la care lucreaza clinica, ce implica diagnosticarea in materie de alergologie, ce competente au medicii si care sunt opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

Clinica Korall

La cabinetul de alergologie de la Clinica Korall, dr. Alina Rusu, medic primar alergologie si imunologie clinica, cu experienta in lucrul cu pacientii, ofera consultatii, controale, teste alergologice prick, teste alergologice patch, teste de provocare a raspunsului la anestezice si medicamente diverse, spirometrie, tratamente imunologice si prescriptii de retete. Medicul este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Satu Mare, deci vei putea beneficia de servicii decontate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. In centrul medical Korall, satmarenii au acces la servicii medicale integrate in peste 20 de specializari, medicina de familie, medicina muncii, laborator de analize si imagistica medicala performanta.

Contra-cost, pretul consultatiei la alergolog in aceasta clinica este de 200 de lei.

In general, clinica inregistreaza multe aprecieri din partea pacientilor multumiti. Acestia mentioneaza aspecte precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, dotarile cu aparatura performanta si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, unii pacienti spun ca la Centrul Korall ar trebui imbunatatit comportamentul personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Korall
Vezi Pareri

Concluzii

Cu experienta vasta in tratarea pacientilor, cabinetul de alergologie din Satu Mare, din cadrul unei clinici de top din oras, ofera o gama completa de servicii, de la consultatii la teste alergologice diverse, spirometrie, tratamente imunologice si sfaturi utile pentru gestionarea alergiilor. Nu mai astepta sa se agraveze simptomele sau sa descoperi singur/-a care sunt factorii de mediu si agentii care iti provoaca stranut, tuse, eruptii pe piele si alte stari neplacute si suna neintarziat pentru o programare la o consultatie de specialitate, un prim pas catre rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.