Alergologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un medic alergolog in Sibiu, dar nu stii la cine sa apelezi pentru a beneficia de rezultatele dorite? Alergiile pot fi de-a dreptul periculoase atat pentru adulti, cat si pentru copii, mai ales daca nu sunt depistate la timp. Multumita testelor alergologice care se afla in cadrul oricarui cabinet cu aceasta specialitate, depistarea alergiei decurge ireprosabil, avand sansa, bineinteles, de a obtine un plan eficient de tratament adaptat strict pentru necesitatile tale. Odata ce factorul declansator a fost identificat, cel mai bine a fi sa eviti sa te expui riscului de a intra in contact cu el atat cat se poate.

Spre norocul locuitorilor in Sibiu, exista o multime de cabinete si echipe profesioniste de medici care iti pot veni in ajutor. Pentru a te asigura ca apelezi la ajutorul celor mai implicati si bine pregatiti medici in domeniu, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele mai apreciate unitati medicale din oras la care poti apela cu incredere.

Care este pretul unei consultatii de alergologie in Sibiu?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare legate de costul unei consultatii de alergologie in Sibiu, iti recomandam sa te consulti cu atentie cu tabelul de mai jos. De asemenea, vei fi pus la curent si cu denumirile clinicilor din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Munthiu
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Atmosfera primitoare
 • Teste precise
 • Diagnosticare corecta
 • Buna pregatire
 • Plan personalizat de tratament
Dr. Alina Mara
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rezultate excelente
 • Profesionalism
 • Empatie si implicare
 • Competenta
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
Aria Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Seriozitate si empatie
 • Teste precise
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare ireprosabila
Policlinica Astra
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Rezultate excelente
 • Buna pregatire
 • Seriozitate si profesionalism
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnostic precis
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Misan Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Act medical ireprosabil
 • Nerespectatea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii medicale specializate in alergologie din Sibiu 

Indiferent de tipul lor, alergiile pot influenta negativ activitatile de zi cu zi, situatie in care este neaparat necesara interventia unui medic alergolog din Sibiu, care stie exact cum sa te indrume pentru a primi tratamentul corespunzator. Stim cat este de important pentru tine sa ai parte de ajutorul unui medic competent, asa ca mai jos ti-am pregatit un top 5 al celor mai frecventate clinici din oras la care poti apela. Iata care sunt cele mai apreciate:

1. Dr. Sandra Cristina Munthiu

Dr. Sandra Cristina Munthiu este medic specialist in alergologie si imunologie clinica in Sibiu, cu o experienta vasta in acest domeniu si in tratarea corecta a pacientilor. A absolvit rezidentiatul in Cluj-Napoca, unde si-a desfasurat activitatea in urmatoarele domenii: compartimentul de alergologie, imunologie clinica, ambulator alergologie – policlinica (adulti + copii), ambulator alergo-anestezie – policlinica. La toate acestea se adauga faptul ca este reprezentanta medicilor rezidenti alergologi in Romania pentru Academia Europeana de Alergologie si Imunologie Clinica. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: teste cutanate alergene de mediu/alimentare/de contact/medicamente, imunoterapie/desensibilizare la alergene (acarieni, polenuri, pisica), spirometrie, pulsoximetrie, injectii cu terapii biologice (Xolair, Fasenra), masurare tensiune arteriala.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie si imunologie clinica este de 210 lei.

Toti pacientii care au apelat la serviciile dr. Sandra Cristina Munthiu au fost multumit de prestatia medicului, care asigura de fiecare data o atmosfera primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cabinetul sau medical individual este echipat cu toate testele si echipamentele necesare, astfel incat diagnosticarea pacientului sa fie ireprosabila. Avand o buna pregatire in domeniu, planul de tratament este atent elaborat in functie de necesitatile pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sandra Cristina Munthiu
Vezi Pareri

2. Dr. Alina Mara

Dr. Alina Mara este un medic primar in alergologie si imunologie clinica in Sibiu, care are competenta de a pune in aplicare consultatii si investigatii precise cu scopul de a-si trata pacientii cat mai eficient. In prezent, lucreaza in cadrul Policlinicii Astra, unde asigura consultatii de specialitate, teste alergologice precise pe baza carora stabileste un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Pentru ca se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii care apeleaza la serviciile dr. Alina Mara reusesc sa opteze pentru consultatii gratuite. Testarile alergologice sunt puse in aplicare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 200 lei, in cazul in care pacientii respectivi nu sunt asigurati. 

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile dr. Alina Mara au fost multumiti de rezultatele obtinute, medicul dand dovada de o buna pregatire in domeniu. Profesionalismul, empatia si implicarea sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza. Multumita competentei sale in domeniu, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat in functie de fiecare pacient in parte. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

3. Aria Clinic

Aria Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Sibiu care asigura servicii de alergologie atat pentru adulti, cat si pentru copii, la o calitate ridicata. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Corina Porr, un medic cu initiativa, buna pregatire si profesionalism, care stie exact cum sa puna in aplicare tratamente adecvate pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia se numara si: consultatie si control de specialitate, imunoterapie specifica, spirometrie, test de bronhodilatatie, testare alergeni, testare anestezice, testare gheata, testare medicamente, testare metale. Medicul are competenta de a trata o multime de boli care survin din cauza alergiilor, cum ar fi: rinita alergica, conjunctivita alergica, eczema, dermatita de contact, astmul bronsic, alergia alimentara, alergia medicamentoasa, alergia produsa de intepaturi de insecte si anafilaxia.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie la Aria Clinic este de 200 lei.

Personalul bine echipat si profesionist are capacitatea de a pune in aplicare un act medical ireprosabil. Amabilitatea, seriozitatea si empatia de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre aspectele laudate de pacienti. Departamentul de alergologie este echipat corespunzator cu teste precise si echipamente performante, cu ajutorul carora diagnosticarea tuturor pacientilor este ireprosabila. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu isi da interesul pe cat ar trebui.

4. Policlinica Astra

Policlinica Astra este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de alergologie in Sibiu. Unitatea medicala este echipata cu toate cele necesare, de la aparaturi performante la teste precise, cu ajutorul carora medicii specialisti reusesc sa stabileasca un diagnostic precis. Echipa de medici din cadrul acestui departament este formata din: dr. Alina Mara, medic specialist alergologie si imunologie clinica care asigura consultatii decontate de CJAS Sibiu si dr. Ion Dinu, medic specialist in alergologie. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatie de alergologie, testare alergologica adulti/copii, analize de laborator specifice.

Pretul aplicat pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Majoritatea impresiilor cu privire la activitatea acestei policlinici sunt pozitive, avand in vedere rezultatele excelente obtinute. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, seriozitate si profesionalism, avand totodata la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie pentru stabilirea unui diagnostic precis. Cu toate acestea, s-a observat o gestionare deficitara cu privire la programarile organizate, multe dintre ele nefiind onorate la timp.

5. Misan Med

O alta optiune pe care ti-o prezentam este Misan Med, o unitate muldisciplinara din Sibiu, in cadrul careia poti beneficia de o consultatie de alergologie ca la carte. Departamentul de alergologie este reprezentat de: dr. Ion Dinu, medic specialist si dr. Mioara Cristea (Mailat), medic primar, cu o buna pregatire in tratarea corecta a pacientilor, indiferent de severitatea problemei de sanatate. Printre serviciile pe care se asigura se numara si: testele cutanate: prick test, patch test, determinarea IGE seric total sau specific, consultul alergologic. Diagnosticarea este ireprosabila, multumita aparaturilor moderne si testelor precise utilizate, planul de tratament fiind atent personalizat.

Pretul pentru o consultatie de alergologie este de 150 lei.

In cele peste patru sute de recenzii postate in mediul online isi exprima cu precadere multumirea fata de actul medical ireprosabil de care au beneficiat. Atmosfera este primitoare, calitatea serviciilor este superioara, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament elaborat este unul atent adaptat in functie de necesitatile pacientului. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa iti faci o programare pentru o consultatie de alergologie in Sibiu? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am furnizat anterior in articol pentru a descoperi care sunt clinicile din orasul tau la care poti apela cu incredere, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii. Asigura-te ca ai parte de un ajutor de specialitate pentru a depasi cu brio perioada de boala, dar si pentru a invata cum sa previi aparitia simptomelor neplacute ale alergiilor.