Meniu

Acid hialuronic buze Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui salon de infrumusetare care sa ofere, printre altele si tratamente de injectare cu acid hialuronic pentru buze in Bacau? Ei bine, ai ajuns la articolul potrivit! Citind randurile de mai jos, vei afla mai multe despre ramura de medicina estetica din oras, astfel incat salonul pe care il alegi sa fie unul perfect din toate punctele de vedere!

Fiind vorba de un serviciu din ce in ce mai cautat, nu este de mirare ca persoanele interesate pot gasi mai multe clinici care se ocupa cu tratamente cu acid hialuronic in Bacau. Bineinteles, ele nu se rezuma doar la cele pentru marirea buzelor, ci poate sa fie vorba si despre eliminarea cearcanelor sau a altor zone cu problemele, pe care oamenii isi doresc sa le corecteze.

Cat costa tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Bacau?

In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile acidului hialuronic pentru buze in Bacau, astfel incat sa-ti poti face o idee clara despre costul tratamentului propriu-zis. Pe langa tarife, ia in considerare si ratingul obtinut in urma a mai multor recenzii de clinica la care intentionezi sa te duci, intrucat acest aspect te poate ajuta sa te bucuri de cea mai buna experienta posibila:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Cronos Med
Clinica-Verificata
1.800 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.800 Ron
 • Tehnologia avansata
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Vasta experienta in domeniu
 • Diverse parteneriate
Dr. Popovici
980-1.970 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 980-1.970 Ron
 • Aparatura moderna
 • Gama variata de tratamente
 • Experienta in domeniu
 • Pregatire in strainatate
 • Programarile nu se respecta
Dent Design
1.000 Ron
 • Pretul injectarii cu 1 ml Acid hialuronic porneste de la 1.000 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Standarde UE
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera tratamente cu acid hialuronic pentru buze in Bacau

Pentru a crea topul urmator, au fost selectate clinici la care se efectueaza injectarea cu acid hialuronic pentru buze, in orasul Bacau. Diferentele nu se limiteaza doar la tarifele practicate, ci se extind si la modalitatea prin care medicii de la o clinica efectueaza acest tip de tratament. De aceea, ideal este sa te informezi cu privire la activitatea lor inainte de a lua o decizie:

1. Cronos Med

Grupul Cronos Med a fost fondat de catre Dr. Constantin Stan, medic primar in chirurgie estetica, plastica si reconstructiva, iar in portofoliul impresionant de servicii se afla si acidul hialuronic pentru buze, tratament efectuat la clinica din Bacau si la alte sedii de prin tara. De asemenea, clinica se afla in parteneriat cu BCR, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii de calitate, iar pentru a sustine un stil de viata sanatos, un alt parteneriat pe care il are Cronos Med este cu Stay Fit, reteaua de fitness si aerobic. Pe langa marirea buzelor cu acid hialuronic, la clinica se mai efectueaza si tratamentul cu acid hialuronic pentru volumetrie faciala, cel pentru umplere a ridurilor si liftingul lichid cu substanta injectabila.

Pretul pentru augmentarea buzelor cu acid hialuronic porneste de la 1.800 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile clinicii Cronos Med au avut parte de o experienta placuta, ceea ce se datoreaza personalului deosebit de cald si tratamentelor de calitate. Pe langa profesionalism si promptitudine, pacientii au avut parte si de rezultate pe masura asteptarilor, iar acest lucru i-a determinat sa revina la clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Cronos Med
Vezi Pareri

2. Dr. Mihaela Popovici

Pentru o gama variata de tratamente de intretinere faciala, printre care se regaseste si injectarea acidului hialuronic in buze, in Bacau, persoanele interesate au ca optiune clinica Dr. Mihaela Popovici. Pe langa acest serviciu, se mai poate opta si pentru tratamente cu toxina botulinica, Ellanse, Lanluma, fire silhouette soft, mezoterapie, dermapen si tratament prp. Dr. Mihaela Popovici a absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, iar de-a lungul carierei sale a realizat peste 2500 de interventii chirurgicale in mediu privat. Experienta pe care a acumulat-o in domeniu o ajuta sa ofere solutii eficiente de tratament celor care au nevoie de el, astfel incat rezultatul obtinut sa se ridice la nivelul asteptarilor.

In functie de greutatea moleculei de acid hialuronic, pretul tratamentului variaza intre aproximativ 980 si 1.970 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii clinicii Dr. Mihaela Popovici au apreciat atentia si profesionalismul medicului, care a realizat toate investigatiile necesare pentru a oferi un diagnostic corect si un plan de tratament pe masura. Totusi, multi utilizatori au observat ca programarile nu se respecta, ceea ce duce la o lunga perioada de asteptare.

3. Dent Design

Un loc la care nu multi oameni s-ar astepta sa gaseasca tratamentul cu acid hialuronic in Bacau, este clinica Dent Design. Pe langa marirea volumului buzelor, se mai poate opta si pentru corectia cutelor din zona gurii si a barbiei, sau pentru indepartarea ridurilor dintre sprancene, din coltul ochilor si din coltul gurii. Cresterea volumului de la nivelul pometilor, corectia barbiei, a conturului mandibular, al obrajilor si nasului reprezinta alte beneficii ale tratamentului cu acid hialuronic. Scopul clinicii este sa ofere o experienta personalizata, intr-un mediu de ingrijire confortabil, pentru a imbunatati calitatea vietii pacientilor.

Pretul interventiei porneste de la 1.000 de lei.

Cele mai multe dintre recenziile acordate clinicii sunt pozitive si aduc in discutie profesionalismul echipei de medici. Alte aspecte pe care le-au apreciat au fost eficienta si atentia acordata nevoilor pacientului. Tocmai de aceea, utilizatorii au decis sa recomande clinica pentru serviciile de estetica faciala si altor persoane care au nevoie de ele.

Concluzii

In final, poti obtine tratamentul cu acid hialuronic pentru buze in Bacau, la mai multe clinici din oras. Preturile, pregatirea si experienta medicilor sunt aspecte care difera de la un salon la altul si de aceea, alegerea trebuie facuta cu mare atentie.