Meniu

Acid Hialuronic buze Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Se spune ca forma si marimea buzelor este legata de personalitatea fiecaruia si ca mare parte din expresia unei persoane este data de jumatatea inferioara a fetei, de aceea este foarte posibil sa obtii o expresie mai senzuala, mai pasionala sau mai prietenoasa apeland la injectii cu acid hialuronic in buze, la Targu Mures aceasta procedura fiind accesibila in mai multe clinici si centre de infrumusetare din oras.

Cu cat mai multe optiuni, cu atat mai greu iti este sa te decizi incotro sa te indrepti pentru a obtine rezultatul dorit, insa poti conta pe informatiile din acest articol, care te va ajuta sa te orientezi pe o piata in continua ascensiune a serviciilor de infrumusetare si de estetica medicala din Targu Mures.

Unde poti merge pentru injectarea de acid hialuronic in buze in Targu Mures

Este foarte important sa alegi servicii medicale sau servicii specializate acreditate atunci cand vrei sa iti injectezi acid hialuronic in buze la Targu Mures, pentru ca minimalizezi astfel orice risc si te asiguri de succesul interventiei. Poti gasi tratamente de calitate la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata
1.300 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.300 Ron
 • Cea mai buna alegere
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de pacienti si consiliere
 • Interventii la inaltimea asteptarilor
 • Curatenie ireprosabila
Dr. Vlad Melicovici
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Profesionalismul medicului
 • Implicare si meticulozitate
 • Solutii eficiente in tratamentele de estetica
 • Aparatura si materiale de calitate
Aesthetic Dental
1.250 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.250 Ron
 • Personal profesionist si amabil
 • Spatiu modern si foarte curat
 • Aparatura noua si substante de calitate
 • Interventii cu rezultate bune
Chirodermatologie
1.000 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.000 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici caracterizati de profesionalism, rabdare si implicare
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta si primitoare
Tomident
1.200 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.200 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism si pasiune pentru meserie
 • Amabilitatea personalului
 • Curatenia din cabinete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de augmentare cu acid hialuronic a buzelor in Targu Mures

Ce conteaza cel mai mult pentru tine in alegerea unei clinici in care sa realizezi interventia de administrare de acid hialuronic in buze la Targu Mures? Felul in care vei arata si te vei simti dupa tratament, desigur.

Ca sa ajungi la rezultate insa, trebuie sa te asiguri ca la clinica respectiva exista servicii de calitate, preturi potrivite buzunarului tau si, nu in ultimul rand, marturii ale pacientilor multumiti de interventiile desfasurate in clinica. Vei gasi toate aceste amanunte in descrierile din clasamentul urmator.

1. Hebe Medical

Numele clinicii Hebe Medical din Targu Mures vine de la numele zeitei Hebe, patroana tineretii vesnice, iar echipa medicala profesionista de aici nu si-a propus sa opreasca timpul pentru pacienti, ci sa intarzie cat mai mult efectele imbatranirii, prin servicii de chirurgie plastica, estetica si dermatologie, tratamente de rejuvenare si infrumusetare a trupului si chipului, cu mijloacele tehnicii moderne, injectii cu acid hialuronic in buze, Dermapen 4, terapia vampir, mezoterapie si altele.

Site-ul clinicii se navigheaza usor si il conduce pe utilizator catre lista serviciilor si preturile aferente. Pentru injectarea a 1 ml de acid hialuronic in buze va trebui sa platesti 1300 lei.

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii ii acorda 5 stele din 5 prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei spun ca au facut cea mai buna alegere venind aici, ca prestatiile sunt impecabile, medicii – profesionisti, dispusi sa asculte cu rabdare si sa consilieze pacientul. De asemenea, interventiile au fost apreciate ca fiind la inaltimea asteptarilor, iar curatenia din clinica drept ireprosabila.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

La cabinetul dr. Vlad Melicovici din Targu Mures, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, pacientii pot beneficia de interventii chirurgicale de rinoplastie, blefaroplastie, augmentare mamara, liposuctie, abdominoplastie, precum si de proceduri estetice cum ar fi injectarea cu acid hialuronic in buze sau in alte zone ale fetei sau administrarea subcutanata de toxina botulinica.

Tarifele practicate de medic sunt publicate pe site-ul web. Pentru 1 ml de acid hialuronic in buze, pretul in Targu Mures la aceasta clinica este de 1200 de lei.

Pacientii dr. Vlad Melicovici recomanda serviciile acestui cabinet. Ei apreciaza profesionalismul chirurgului, implicarea si meticulozitatea sa, solutiile eficiente oferite in tratamentele de estetica, rezultatele excelente ale interventiilor, aparatura si materialele de calitate.

3. Aesthetic Dental Clinic

Aesthetic Dental Clinic Targu Mures este, asa cum ii spune si numele, o clinica de stomatologie si estetica dentara cu servicii integrate, din toate ramurile medicinei dentare, in care poti accesa, mai nou, si tratamente de estetica faciala: augmentare cu acid hialuronic a buzelor, umplerea ridurilor periorale, tratamente de contur si design facial.

Marirea buzelor cu 1 ml de acid hialuronic are pretul de 1250 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici. Ei considera ca personalul este profesionist si amabil, ca spatiul este modern si foarte curat, ca se lucreaza cu aparatura noua si substante de calitate, iar rezultatele interventiilor sunt eficiente.

4. Chirodermatologie

Chirodermatologie Targu Mures este o clinica polivalenta infiintata in 2011, care cuprinde servicii de stomatologie, chirurgie orala, dermatologia, estetica dermatologica si mica chirurgie, in care se pot realiza tratamente estetice de injectare cu acid hialuronic in buze, injectare cu botox, mezoterapie, terapia vampir, peeling, terapia cu laser fractionat. Chirodermatologie este un proiect al unei familii de medici renumiti din Targu Mures, incepand cu chirurgul dr. Dr. Száva György Dániel si dermatologul dr. Száva Andrea, si dispune azi de 9 medici specialisti in domeniile in care clinica isi ofera serviciile.

Tarifele practicate de clinica sunt publicate pe site-ul web. Pentru 1 ml de acid hialuronic in buze vei achita suma de 1000 de lei.

Pacientii au multe cuvinte de lauda pentru serviciile acestei clinici, la care apreciaza calitatea, profesionalismul, rabdarea si implicarea medicilor, amabilitatea personalului si atmosfera placuta si primitoare din cabinete.

5. Tomident

Tomident este cabinetul care ofera atat servicii premium de medicina dentara si implantologie, cat si proceduri estetice de injectare cu acid hialuronic a buzelor, pentru a reda sau corecta volumul si conturul acestora si pentru a reduce ridurile din jur. Aparatura de ultima generatie,  rezultatele excelente si de lunga durata ale tratamentelor si personalul bine pregatit sunt aspecte care contribuie la prestigiul cabinetului pe piata serviciilor medicale din Targu Mures.

Pentru 1 ml de acid hialuronic injectat in buze vei plati suma de 1200 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii spun ca au avut parte de o experienta placuta si scriu despre profesionalismul medicilor, servicii impecabile, pasiune pentru meserie, amabilitatea personalului si curatenia din cabinete.

Concluzii

Succesul unei interventii de injectare cu acid hialuronic la Targu Mures nu este o chestiune de noroc, ci tine de alegerea constienta si responsabila a unui cabinet sau a unei clinici cu standarde inalte de calitate si personal medical calificat, pentru efectuarea tratamentului.

Te poti bucura de buze pline si senzuale, cu forma si conturul pe care ti-l doresti alegand sa mergi la unul/una dintre cabinetele/clinicile de top din Targu Mures cuprinse in clasamentul de mai sus. Articolul pe care tocmai l-ai parcurs iti ofera informatiile necesare pentru a te decide catre care dintre acestea sa te indrepti, in functie si de alte servicii existente, de preturi si de opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.