Meniu

Acid Hialuronic santuri nazolabiale

Actualizat pe:

Santurile nazolabiale se gasesc la nivelul obrajilor de la baza nasului si pana la colturile gurii si sunt primele zone ale fetei susceptibile de aparitia ridurilor. Pentru o expresie a fetei mai tanara si pentru un aspect mai neted si ferm al pielii, prima recomandare a dermatologiei cosmetice este umplutura cu acid hialuronic in santurile nazolabiale. Pretul pentru o astfel de procedura se calculeaza in functie de varsta persoanei, efectul dorit si cantitatea de substanta injectata.
Pe masura ca inaintam in varsta, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate si apar ridurile. Unele dintre acestea depind foarte mult de expresiile fetei, de felul in care ne incruntam si de zambet. La nivelul obrajilor, santurile nazolabiale tind sa se adanceasca in timp, dand persoanei o expresie imbatranita. Desi sunt privite ca riduri de expresie, fiind formate in pliurile fetei adancite de zambet, santurile nazolabiale prea accentuate pot sa dea persoanei o mina severa si trista.

In ce consta procedura injectarii cu acid hialuronic?

Umplerea santurilor nazolabiale cu acid hialuronic se realizeaza in cabinetele de dermatologie cosmetica, de catre personal specializat, cu substante aprobate si lipsite de periculozitate. Avantajul folosirii acidului hialuronic consta in faptul ca este o substanta naturala continuta in mod normal in piele, a carei cantitate se diminueaza odata cu varsta.
Odată ce dermatologul a stabilit ce tip de umplutura este cel mai potrivit pentru pielea ta, acesta va injecta acidul hialuronic direct in punctele de-a lungul pliurilor nazolabiale. Corpul tau va dizolva in cele din urma materialul de umplutura intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni. In acest timp, pielea va fi mai ferma, mai intinsa si va dezvolta in mod natural propriile retele de colagen.

Care este pretul pentru umplerea santurilor nazolabiale cu acid hialuronic?

Pretul pentru o procedura de injectare cu acid hialuronic in santurile nazolabiale depinde de cantitatea de substanta folosita pentru umplerea ridurilor din aceasta zona a fetei. Dermatologul stabileste in functie de varsta pacientei, de adancimea santurilor si de structura pielii, ce tip si de cantitate de acid hialuronic este necesara pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Cele cateva formule folosite cel mai frecvent pentru interventie costa de regula aproximativ la fel.
Pentru umplerea santurilor si disparitia ridurilor este necesara o cantitate de 1 ml sau 2 ml, in functie de adancimea ridurilor si de varsta persoanei. Pentru riduri superficiale si o persoana mai tanara, cantitatea necesara va fi de 1 ml, iar pentru o persoana mai in varsta, cu riduri mai de profunzime, recomandarea dermatologului este, de regula, pentru 2 ml de substanta. Injectarea cu 1 ml de acid hialuronic poate sa coste intre 310 si 350 de euro.
Unele cabinete de dermatologie cosmetica ofera clientilor oferte pentru injectarea a 2 ml de substanta. Astfel, in loc sa plateasca 610 euro pentru 2 ml (2×310 euro), persoana va plati 520 de euro sau, in loc de 700 euro cat trebuia sa achite, clienta sau clientul va beneficia de tratament la un pret redus, 650 euro pentru 2 ml de acid hialuronic injectat in santurile nazolabiale.