Meniu

Acid Hialuronic cat costa o injectie

Actualizat pe:

Unul dintre cele mai importante ingrediente in ingrijirea pielii impotriva imbatranirii, acidul hialuronic are o reputație de ingredient care poate face o magie serioasa asupra pielii tale. Cercetarile arata ca aceasta reputatie este binemeritata. Daca ai riduri sau alte semne de imbatranire pe care doresti sa le tratezi, injectarea cu solutii care contin acid hialuronic poate avea rezultate uimitoare asupra aspectului pielii tale intr-un mod natural, neinvaziv si nedureros. Pretul unei injectii cu acid hialuronic variaza in functie de zona in care se aplica umplerea si de cantitatea de substanta necesara pentru umplerea ridurilor si imbunatatirea aspectului.

Unde se poate injecta acid hialuronic?

Hyaluronan – acesta este denumirea corecta stiitifica pentru acidul hialuronic, un compus zaharos natural, cu o capacitate enorma de retinere a apei. Ca umplutura dermica (filler pentru piele), substanta contine 1% – 3% hialuronan care permite cresterea volumului tesutului tratat. In functie de zona in care se aplica procedura, de gradul de imbatrinire a pielii si de adancimea ridurilor, forma in care se gaseste acidul hialuronic poate fi diferita, la fel si pretul pe care il platesti pentru injectarea lui in piele, Gelul cu acid hialuronic poate fi folosit in consistenta lichid-vascoasa pentru a reduce liniile fine ale pielii, cum ar fi ridurile buzelor superioare. Gelurile durabile si mai stabile de acid hialuronic sunt folosite pentru marirea barbiei sau umplerea si liftingul obrajilor.
Riduri fine, de exemplu ridurile mici din jurul ochilor, cel putin atata timp cat pielea nu este inca foarte imbatranita, sunt tratate cu acid hialuronic fin structurat. Ridurile medii, de exemplu cele din colturile ochilor, numite popular laba gastei, sau cele din zona gurii pot fi injectate cu acid hialuronic. Ridurile profunde cum sunt ridurile nazolabiale sunt injectate cu gel de acid hialuronic foarte stabilizat, structurat grosier pentru a sustine zona fetei.
Interventiile cu acid hialuronic includ: marirea buzelor, remodelarea barbiei, marirea pometilor, umplerea cearcanelor, umplerea santurilor nazolabiale, eliminarea ridurilor.

Cat costa injectiile cu acid hyaluronic?

Preturile pentru injectarea cu acid hyaluronic variaza in functie de tipul de substanta folosita (Juvederm, Amalian, Restylane), de complexitatea procedurii si de cantitatea de compus utilizata asupra zonei tratate. Astfel, o injectie de 1 ml cu Juvederm, potrivit pentru buze, pometi si riduri porneste de la 250-300 de euro. Pentru utilizarea a 2 ml din aceasta forma de acid hialuronic se aplica reduceri si clientul va achita o suma pornind de la 450-500 euro. Alte forme ale substantei folosite pot costa de la 200 la 350 de euro pentru 1 ml de compus.
O interventie de injectare cu acid hyaluronic necesita de la 1 ml de substanta (augmentare buze, umplere santuri nazolabiale, umplere riduri) la 2 ml pentru ridurile mai adanci si pana la 5 ml pentru proceduri mai complicate precum pachetul jawline pentru conturarea barbiei.
In preturile mentionate sunt incluse atat cantitatea de acid hialuronia, cat si consultatia, anestezia, procedura injectarii cu aceasta substanta, sfaturi pentru intretinere si examinarea post interventie.