Meniu

Acidul Hialuronic buze cat tine

Actualizat pe:

Augumentarea buzelor este cea mai populara interventie estetica, acidul hialuronic fiind folosit in cele mai multe cazuri, dar intrebarea cea mai des intalnita este cat tine acidul hialuronic in buze. Este important de retinut insa ca perioada in care te poti bucura de rezultatele oferite de injectarea cu acid hialuronic este influentata de mai multi factori, ceea ce inseamna ca variaza de la o persoana la alta.

Factorii care influenteaza cat tine acidul hialuronic in buze

Dupa cum am spus exista anumiti factori care au o influenta foarte mare asupra perioadei cat tine acidul hialuronic in buze. Cantitatea de substanta care iti va fi injectata in buze, pentru a obtine efectul dorit, nu este una dintre acestea insa.

Exista doua criterii foarte importante care influenteaza durata efectelor pe care le vor avea injectiile cu acid hialuronic – calitatea produselor folosite si priceperea medicului care efectueaza procedura.

Alegerea unui bun profesionist, cu experienta in domeniu, este foarte importanta atat pentru prelungirea perioadei in care sa te bucuri de buze mai pline si hidratate, dar si pentru siguranta procedurii, astfel incat sa nu fi supusa riscului de a suferi de efecte adeverse neplacute.

In ceea ce priveste calitatea acidului hialuronic, aceasta difera in functie de brandul si tipul de substanta folosita. In cazul unui acid hialuronic premium, de exemplu, rezultatele dureaza intre 6 si 12 luni, la prima interventie de acest fel, dar pe masura ce procedura se repeta, si rezultatele vor fi mai durabile, putand ajunge chiar pana la doi ani.

Alti factori care influenteaza perioada in care vor fi vizibile efectele injectiilor cu acid hialuronic in buze sunt si unele ce tin de fiecare individ in parte, cum ar fi mosternirea genetica si rata de metabolizare a organismului acestuia, stilul de viata, hidratarea, dereglari hormonale sau alte afectiuni medicale.

Perioada cat tine acidul hialuronic in buze este importanta si pentru costuri

Preturile pentru injectiile cu acid hialuronic nu mai sunt unele foarte mari, dar faptul ca rezultatele sunt temporare le determina pe femei sa ia in calcul si cat tine acidul hialuronic in buze, precum si la ce perioade de timp ar trebui sa refaca procedura.

Acidul hialuronic injectat se prezinta in fiole utilizabile pentru o singura persoana, pentru a se mentine o siguranta mai mare in ceea ce priveste modul de realizare a procedurii. Aceste fiole se gasesc, de obicei, in doze de 1 ml, dar exista si doze mai mici, de 0,55 ml, pentru persoanele care isi doresc o interventie discreta.

Pretul unei astfel de interventii estetice difera si el in functie de tipul de acid hialuronic folosit, de cantitatea injectata, precum si de clinica in care este realizata procedura.

Concluzie

Prin urmare, persoanele care se intreaba cat tine acidul hialuronic in buze trebuie sa ia in calcul toti acesti factori, externi si interni, precum si costurile pe care le presupune o astfel de interventie, in momentul in care isi doresc o augumentare a buzelor. Astfel vor fi constiente de toate efectele si riscurile inectarii cu acid hialuronic.