Meniu

Acid Hialuronic forme buze

Actualizat pe:

Acidul hialuronic este folosit, de obicei, pentru marirea buzelor, dar daca doresti sa obti anumite forme de buze, cu acid hialuronic o poti face, simplu si rapid, mai ales daca apelezi la indemanarea unui medic cu experienta.

Cu toate ca augumentarea buzelor este o procedura estetica simplu de realizat, este necesara indemanarea si experienta unui medic specializat in chirugie estetica, pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti, fara riscul aparitie unor efecte secundare grave sau chiar asimetrii ale fetei.

Care sunt cele mai cunoscute forme de buze cu acid hialuronic?

Pe langa marirea buzelor sau obtinerea unei simetrii a fetei, unele femei apeleaza la medicul estetician si pentru a obtine anumite forme de buze cu acid hialuronic. In plus, tendintele dictate de vedete sau persoanele publice le fac pe acestea sa opteze pentru anumite forme de buze.

Unele dintre cele mai populare forme de buze obtinute cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic sunt:

  • Russian lips – aceasta forma de buze este potrivita celor care isi doresc un rezultat natural sau care sunt la prima augumetare a buzelor, russian lips se caracterizeaza prin obtinerea unei forme subtile de inima si nu neaparat de marire a volumului;
  • Keyhole lips – adeptele formei Keyhole isi doresc un volum mai mare al buzelor, in special celei inferioare, creand totodata un mic spatiu intre cele doua buze;
  • DaVinci lipsa – se caracterizeaza printr-un volum mai mare al buzei inferioare, care se bazeaza pe o tehnica dezvoltata chiar de DaVinci, denumita „raportul de aur” si considerat raportul ideal al frumusetii;
  • Butterfly lips – in acest caz, buza superioara este in prim plan, acidul hialuronic fiind folosit pentru accentuarea arcului lui Cupidon, dar si pentru o usoara ridicare a marginilor exterioare ale buzei.

Indiferent de ce forma de buze iti place si pentru care optezi atunci cand mergi la medicul estetician, augumentarea buzelor este cea mai populara si efectuata procedura estetica.

Cine poate obtine diferite forme de buze cu acid hialuronic?

In momentul in care te decizi sa iti faci o modificare in ceea ce priveste aspectul buzelor tale, mai ales daca este vorba despre forma lor, este indicat sa alegi un bun specialist care sa poata realiza forme de buze cu acid hialuronic.

Cu toate ca in ultima perioada procedurile de augumentare a buzelor au inceput sa fie realizate si in cadrul unor saloane de infrumusetare, recomandat este sa alegi un medic estetician, care este calificat in domeniu si care detine cunostintele necesare pentru a putea schimba forma buzelor astfel incat sa nu creeze o asimetrie la nivelul acestora sau chiar la nivelul fetei.

In plus, in prezent, numarul celor care sunt abilitati pentru a putea efectua injectare cu acid hialuronic a crescut foarte mult in ultimii ani, ca urmare a cererii venite din partea pacientilor.

Concluzie

In concluzie, in momentul in care iti doresti sa beneficiezi de o procedura de augumentare a buzelor este necesar sa iti alegi si una dintre acele forme de buze cu acid hialuronic prezentate mai sus, in functie de nevoile si preferintele pe care le ai.