Meniu

Acid Hialuronic injectari

Actualizat pe:

In prezent, injectarea cu acid hialuronic este o procedura care are un nivel inalt de popularitate si care este frecvent folosita pentru regenerarea pielii, pentru eliminarea imperfectiunilor de la nivelul tenului, dar este cunoscut si pentru efectul sau de umplere (fiind denumit si filler). Tocmai din acest motiv, exista multe femei care profita de proprietatile sale de umplere, adaugand volum buzelor si conturandu-le intr-un mod estetic.

Fiind secretat in mod natural de catre organism, nu exista niciun risc in injectarea acidului hialuronic in piele, pentru ca, automat, corpul nu il va percepe ca pe un corp strain, ci, din contra, il va absorbi imediat. Astfel, odata ajuns in organism, poate sa se raspandeasca in corp direct catre zonele care au cea mai mare nevoie de el.

Tot ce trebuie sa stii despre injectarea cu acid hialuronic

Daca pana acum nu ai mai beneficiat de procedura de injectare cu acid hialuronic, recomandat ar fi sa te informezi in mod corespunzator, astfel incat sa fii sigur ca se potriveste nevoilor tale si ca te poate ajuta sa iti ameliorezi problema cu care te confrunti.

1. Pregatirea inainte de interventie

Inainte cu 3-5 zile de procedura de injectare cu acid hialuronic trebuie sa te asiguri ca nu ai consumat ibuprofen, aspirina, suplimente cu multivitamine si vitamina E. Toate acestea contribuie negativ la efectele obtinute dupa interventie, existand riscul de aparitie a vanatailor. Astfel, cel mai bine este sa previi o astfel de situatie. De asemenea, discuta cu medicul specialist care se ocupa de procedura si cere-i sfaturi cu privire la pregatirea inainte de interventie, dar si ce trebuie sa faci dupa aceasta.

2. Efectele nu sunt permanente

Cu toate ca efectele obtinute prin intermediul folosirii acidului hialuronic sunt de lunga durata, nu sunt permanente, ceea ce inseamna ca este necesar ca, din cand in cand, sa mai revii cu cate o sedinta de intretinere. Durata efectelor obtinute este stabilita in functie de modul de absorbtie al organismului tau. Astfel, poate sa varieze de la 6 luni la 24 de luni.

3. Elimina ridurile

Daca ti se pare ca este prea devreme sa te confrunti cu riduri de la aceasta varsta sau daca vrei sa amani efectele neplacute ale imbatranirii, poti lua in considerare aplicarea acidului hialuronic, care le estompeaza ireprosabil, datorita efectului sau de umplere pe care il creeaza. In aceeasi maniera „lucreaza” si in privinta urmelor neplacute provocate de acnee.

4. Ofera volum buzelor

Procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic este frecvent intalnita in randul femeilor, care isi doresc sa se bucure de buze puternic si placut conturate, pline, feminine. Cu trecerea timpului, la nivelul buzelor nu se mai secreta aceeasi cantitate de colagen, diminuandu-se astfel elasticitatea lor. Din acest motiv, tind sa se subtieze, dar, din fericire, acidul hialuronic iti reda cu succes volumul dorit al buzelor.

Astfel, daca si tu te-ai hotarat sa faci o schimbare in viata ta, imbunatatind considerabil aspectul tenului sau al buzelor, ia in considerare procedura de injectare a acidului hialuronic si vei observa ca ai parte de imbunatatiri semnificative pe termen lung.