augmentare buze Bucuresti

Actualizat pe:

Capitala este locul in care oamenii pot gasi servicii dintre cele mai variate, indiferent de domeniul de activitate, motiv pentru care multe femei din provincie apeleaza la procedurile de augmentare a buzelor din Bucuresti.

Unul dintre motivele pentru care acestea aleg Capitala este calitatea serviciilor medicale oferite, dar si promovarea acestora de catre persoane publice. Astfel, increderea femeilor in medicii si clinicile respective este mai mare.

Care sunt pasii pentru augmentarea buzelor in Bucuresti, la clinicile de top?

Primul pas pe care trebui sa il faca femeile care isi doresc o interventie estetica pentru augmentarea buzelor in Bucuresti este acela de a se programa la o consultatie initiala, asta numai dupa ce si-au ales medicul care sa o efectueze.

In cadrul acestei consultatii, pacienta va prezenta medicului estetician nemultumirile si dorintele, asteptarile sale dupa o astfel de procedura. Impreuna vor decide cantitate de acid hialuronic necesara pentru a fi injectata in buze, astfel incat sa se obtina rezultatul dorit de pacienta.

Odata stabilite dimensiunea si forma pe care sa o aiba buzele, se poate trece la etapa urmatoare, care consta in injectarea acidului hialuronic, inainte fiind necesar ca zona sa fie anesteziata cu ajutorul unei creme care are acest efect. Astfel ca intreaga procedura poate dura aproximativ 60 de minute.

Dupa finalizarea procedurii, pacienta se poate intoarce la activitatile sale cotidiene, uneori fiind necesar sa mearga la un control de rutina dupa doua saptamani de la interventie.

La ce clinica poti merge pentru o interventie de augmentare a buzelor in Bucuresti?

Cum inainte de a se programa la consultatie, femeile trebuie sa isi aleaga medicul sau clinica de infrumusetare la care sa isi realizeze procedura de augmentare a buzelor in Bucuresti, acestea pot alege una dintre cele prezentate mai jos.

Acestea sunt alese in functie de recenziile si recomandarile facute de alti pacienti, care sunt multumiti atat de rezultatele obtinute, cat si de modul in care s-a desfasurat intregul proces.

1. Clinica UltraEstetic

Pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de clinica de medicina estetica UltraEstetic au posibilitatea de a alege proceduri estetice chirurgicale, nechirurgicale sau minim invazive. In plus, si preturile sunt unele avantajoase.

2. DermaBeauty Clinique

La DermaBeauty Clinique pacientii vor gasi atat tratamente corporale, cat si proceduri si interventii specifice medicinei estetice si de dermatologie, clinica de infrumusetare avand pregatite pachete de servicii potrivite oricaror nevoi ar avea acestia, la preturi promotionale.

3. Dana Bratu – Dermatologie & Estetica

Un cabinet foarte popular in randul celor care apeleaza la proceduri de infrumusetare este si cel al medicului specialist dermatolog dr. Dana Bratu. In cadrul acestui cabinet sunt oferite servicii de dermatologie medicala si proceduri estetice nechirurgicale, preturile fiind unele competitive, direct proportionate cu calitatea serviciilor.

In concluzie, din numeroasele clinici si cabinete de infrumusetare la care pot apela pentru proceduri de augmentare a buzelor in Bucuresti, unele dintre cele mai apreciate de pacienti sunt cele prezentate in acest articol. Cu ajutorul lor, femeile pot obtine aspectul estetic pe care si-l doresc.